arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hammel. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med en helt særlig lokation – Hammel ligger placeret i hjertet af Østjylland

Er du på jagt efter nye og attraktive erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du uden tvivl særligt opmærksom på beliggenheden. I den forbindelse ligger der en by i Østjylland med den helt rette location. Hammel ligger blot 15 kilometer vest for Hinnerup, 16 kilometer sydvest for Hadsten, 26 kilometer nordvest for Aarhus og 44 kilometer sydøst for Viborg. Herudover er byen kommunesæde i Favrskov Kommune, og der bor ca. 7.005 indbyggere (2017) i byen. I hele kommunen bor der 47.915 indbyggere (2017), og den hører desuden til Region Midtjylland.

Der er således ingen tvivl om, at byen har en rigtig god beliggenhed, da den er centralt placeret i Østjylland, og du har således rig mulighed for hurtigt at kunne komme rundt til nogle af de større nærtliggende jyske byer.

En by med et spændende kulturliv samt tæt sammenhold

I Hammel er der hele to folkeskoler, en efterskole samt en friskole, og herudover er der et rigt foreningsliv, et idrætscenter og en biograf. Der er således masser af aktivitet og liv i byen samt et spændende kulturliv, hvilket uden tvivl kan mærkes på det tætte sammenhold blandt byens beboere.

Det er især fra slutningen af 1800-tallet, at byen er vokset, og der er i dag tale om en moderne østjysk by med gode forbindelser til de omkringliggende byer. Herudover finder du i Hammel Tema Centret, der i dag består af spændende butikker såsom en sportsforretning, en skoforretning, en boghandel, et fitnesscenter, en genbrugsbutik og meget andet. Byen byder således på mange muligheder inden for service- og detailbranchen.

Østjysk by med masser af charme samt den ideelle location – Hammel har det hele

Søger du nye lokaler til erhvervsbrug, er byen den helt rette location. Hammel ligger nemlig lige midt i Østjylland, og du har således gode forbindelser både til og fra byen. Herudover vil du som virksomhed uden tvivl få rigtig gode rammer i Hammel, da Hammel Erhvervsnetværk sørger for, at du får de bedste og mest optimale vilkår. Netværket er en samling af lokale virksomheder, hvis formål blandet andet er at skabe netværkstilknytning, forøge kendskabet til netop din virksomhed, at samarbejde med andre erhvervsfora og at støtte formål i hele lokalområdet. Netværket formår desuden at rumme alle slags erhvervsdrivende, hvorfor der uden tvivl også vil være plads til netop din virksomhed.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage