arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Struer. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med naturskøn lokation – Struer byder på det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du helt sikkert særligt opmærksom på at finde et sted med en unik location – Struer ligger placeret i det nordlige Vestjylland, og der er ingen tvivl om, at det er en utrolig charmerende by, der er attraktiv for erhvervslokaler. Byen er en købstad og stationsby, og der bor ca. 10.375 indbyggere i Struer (2017). Den er desuden hovedby i Struer Kommune, som igen hører ind under Region Midtjylland.

Byen er særligt kendt for at lægge grund til den verdenskendte elektronikvirksomhed Bang & Olufsen, og virksomheden beskæftiger omkring en femtedel af hele Struers befolkning. Ydermere er der masser af kulturliv i denne charmerende by, og du kan bl.a. besøge Struer Museum. Endelig skal det nævnes, at Struer tiltrækker tusindvis af turister i sommerhalvåret grundet den populære lystbådehavn.

Find erhvervslokaler med attraktiv lokation – Struer giver oplevelser for livet

Det særlige ved Struer er uden tvivl byens helt særlige location – Struer ligger nemlig lige ud til den utroligt flotte Limfjord, og herudover finder du i byen charmerende små stræder og gågader, hvor du vil kunne finde spændende specialbutikker. Det er netop dette, der gør, at byen tiltrækker masser af turister hvert eneste år, og det byder på mange spændende muligheder for din virksomhed. Få en shopping oplevelse, du sent vil glemme, eller besøg en af byens mange restauranter og caféer. Struer byder ganske enkelt på lidt af det hele, og herudover er der parkering uden tidsbegrænsning på havnen samt gratis parkering ved Folkets Hus samt i bymidten.

Smukke naturoplevelser og et aktivt erhvervsliv

Struer er ydermere særligt kendt for at tage utroligt godt imod tilflyttere, og det gør sig bestemt også gældende for nye virksomheder i byen. Struer Kommune gør nemlig alt, hvad de kan, for at hjælpe dig og din virksomhed til rette, og de arbejder således for at skabe ideelle og dynamiske rammer for både udviklingen i byen såvel som for væksten. Herudover arbejder kommunen også sammen med STARTVÆKST Struer om bl.a. hjælp til iværksættere og andre nystartede virksomheder i byen.

Struer er ganske enkelt en lille perle i Vestjylland, der byder på naturskønne omgivelser tæt på Limfjorden, samtidig med at byen også byder på et spændende erhvervs- og kulturliv. Herudover rummer området også højteknologiske virksomheder, og det er netop kombinationen af alle disse ting, der gør, at Struer har den ideelle beliggenhed, når det kommer til nye erhvervslokaler.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage