arrow_upward

Skødstrup

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Skødstrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med særlig lokation – Skødstrup ligger i hjertet af Østjylland

Leder du efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug? I Østjylland finder du en charmerende og attraktiv stationsby med den helt rette location – Skødstrup har nemlig en central placering lige midt i hjertet af Østjylland, hvorfor du hurtigt vil kunne komme videre til nogle af de større omkringliggende byer i Jylland. Skødstrup – eller Løgten-Skødstrup – er en by med ca. 7.894 indbyggere (2017), og den ligger blot 18 kilometer fra Aarhus C. Byen ligger således i Aarhus Kommune, som igen hører ind under Region Midtjylland.

Skødstrup har således en ideel placering, såfremt du leder efter erhvervslokaler tæt på storby, men hvor du stadig befinder dig i naturskønne omgivelser med masser af landlig idyl.

Naturskøn lokation – Skødstrup byder på mange spændende muligheder 

Det særlige ved Skødstrup er uden tvivl dens helt unikke placering, som både ligger tæt på strand, skov og storby. Du får altså her en by, der formår at byde på lidt af det hele. Herudover er byen særligt kendt for sin særlige infrastruktur med både jernbane og motorvej, som har medvirket til, at der er sket en kraftig bebyggelse med over hundrede af nye huse i løbet af de seneste par år. Du har således mulighed for hurtigt at komme på Djurslandmotorvejen eller nærbanen fra Skødstrup, som både har stop ved Skødstrup S og Løgten S.

Herudover finder du i Skødstrup en af landets ældste kirker, nemlig Skødstrup Kirke, og herudover finder du i byen opførelsen af et helt unikt højhus med 20 luksuriøse boliger. Dette særlige byggeri har fået navnet Siloetten, da den er bygget op omkring en gammel silo.

Den ideelle kombination af storby og landlig idyl

Når man skal ud at lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det særligt vigtigt, at man vælger en by med en helt særlig location – Skødstrup må bestemt siges at have dette, eftersom byen som sagt formår at kombinere storby med landlig idyl, hvilket der er rigtig mange virksomheder, der vil sætte stor pris på. Skødstrup er således det helt rette sted for dig, der ønsker lokaler til erhvervsmæssigt brug i naturskønne omgivelser tæt på vandet, uden at man er placeret alt for langt væk fra der, hvor tingene sker. Ydermere er der som sagt rigtig god infrastruktur i byen, og det er således muligt både hurtigt at komme ud på motorvejen, men også at kunne tage nærbanen, der har to stop i byen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal