arrow_upward

Hørning

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hørning. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Erhvervslokaler med den ideelle lokation – Hørning er tæt på det meste!

Hørning er en by i det østjyske, som ligger mellem Skanderborg og Aarhus. Med sine 7.750 indbyggere er det den tredje største by i Skanderborg Kommune, efter Skanderborg med 18.849 indbyggere (2017) og Galten med 8.268 indbyggere (2017). Placerer du dine erhvervslokaler i denne stationsby, finder du en ideel location – Hørning ligger nemlig perfekt placeret midt i det østjyske!

Under en times kørsel til flere af Jyllands største byer

Kigger man på infrastrukturen, byder byen på en fantastisk location – Hørning ligger mellem Skanderborg, som er 10 kilometer derfra, og Århus, som er 17 kilometer væk.  Desuden ligger byen meget centralt i forhold til de øvrige byer i Østjylland, idet der er under en times kørsel til både Horsens, Vejle, Randers, Silkeborg og Herning. Det må siges at være en erhvervsmæssigt attraktiv location - Hørning ligger ideelt blandt de øvrige Østjyske byer!

For pendlere er det den oplagte lokation – Hørning ligger centralt og er forbundet med det meste!

Ud over at være coverbilledet på et af TV2’s album, har stationen i Hørning dannet grobund for en positiv udvikling i byen. Og netop jernbanen og dens forbindelser har gjort Hørning til en attraktiv by for pendlere. Der er mange daglige afgange til og fra Hørning, hvor det med tog eksempelvis tager under et kvarter at komme til både Skanderborg og Aarhus. Takket være jernbanen har byen den oplagte location – Hørning kan byde på erhvervslokaler med lokal charme kombineret med en nyttig beliggenhed. 

Hørning har meget at byde på

Ud over at være et oplagt bosted for pendlere, har Hørning også meget at byde på selv. Byen er kendt for sit bakkede terræn, hvilket også sørger for gode udsigtsmuligheder fra flere af byens huse og bygninger. Samtidig er byen også et attraktivt sted for erhvervsfolk, idet du finder mange forskellige virksomheder og butikker i byen.

Ligeledes har byen også egen skole og et bytorv og byder på et væld af gode spiseoplevelser. Hørning vil derfor være med sin beliggenhed og tilbud være et attraktivt sted for dine nuværende og kommende medarbejdere! Derudover er der et hav af muligheder lige om hjørnet, idet kulturbyen Horsens og det smukke Skanderborg er lige om hjørnet.

Vælger du at placere dine erhvervslokaler i Hørning, får du en arbejdsplads med en attraktiv beliggenhed, samtidig med at et utal af muligheder og spændende oplevelser venter lige om hjørnet!

Din søgning gav ingen resultater