arrow_upward

Brabrand

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brabrand. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Find et lokale med en ideel lokation – Brabrand har masser at byde på

Når du er på udkig efter et erhvervslokale af hvilken som helst type – hvad end det er til kontor, butik, lager eller noget helt andet – så er der forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til at træffe den rigtige beslutning. Det gælder blandt andet erhvervslokalets pris, størrelse og location – Brabrand har i den sammenhæng mange muligheder til dig.

Brabrand var en gammel stationsby i Aarhus, men i dag er den vokset sammen med Danmarks næststørste by og fungerer derfor som en bydel. Bydelen Brabrand er beliggende omkring 6-9 kilometer fra centrum i Aarhus i vestlige retning. Bydelen har et indbyggertal på 19.350 (2017), og den dækker endvidere over et større geografisk område i yderkanten af Aarhus.

Naturrig lokation – Brabrand ligger i et smukt naturområde

Særligt den nordlige del af Brabrand er kendt for store naturområder, og i Brabrand finder du også en masse smukke spots i naturen langs Brabrandstien, der går rundt om Brabrand Sø. Søen er kommunens største, og den er blandt andet centrum for cyklister, motionister og andre organiserede sportsgrene. Med et erhvervslokale i bydelen får du altså et erhvervslokale med en unik location – Brabrand tilbyder de perfekte rammer til din forretning.

 

Central placering i Aarhus-området

Brabrand var indtil omkring 1800-tallet en ganske almindelig, dansk landsby. I forbindelse med anlæggelsen af jernbanen i 1862, skete der dog store forandringer – både i forhold til bebyggelse og beboertilvækst. Byens nærhed til Aarhus var også en af grundene til, at Brabrand voksede hurtigt i begyndelsen af 1900-tallet og dermed gradvist blev betragtet som et forstadsområde til Aarhus.

Fra Brabrand er der derfor også et væld af infrastrukturelle forbindelser - både privat og kollektivt – og det gør byen til både et attraktivt og centralt sted at drive forretning.  Fra Aarhus er der direkte motorvejsforbindelse i både nordlig og sydlig retning, og fra Aarhus Station er der endvidere et væld at tog- og busforbindelser, som gør det let at komme både til og fra dit erhvervslokale i Brabrand. Aarhus er desuden en udpræget cykelby, og med de effektive cykelstissystemer i byen kan du også let og hurtigt komme rundt i nærområdet – hvad end du har ærinder i midtbyen eller andre dele af Aarhus.

Din søgning gav ingen resultater