arrow_upward

Hammel

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hammel. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med en helt særlig lokation – Hammel ligger placeret i hjertet af Østjylland

Er du på jagt efter nye og attraktive erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du uden tvivl særligt opmærksom på beliggenheden. I den forbindelse ligger der en by i Østjylland med den helt rette location. Hammel ligger blot 15 kilometer vest for Hinnerup, 16 kilometer sydvest for Hadsten, 26 kilometer nordvest for Aarhus og 44 kilometer sydøst for Viborg. Herudover er byen kommunesæde i Favrskov Kommune, og der bor ca. 7.005 indbyggere (2017) i byen. I hele kommunen bor der 47.915 indbyggere (2017), og den hører desuden til Region Midtjylland.

Der er således ingen tvivl om, at byen har en rigtig god beliggenhed, da den er centralt placeret i Østjylland, og du har således rig mulighed for hurtigt at kunne komme rundt til nogle af de større nærtliggende jyske byer.

En by med et spændende kulturliv samt tæt sammenhold

I Hammel er der hele to folkeskoler, en efterskole samt en friskole, og herudover er der et rigt foreningsliv, et idrætscenter og en biograf. Der er således masser af aktivitet og liv i byen samt et spændende kulturliv, hvilket uden tvivl kan mærkes på det tætte sammenhold blandt byens beboere.

Det er især fra slutningen af 1800-tallet, at byen er vokset, og der er i dag tale om en moderne østjysk by med gode forbindelser til de omkringliggende byer. Herudover finder du i Hammel Tema Centret, der i dag består af spændende butikker såsom en sportsforretning, en skoforretning, en boghandel, et fitnesscenter, en genbrugsbutik og meget andet. Byen byder således på mange muligheder inden for service- og detailbranchen.

Østjysk by med masser af charme samt den ideelle location – Hammel har det hele

Søger du nye lokaler til erhvervsbrug, er byen den helt rette location. Hammel ligger nemlig lige midt i Østjylland, og du har således gode forbindelser både til og fra byen. Herudover vil du som virksomhed uden tvivl få rigtig gode rammer i Hammel, da Hammel Erhvervsnetværk sørger for, at du får de bedste og mest optimale vilkår. Netværket er en samling af lokale virksomheder, hvis formål blandet andet er at skabe netværkstilknytning, forøge kendskabet til netop din virksomhed, at samarbejde med andre erhvervsfora og at støtte formål i hele lokalområdet. Netværket formår desuden at rumme alle slags erhvervsdrivende, hvorfor der uden tvivl også vil være plads til netop din virksomhed.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal