arrow_upward

Tilst

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Tilst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med attraktiv lokation – Tilst byder på lidt af det hele

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed, er du helt sikkert særligt opmærksom på at finde et sted med den helt ideelle location – Tilst i Østjylland må ganske enkelt siges at være en by med en unik beliggenhed, i og med at denne bydel blot ligger 7-10 kilometer nordvest for Aarhus centrum. Der bor ca. 16.271 indbyggere i Tilst (2017), og herudover består bydelen af Brabrand Nord og selve Tilst by. Byen er således det oplagte sted for dig, der leder efter erhvervslokaler tæt på en storby, men som stadig ønsker at være omringet af naturskønne omgivelser i fred og ro, og byen har således den perfekte location – Tilst har simpelthen det hele! 

By med naturskøn lokation – Tilst giver spændende muligheder

Tidligere var Tilst en forholdsvis lille og beskeden landsby, men det har især været op igennem 1960’erne, at byen har oplevet en kæmpestor tilvækst ift. befolkningstallet. Dette sker særligt, da boligområdet Langkærparken blev bygget, og der pludselig kom 800 helt nye lejligheder til. Herudover fik Tilst også et charmerende butikstorv med flere nærkøbsbutikker og forretninger.  
Den helt store ændring kom dog først fra i år 1970, da Bilka-forretningen åbnede lidt syd for Tilst. Bilka var dengang Danmarks første af netop sin slags, og herudover var den ligeledes også den største. Dette område omkring Bilka er i dag et kæmpestort center, hvor du bl.a. kan finde forretninger såsom Bauhaus, JYSK, Elgiganten, Toys ”R” Us samt adskillige banker. Ligeledes er Post Danmarks omdelingscenter flyttet til Tilst sammen med områdets lokale posthus.

Tilst kombinerer et aktivt erhvervsliv med rolige omgivelser

Der er således ingen tvivl om, at Bilka har haft en kæmpestor betydning for erhvervslivet i Tilst, og området har nærmest vokset sig til sin egen lille bydel med kulturelle institutioner osv. Men foruden dette har byen også et rigt og aktivt foreningsliv, der bl.a. er bygget op omkring idrætsforeningen Tst.
Der er således ingen tvivl om, at Tilst har masser at byde på for din virksomhed, i og med at du her finder et rigt og aktivt erhvervsliv, der især kredser sig om bydelen omkring Bilka. Her er det muligt at finde alt, hvad hjertet begærer, og herudover finder du i byen en masse naturskønne omgivelser. Tilst formår således at kombinere et aktivt erhvervsliv med landlig idyl, og det er derfor det ideelle sted at investere i nye erhvervslokaler.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal