arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brabrand. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale med en ideel lokation – Brabrand har masser at byde på

Når du er på udkig efter et erhvervslokale af hvilken som helst type – hvad end det er til kontor, butik, lager eller noget helt andet – så er der forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til at træffe den rigtige beslutning. Det gælder blandt andet erhvervslokalets pris, størrelse og location – Brabrand har i den sammenhæng mange muligheder til dig.

Brabrand var en gammel stationsby i Aarhus, men i dag er den vokset sammen med Danmarks næststørste by og fungerer derfor som en bydel. Bydelen Brabrand er beliggende omkring 6-9 kilometer fra centrum i Aarhus i vestlige retning. Bydelen har et indbyggertal på 19.350 (2017), og den dækker endvidere over et større geografisk område i yderkanten af Aarhus.

Naturrig lokation – Brabrand ligger i et smukt naturområde

Særligt den nordlige del af Brabrand er kendt for store naturområder, og i Brabrand finder du også en masse smukke spots i naturen langs Brabrandstien, der går rundt om Brabrand Sø. Søen er kommunens største, og den er blandt andet centrum for cyklister, motionister og andre organiserede sportsgrene. Med et erhvervslokale i bydelen får du altså et erhvervslokale med en unik location – Brabrand tilbyder de perfekte rammer til din forretning.

 

Central placering i Aarhus-området

Brabrand var indtil omkring 1800-tallet en ganske almindelig, dansk landsby. I forbindelse med anlæggelsen af jernbanen i 1862, skete der dog store forandringer – både i forhold til bebyggelse og beboertilvækst. Byens nærhed til Aarhus var også en af grundene til, at Brabrand voksede hurtigt i begyndelsen af 1900-tallet og dermed gradvist blev betragtet som et forstadsområde til Aarhus.

Fra Brabrand er der derfor også et væld af infrastrukturelle forbindelser - både privat og kollektivt – og det gør byen til både et attraktivt og centralt sted at drive forretning.  Fra Aarhus er der direkte motorvejsforbindelse i både nordlig og sydlig retning, og fra Aarhus Station er der endvidere et væld at tog- og busforbindelser, som gør det let at komme både til og fra dit erhvervslokale i Brabrand. Aarhus er desuden en udpræget cykelby, og med de effektive cykelstissystemer i byen kan du også let og hurtigt komme rundt i nærområdet – hvad end du har ærinder i midtbyen eller andre dele af Aarhus.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage