arrow_upward

Videbæk

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Videbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Attraktive erhvervslokaler – Videbæk har en ideel placering

Videbæk er en lille og hygggelig by i Vestjylland med knap 4.300 indbyggere. Med erhvervslokaler i Videbæk bliver din virksomhed placeret lige i ’smørhullet’ mellem flere vigtige jyske byer, da Videbæk er beliggende ca. 20 km fra Herning, 23 km. fra Ringkøbing og ca. 37 km syd for Holstebro. Erhvervslokaler i Videbæk giver dermed mulighed for at komme nemt til større byer, samtidigt med at din virksomhed nyder godt af de fordele en placering i en mindre by giver.

Erhvervslokaler i Videbæk giver fordele

En af de fordele, din virksomhed kan glæde sig over, hvis du vælger at få erhvervslokaler i en lille by som Videbæk, er den lavere husleje. Som oftest er det nemlig markant billigere at leje erhvervslokaler i små byer end i de store byer. Derfor kan er være penge at spare ved at vende blikket mod for eksempel en by som Videbæk. Hvis du har brug for ofte at kunne komme til de større byer, er det herudover naturligvis nødvendigt, at der i den pågældende by er gode trafikale forbindelser til disse byer. Og det er der i højeste grad fra Videbæk. Herfra er der nem adgang til motorvejsstrækningen E15, der blandt andet fører dig hurtigt og let frem til Herning, der er en af landets helt centrale erhvervbyer. Lægger du både vægt på en billig husleje og en beliggenhed, der giver hurtig adgang til større byer, når du skal vælge erhvervslokaler? Videbæk byder på begge dele og er bestemt værd at kigge nærmere på.

Erhvervsvenlige erhvervslokaler: Videbæk er del af driftig erhvervskommune

Med erhvervslokaler i Videbæk bliver din virksomhed herudover en del af en yderst driftig og dynamisk erhvervskommune. Byen hører under Ringkøbing-Skjern Kommune, der lægger stor vægt på at understøtte det lokale erhvervsliv og iværksættermiljø. Den jyske kommune er kendetegnet ved fire fokuspunkter, når det kommer til erhvervslivet: Landbrug og Fødevarer, Produktionsindustri, Turisme og Energi – det, kommunen har døbt, den grønne satsning. Og i Videbæk og omegn, er der herudover et stort iværksætter-drive, som har været med til at skabe tusindvis af jobs. Så ønsker du et driftigt erhvervsliv og et levende, innovativt iværksættermiljø, når skal vælge nye erhvervslokaler: Videbæk er et oplagt sted at flytte hen. Med erhvervslokaler med denne beliggenhed får din virksomhed hjemme i en yderst iværksættervenlig kommune.

Stærk lokal erhvervsforening

Foruden de kommunale indsatser, der understøtter det lokale erhvervslivs positive udvikling, er der også opbakning og inspiration at hente fra Erhvervsrådet i Ringkøbing-Skjern, hvis du vælger erhvervslokaler i Videbæk. Erhvervsrådet er en medlemsbaseret forening, der er støttet af over 400 virksomheder fra lokalområdet. Så til dig, der ønsker at blive en del af et stærkt lokalt erhvervsliv med mulighed for netværk og vidensdeling, når du vælger erhvervslokaler: Videbæk har det hele. Via erhvervsforeningen får du adgang til et stærkt netværk og er en indgang til ny viden samt hjælp til eventuelle udfordringer. Samtidigt er foreningen også talerør for de lokale virksomheder over for kommunen, hvor den er med til at sikre erhvervslivet de bedst mulige rammer. Ydermere er du som medlem med til at støtte udviklingen i byen og resten af kommunen. Hvis du lægger vægt på, at der er et stærkt og engageret foreningsliv, i den kommune, hvor du vælger erhversvlokaler: Videbæk har masser at tilbyde.

Din søgning gav ingen resultater