arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hørning. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med den ideelle lokation – Hørning er tæt på det meste!

Hørning er en by i det østjyske, som ligger mellem Skanderborg og Aarhus. Med sine 7.750 indbyggere er det den tredje største by i Skanderborg Kommune, efter Skanderborg med 18.849 indbyggere (2017) og Galten med 8.268 indbyggere (2017). Placerer du dine erhvervslokaler i denne stationsby, finder du en ideel location – Hørning ligger nemlig perfekt placeret midt i det østjyske!

Under en times kørsel til flere af Jyllands største byer

Kigger man på infrastrukturen, byder byen på en fantastisk location – Hørning ligger mellem Skanderborg, som er 10 kilometer derfra, og Århus, som er 17 kilometer væk.  Desuden ligger byen meget centralt i forhold til de øvrige byer i Østjylland, idet der er under en times kørsel til både Horsens, Vejle, Randers, Silkeborg og Herning. Det må siges at være en erhvervsmæssigt attraktiv location - Hørning ligger ideelt blandt de øvrige Østjyske byer!

For pendlere er det den oplagte lokation – Hørning ligger centralt og er forbundet med det meste!

Ud over at være coverbilledet på et af TV2’s album, har stationen i Hørning dannet grobund for en positiv udvikling i byen. Og netop jernbanen og dens forbindelser har gjort Hørning til en attraktiv by for pendlere. Der er mange daglige afgange til og fra Hørning, hvor det med tog eksempelvis tager under et kvarter at komme til både Skanderborg og Aarhus. Takket være jernbanen har byen den oplagte location – Hørning kan byde på erhvervslokaler med lokal charme kombineret med en nyttig beliggenhed. 

Hørning har meget at byde på

Ud over at være et oplagt bosted for pendlere, har Hørning også meget at byde på selv. Byen er kendt for sit bakkede terræn, hvilket også sørger for gode udsigtsmuligheder fra flere af byens huse og bygninger. Samtidig er byen også et attraktivt sted for erhvervsfolk, idet du finder mange forskellige virksomheder og butikker i byen.

Ligeledes har byen også egen skole og et bytorv og byder på et væld af gode spiseoplevelser. Hørning vil derfor være med sin beliggenhed og tilbud være et attraktivt sted for dine nuværende og kommende medarbejdere! Derudover er der et hav af muligheder lige om hjørnet, idet kulturbyen Horsens og det smukke Skanderborg er lige om hjørnet.

Vælger du at placere dine erhvervslokaler i Hørning, får du en arbejdsplads med en attraktiv beliggenhed, samtidig med at et utal af muligheder og spændende oplevelser venter lige om hjørnet!

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage