arrow_upward

Struer

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Struer. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med naturskøn lokation – Struer byder på det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du helt sikkert særligt opmærksom på at finde et sted med en unik location – Struer ligger placeret i det nordlige Vestjylland, og der er ingen tvivl om, at det er en utrolig charmerende by, der er attraktiv for erhvervslokaler. Byen er en købstad og stationsby, og der bor ca. 10.375 indbyggere i Struer (2017). Den er desuden hovedby i Struer Kommune, som igen hører ind under Region Midtjylland.

Byen er særligt kendt for at lægge grund til den verdenskendte elektronikvirksomhed Bang & Olufsen, og virksomheden beskæftiger omkring en femtedel af hele Struers befolkning. Ydermere er der masser af kulturliv i denne charmerende by, og du kan bl.a. besøge Struer Museum. Endelig skal det nævnes, at Struer tiltrækker tusindvis af turister i sommerhalvåret grundet den populære lystbådehavn.

Find erhvervslokaler med attraktiv lokation – Struer giver oplevelser for livet

Det særlige ved Struer er uden tvivl byens helt særlige location – Struer ligger nemlig lige ud til den utroligt flotte Limfjord, og herudover finder du i byen charmerende små stræder og gågader, hvor du vil kunne finde spændende specialbutikker. Det er netop dette, der gør, at byen tiltrækker masser af turister hvert eneste år, og det byder på mange spændende muligheder for din virksomhed. Få en shopping oplevelse, du sent vil glemme, eller besøg en af byens mange restauranter og caféer. Struer byder ganske enkelt på lidt af det hele, og herudover er der parkering uden tidsbegrænsning på havnen samt gratis parkering ved Folkets Hus samt i bymidten.

Smukke naturoplevelser og et aktivt erhvervsliv

Struer er ydermere særligt kendt for at tage utroligt godt imod tilflyttere, og det gør sig bestemt også gældende for nye virksomheder i byen. Struer Kommune gør nemlig alt, hvad de kan, for at hjælpe dig og din virksomhed til rette, og de arbejder således for at skabe ideelle og dynamiske rammer for både udviklingen i byen såvel som for væksten. Herudover arbejder kommunen også sammen med STARTVÆKST Struer om bl.a. hjælp til iværksættere og andre nystartede virksomheder i byen.

Struer er ganske enkelt en lille perle i Vestjylland, der byder på naturskønne omgivelser tæt på Limfjorden, samtidig med at byen også byder på et spændende erhvervs- og kulturliv. Herudover rummer området også højteknologiske virksomheder, og det er netop kombinationen af alle disse ting, der gør, at Struer har den ideelle beliggenhed, når det kommer til nye erhvervslokaler.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal