arrow_upward

10 erhvervslokaler: Ikast

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ikast. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Velplacerede erhvervslokaler: Ikast giver gode forbindelser

Den jyske by, Ikast, med godt 15.000 indbyggere nyder godt af en yderst fordelagtig placering lige i hjertet af Jylland - kun omtrent 10 km øst for Herning. Herfra er der nem forbindelse til mange af de vigtigste jyske byer, hvilket er en af årsagerne til at mange virksomheder finder det attraktivt at have erhvervslokaler i Ikast. Her kommer du for eksempel nemt til Herning, Silkeborg, Århus, Trekantsområdet og de mange andre stærke erhvervsbyer i Jylland. Det giver en vifte muligheder og stor fleksibilitet for de mange virksomheder, der har erhvervslokaler i Ikast.

Landets bedste kommunale erhvervsklima

Til dig, der er på udkig efter en erhvervsvenlig kommune, når du søger erhvervslokaler: Ikast er i højeste grad værd at kigge nærmere på. Den fordelagtige placering i Midtjylland er nemlig langt fra den eneste grund til at den jyske by er et populært sted at slå sine virksomhedsrødder. Ikast-Brande Kommune, hvortil byen hører, er kendt for at særdeles gode rammer for erhvervslivet. Så gode faktisk, at kommunen er blevet kåret af Dansk Industri til at have Danmarks bedste kommunale erhvervsklima hele seks gange mellem 2010 og 2016. Dette forklares blandt andet med kommunens hurtighed og deres høje kompetenceniveau samt deres evne til tværfagligt samarbejde og dialogisk kommunikation med de lokale virksomheder. Med erhvervslokaler i Ikast, får din virksomhed dermed hjemme i en kommune med ekstraordinære gode vilkår for erhvervslivet.

Erhvervslokaler i en by med muligheder

Ønsker du at have nem adgang til et bredt udvalg af møde- og konferencefaciliteter i dine nye erhvervslokaler – Ikast tilbyder et stort og alsidigt udvalg af charmerende hoteller med mulighed for leje af lokaler til møder, konferencer og arrangementer med mere. Med lokaler i Ikast har du dermed altid mulighed for nemt at arrangere og afholde møder, konferencer og lignende på attraktive beliggenheder tæt på din virksomhed. Skal du eksempelvis mødes med kunder, kan dette gøres i prominente omgivelser, der er med til at profilere din virksomhed i positiv retning. Ligeledes er der i byen også et væld af gode restauranter, hvor middage med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere ligeledes kan afholdes. Får din virksomhed besøg af gæster, der kommer langvejsfra, er der på de mange hoteller i byen naturligvis også mulighed for komfortabel overnatning. Har din virksomhed behov for at få arrangeret kundearrangementer eller team building events, er der herudover også assistance at hente fra organisationen Visit Ikast-Brande, der kan stå for sådanne arrangementer på vegne af din virksomhed. Erhvervslokaler i Ikast kan dermed i høj grad være med til at brande din virksomhed og give positive oplevelser for både kunder, samarbejdspartnere og ansatte.

Nemt at finde erhvervslokaler i Ikast

Har du et ønske om en god beliggenhed med gode vilkår og mange muligheder, når du leder efter din virksomheds kommende erhvervslokaler: Ikast er et oplagt sted at lede. Og beslutter du dig for at flytte din virksomhed til denne midtjyske by, kan du nemt finde de helt rigtige lokaler på Lokalebasen.dk. Ved at bruge sidens filtreringsmuligheder får du hurtigt en oversigt over ledige erhvervslokaler i ikast og kan på den baggrund let udvælge, hvilke du ønsker at gå videre med. Du har også mulighed for at oprette en søgeagent, som automatisk løbende søger i udvalget, og giver dig besked, hver gang vi uploader annoncer, der matcher dine søgekriterier.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet samt regelmæssig bus- og togtrafik er Ikast et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Ikast-Brande Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Ikast-Brande Kommune. Ikast kan byde på shopping i alle afskygninger og for alle sanser og interesser – her en oversigt over shoppingmuligheder i Ikast-Brande Kommune. Ikast har en række velassorterede dagligvarebutikker og små specialbutikker fx inden for kategorierne brugskunst og dansk kunsthåndværk, lækkert tøj, smykker, smarte sko, bøger og litteratur, kreative projekter, daglige fornødenheder og meget, meget mere. Her finder du information om fødevarebutikker i Ikast-Brande området. I de mindre landsbyer vil du også kunne finde købmænd og kiosker med dagligvarer

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage