arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Videbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler – Videbæk har en ideel placering

Videbæk er en lille og hygggelig by i Vestjylland med knap 4.300 indbyggere. Med erhvervslokaler i Videbæk bliver din virksomhed placeret lige i ’smørhullet’ mellem flere vigtige jyske byer, da Videbæk er beliggende ca. 20 km fra Herning, 23 km. fra Ringkøbing og ca. 37 km syd for Holstebro. Erhvervslokaler i Videbæk giver dermed mulighed for at komme nemt til større byer, samtidigt med at din virksomhed nyder godt af de fordele en placering i en mindre by giver.

Erhvervslokaler i Videbæk giver fordele

En af de fordele, din virksomhed kan glæde sig over, hvis du vælger at få erhvervslokaler i en lille by som Videbæk, er den lavere husleje. Som oftest er det nemlig markant billigere at leje erhvervslokaler i små byer end i de store byer. Derfor kan er være penge at spare ved at vende blikket mod for eksempel en by som Videbæk. Hvis du har brug for ofte at kunne komme til de større byer, er det herudover naturligvis nødvendigt, at der i den pågældende by er gode trafikale forbindelser til disse byer. Og det er der i højeste grad fra Videbæk. Herfra er der nem adgang til motorvejsstrækningen E15, der blandt andet fører dig hurtigt og let frem til Herning, der er en af landets helt centrale erhvervbyer. Lægger du både vægt på en billig husleje og en beliggenhed, der giver hurtig adgang til større byer, når du skal vælge erhvervslokaler? Videbæk byder på begge dele og er bestemt værd at kigge nærmere på.

Erhvervsvenlige erhvervslokaler: Videbæk er del af driftig erhvervskommune

Med erhvervslokaler i Videbæk bliver din virksomhed herudover en del af en yderst driftig og dynamisk erhvervskommune. Byen hører under Ringkøbing-Skjern Kommune, der lægger stor vægt på at understøtte det lokale erhvervsliv og iværksættermiljø. Den jyske kommune er kendetegnet ved fire fokuspunkter, når det kommer til erhvervslivet: Landbrug og Fødevarer, Produktionsindustri, Turisme og Energi – det, kommunen har døbt, den grønne satsning. Og i Videbæk og omegn, er der herudover et stort iværksætter-drive, som har været med til at skabe tusindvis af jobs. Så ønsker du et driftigt erhvervsliv og et levende, innovativt iværksættermiljø, når skal vælge nye erhvervslokaler: Videbæk er et oplagt sted at flytte hen. Med erhvervslokaler med denne beliggenhed får din virksomhed hjemme i en yderst iværksættervenlig kommune.

Stærk lokal erhvervsforening

Foruden de kommunale indsatser, der understøtter det lokale erhvervslivs positive udvikling, er der også opbakning og inspiration at hente fra Erhvervsrådet i Ringkøbing-Skjern, hvis du vælger erhvervslokaler i Videbæk. Erhvervsrådet er en medlemsbaseret forening, der er støttet af over 400 virksomheder fra lokalområdet. Så til dig, der ønsker at blive en del af et stærkt lokalt erhvervsliv med mulighed for netværk og vidensdeling, når du vælger erhvervslokaler: Videbæk har det hele. Via erhvervsforeningen får du adgang til et stærkt netværk og er en indgang til ny viden samt hjælp til eventuelle udfordringer. Samtidigt er foreningen også talerør for de lokale virksomheder over for kommunen, hvor den er med til at sikre erhvervslivet de bedst mulige rammer. Ydermere er du som medlem med til at støtte udviklingen i byen og resten af kommunen. Hvis du lægger vægt på, at der er et stærkt og engageret foreningsliv, i den kommune, hvor du vælger erhversvlokaler: Videbæk har masser at tilbyde.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage