arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Tilst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med attraktiv lokation – Tilst byder på lidt af det hele

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed, er du helt sikkert særligt opmærksom på at finde et sted med den helt ideelle location – Tilst i Østjylland må ganske enkelt siges at være en by med en unik beliggenhed, i og med at denne bydel blot ligger 7-10 kilometer nordvest for Aarhus centrum. Der bor ca. 16.271 indbyggere i Tilst (2017), og herudover består bydelen af Brabrand Nord og selve Tilst by. Byen er således det oplagte sted for dig, der leder efter erhvervslokaler tæt på en storby, men som stadig ønsker at være omringet af naturskønne omgivelser i fred og ro, og byen har således den perfekte location – Tilst har simpelthen det hele! 

By med naturskøn lokation – Tilst giver spændende muligheder

Tidligere var Tilst en forholdsvis lille og beskeden landsby, men det har især været op igennem 1960’erne, at byen har oplevet en kæmpestor tilvækst ift. befolkningstallet. Dette sker særligt, da boligområdet Langkærparken blev bygget, og der pludselig kom 800 helt nye lejligheder til. Herudover fik Tilst også et charmerende butikstorv med flere nærkøbsbutikker og forretninger.  
Den helt store ændring kom dog først fra i år 1970, da Bilka-forretningen åbnede lidt syd for Tilst. Bilka var dengang Danmarks første af netop sin slags, og herudover var den ligeledes også den største. Dette område omkring Bilka er i dag et kæmpestort center, hvor du bl.a. kan finde forretninger såsom Bauhaus, JYSK, Elgiganten, Toys ”R” Us samt adskillige banker. Ligeledes er Post Danmarks omdelingscenter flyttet til Tilst sammen med områdets lokale posthus.

Tilst kombinerer et aktivt erhvervsliv med rolige omgivelser

Der er således ingen tvivl om, at Bilka har haft en kæmpestor betydning for erhvervslivet i Tilst, og området har nærmest vokset sig til sin egen lille bydel med kulturelle institutioner osv. Men foruden dette har byen også et rigt og aktivt foreningsliv, der bl.a. er bygget op omkring idrætsforeningen Tst.
Der er således ingen tvivl om, at Tilst har masser at byde på for din virksomhed, i og med at du her finder et rigt og aktivt erhvervsliv, der især kredser sig om bydelen omkring Bilka. Her er det muligt at finde alt, hvad hjertet begærer, og herudover finder du i byen en masse naturskønne omgivelser. Tilst formår således at kombinere et aktivt erhvervsliv med landlig idyl, og det er derfor det ideelle sted at investere i nye erhvervslokaler.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage