arrow_upward

Lystrup

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Lystrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler ved en af Danmarks mest populære lokationer - Lystrup ligger et stenkast fra Århus

Lige nord for Århus finder du Lystrup, som med sine 10.436 indbyggere (2017) er den næststørste by i Århus Kommune. Byen er en satellitby til Århus, men har i dén grad sit eget forretnings- og byliv.

Sats på en god location - Lystrup har den perfekte placering

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler, er det vigtigt, du tænker på en god location - Lystrup har her især meget at byde på. Danmarks andenstørste by, Århus, ligger 10 km syd for byen. Der er offentlige forbindelser mellem byerne, så man hurtigt kan komme frem og tilbage. Fra Århus kan du komme nemt rundt i hele Danmark. Der er glimrende bus- og togforbindelser til alle dele af landet. Ligeledes er der en lufthavn, og ved færgehavnen kan du hoppe på færgen mod Sjælland. Med andre ord er Århus porten til resten af landet, og der er også mulighed for komme ud af landet. Investerer du i lokaler i Lystrup, vil det være nemt for dine kunder at komme til, underordnet hvor i landet de kommer fra.

Byen som værner om sine borgere

Århus Kommune fokuserer meget på erhvervsudvikling, og i Lystrup arbejder man på at gøre byen så attraktiv som mulig - ikke kun for borgere, men også for erhvervsdrivende. Der er stort potentiale for at skabe nyt erhvervsliv i byen, og kommunen vil give de bedste ramme for nye virksomheder. Århus har i år (2017) fået titlen som Europæisk kulturhoved, hvilket har sat meget fokus på kommunen. I den forbindelse er der blevet skruet ekstra meget op for kommunens seværdigheder og attraktioner, og der er strømmet mange gæster til i løbet af året.

Hvis du vil være en del af en by, hvor erhvervslivet er højt prioriteret, vil Lystrup være noget for dig. Byens placering og tilgængelighed til resten af landet vil gøre det nemmere for dig, dine kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra din virksomhed. Derfor er den location, Lystrup ligger i, perfekt for den erhvervsdrivende. Du vil med garanti finde erhvervslokaler efter dit ønske - hvad end det er lokaler til kontor, butik, eller noget helt tredje. Lystrup har meget at byde på, og det ville være fordelagtigt for din virksomhed at investere i lokaler i byen

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal