arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Skødstrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med særlig lokation – Skødstrup ligger i hjertet af Østjylland

Leder du efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug? I Østjylland finder du en charmerende og attraktiv stationsby med den helt rette location – Skødstrup har nemlig en central placering lige midt i hjertet af Østjylland, hvorfor du hurtigt vil kunne komme videre til nogle af de større omkringliggende byer i Jylland. Skødstrup – eller Løgten-Skødstrup – er en by med ca. 7.894 indbyggere (2017), og den ligger blot 18 kilometer fra Aarhus C. Byen ligger således i Aarhus Kommune, som igen hører ind under Region Midtjylland.

Skødstrup har således en ideel placering, såfremt du leder efter erhvervslokaler tæt på storby, men hvor du stadig befinder dig i naturskønne omgivelser med masser af landlig idyl.

Naturskøn lokation – Skødstrup byder på mange spændende muligheder 

Det særlige ved Skødstrup er uden tvivl dens helt unikke placering, som både ligger tæt på strand, skov og storby. Du får altså her en by, der formår at byde på lidt af det hele. Herudover er byen særligt kendt for sin særlige infrastruktur med både jernbane og motorvej, som har medvirket til, at der er sket en kraftig bebyggelse med over hundrede af nye huse i løbet af de seneste par år. Du har således mulighed for hurtigt at komme på Djurslandmotorvejen eller nærbanen fra Skødstrup, som både har stop ved Skødstrup S og Løgten S.

Herudover finder du i Skødstrup en af landets ældste kirker, nemlig Skødstrup Kirke, og herudover finder du i byen opførelsen af et helt unikt højhus med 20 luksuriøse boliger. Dette særlige byggeri har fået navnet Siloetten, da den er bygget op omkring en gammel silo.

Den ideelle kombination af storby og landlig idyl

Når man skal ud at lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det særligt vigtigt, at man vælger en by med en helt særlig location – Skødstrup må bestemt siges at have dette, eftersom byen som sagt formår at kombinere storby med landlig idyl, hvilket der er rigtig mange virksomheder, der vil sætte stor pris på. Skødstrup er således det helt rette sted for dig, der ønsker lokaler til erhvervsmæssigt brug i naturskønne omgivelser tæt på vandet, uden at man er placeret alt for langt væk fra der, hvor tingene sker. Ydermere er der som sagt rigtig god infrastruktur i byen, og det er således muligt både hurtigt at komme ud på motorvejen, men også at kunne tage nærbanen, der har to stop i byen.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage