arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Lystrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler ved en af Danmarks mest populære lokationer - Lystrup ligger et stenkast fra Århus

Lige nord for Århus finder du Lystrup, som med sine 10.436 indbyggere (2017) er den næststørste by i Århus Kommune. Byen er en satellitby til Århus, men har i dén grad sit eget forretnings- og byliv.

Sats på en god location - Lystrup har den perfekte placering

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler, er det vigtigt, du tænker på en god location - Lystrup har her især meget at byde på. Danmarks andenstørste by, Århus, ligger 10 km syd for byen. Der er offentlige forbindelser mellem byerne, så man hurtigt kan komme frem og tilbage. Fra Århus kan du komme nemt rundt i hele Danmark. Der er glimrende bus- og togforbindelser til alle dele af landet. Ligeledes er der en lufthavn, og ved færgehavnen kan du hoppe på færgen mod Sjælland. Med andre ord er Århus porten til resten af landet, og der er også mulighed for komme ud af landet. Investerer du i lokaler i Lystrup, vil det være nemt for dine kunder at komme til, underordnet hvor i landet de kommer fra.

Byen som værner om sine borgere

Århus Kommune fokuserer meget på erhvervsudvikling, og i Lystrup arbejder man på at gøre byen så attraktiv som mulig - ikke kun for borgere, men også for erhvervsdrivende. Der er stort potentiale for at skabe nyt erhvervsliv i byen, og kommunen vil give de bedste ramme for nye virksomheder. Århus har i år (2017) fået titlen som Europæisk kulturhoved, hvilket har sat meget fokus på kommunen. I den forbindelse er der blevet skruet ekstra meget op for kommunens seværdigheder og attraktioner, og der er strømmet mange gæster til i løbet af året.

Hvis du vil være en del af en by, hvor erhvervslivet er højt prioriteret, vil Lystrup være noget for dig. Byens placering og tilgængelighed til resten af landet vil gøre det nemmere for dig, dine kunder og samarbejdspartnere at komme til og fra din virksomhed. Derfor er den location, Lystrup ligger i, perfekt for den erhvervsdrivende. Du vil med garanti finde erhvervslokaler efter dit ønske - hvad end det er lokaler til kontor, butik, eller noget helt tredje. Lystrup har meget at byde på, og det ville være fordelagtigt for din virksomhed at investere i lokaler i byen

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage