arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odder. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej dit lager i Odder – lagerplads tæt på Aarhus 

I den østjyske kystby Odder er der fordele at hente for dig, som netop går og overvejer, hvilken placering du skal vælge til dig og dit lager. Odder er den største by i Odder Kommune og er administrativt og kulturelt centrum for kommunens indbyggere, som er vokset til 22.331 i 2017. Byen ligger syd for Aarhus med attraktiv motorvejsforbindelse til andre større byer og områder i Østjylland såsom Skanderborg, Horsens og Samsø. Odder tilbyder flere kulturelle aktiviteter, herunder gallerier og idrætsanlægget Spektrum Odder. I kraft af sin placering nær den smukke østjyske kyst, kan Odder også prale af Østjyllands bedste strand, Saksild Strand.

Nysgerrig på Odder - Lager der ligger med bekvem afstand til jyske storbyer

Odder er en stationsby beliggende blot 21 kilometer fra Danmarks næststørste by Aarhus. En forbindelse som hidtil har kørt via togdrift, og som nu udvides til også at indbefatte den nye letbane med forventet påbegyndelse i 2017. Med lager i Odder vil du altså kunne drage fordel af denne moderniserede og effektive forbindelse ind til Aarhus, som er det naturlige samlingspunkt for flere af de østjyske satellitbyer, hvilket også er tilfældet med Odder. Lager i Odder er også et lager i en historisk gammel by med charmerende huse og gamle brostensgader. Da Odder var og stadig er en udbygget stationsby, er der mange bus- og togruter, som forbinder byen med kommunens andre mindre byer. Foruden den kendte kystrute, som forbinder Odder med Norsminde og Aarhus, går der en livlig trafik til byerne Hou, Hornslet og Grenå. Der er derfor gode muligheder for at nå fra A til B med offentlig transport, og er du selvkørende, så er E45 et nemt og attraktivt bindeled, når du skal hurtigt til og fra Odder Kommune. Mellem Odder og Aarhus går der derudover sekundærruter, som passerer gennem Odder via det nordlige Aarhus.

Nytænkning omkring placering af dit lager – Odder byder på flere overraskelser 

Den bekvemme afstand til resten af Østjylland gør det attraktivt at arbejde fra Odder. Lagerplads i Odder kombinerer flere behov for dig, som er interesseret i et lager i Odder – lageret ligger attraktivt i forhold til trafikmuligheder, og lageret ligger i et driftigt hjørne i Østjylland. Der er således både uddannelsesinstitutioner, efterskoler, højskoler og Campus Odder, hvor sidstnævnte huser byens studerende og blev indviet ganske for nyligt i 2016. På grund af den skønne placering nær Kattegat, er sejlads en populær aktivitet i Odder, og der er således noget for enhver smag i byen, hvis indbyggertal både består af yngre og ældre indbyggere, som også afspejles i byens mange tilbud, aktiviteter, uddannelser og lagerplads. 

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage