arrow_upward

Odder

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odder. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej dit lager i Odder – lagerplads tæt på Aarhus 

I den østjyske kystby Odder er der fordele at hente for dig, som netop går og overvejer, hvilken placering du skal vælge til dig og dit lager. Odder er den største by i Odder Kommune og er administrativt og kulturelt centrum for kommunens indbyggere, som er vokset til 22.331 i 2017. Byen ligger syd for Aarhus med attraktiv motorvejsforbindelse til andre større byer og områder i Østjylland såsom Skanderborg, Horsens og Samsø. Odder tilbyder flere kulturelle aktiviteter, herunder gallerier og idrætsanlægget Spektrum Odder. I kraft af sin placering nær den smukke østjyske kyst, kan Odder også prale af Østjyllands bedste strand, Saksild Strand.

Nysgerrig på Odder - Lager der ligger med bekvem afstand til jyske storbyer

Odder er en stationsby beliggende blot 21 kilometer fra Danmarks næststørste by Aarhus. En forbindelse som hidtil har kørt via togdrift, og som nu udvides til også at indbefatte den nye letbane med forventet påbegyndelse i 2017. Med lager i Odder vil du altså kunne drage fordel af denne moderniserede og effektive forbindelse ind til Aarhus, som er det naturlige samlingspunkt for flere af de østjyske satellitbyer, hvilket også er tilfældet med Odder. Lager i Odder er også et lager i en historisk gammel by med charmerende huse og gamle brostensgader. Da Odder var og stadig er en udbygget stationsby, er der mange bus- og togruter, som forbinder byen med kommunens andre mindre byer. Foruden den kendte kystrute, som forbinder Odder med Norsminde og Aarhus, går der en livlig trafik til byerne Hou, Hornslet og Grenå. Der er derfor gode muligheder for at nå fra A til B med offentlig transport, og er du selvkørende, så er E45 et nemt og attraktivt bindeled, når du skal hurtigt til og fra Odder Kommune. Mellem Odder og Aarhus går der derudover sekundærruter, som passerer gennem Odder via det nordlige Aarhus.

Nytænkning omkring placering af dit lager – Odder byder på flere overraskelser 

Den bekvemme afstand til resten af Østjylland gør det attraktivt at arbejde fra Odder. Lagerplads i Odder kombinerer flere behov for dig, som er interesseret i et lager i Odder – lageret ligger attraktivt i forhold til trafikmuligheder, og lageret ligger i et driftigt hjørne i Østjylland. Der er således både uddannelsesinstitutioner, efterskoler, højskoler og Campus Odder, hvor sidstnævnte huser byens studerende og blev indviet ganske for nyligt i 2016. På grund af den skønne placering nær Kattegat, er sejlads en populær aktivitet i Odder, og der er således noget for enhver smag i byen, hvis indbyggertal både består af yngre og ældre indbyggere, som også afspejles i byens mange tilbud, aktiviteter, uddannelser og lagerplads. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal