arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ryomgård. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med helt særlig location – Ryomgård ligger i hjertet af Djursland

Når man skal finde nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det bl.a. vigtigt, at man finder en by med den helt rette location – Ryomgård er en spændende og attraktiv stationsby, der er placeret lige midt i hjertet af Djursland. Der bor ca. 2.432 indbyggere i Ryomgård (2017), og byen er beliggende blot 11 kilometer sydøst fra Auning, 11 kilometer nord for Rønde, 14 kilometer fra Aarhus Lufthavn, 27 kilometer vest for Grenaa og 35 kilometer nordøst for Aarhus. Byen ligger desuden i Syddjurs Kommune, som igen hører til under Region Midtjylland.

Der er således tale om en by med en helt central placering, hvorfra du hurtigt vil kunne komme rundt til nogle af de større omkringliggende jyske byer. Dette er en kæmpestor fordel, når man skal ud at lede efter en beliggenhed til sine nye erhvervslokaler, da dine kunder på den måde hurtigt vil kunne komme frem og tilbage fra byen.   

En by med en attraktiv location – Ryomgård byder på mange muligheder        

I Ryomgård finder du masser af liv og unge mennesker, i og med at der ligger to skoler i byen – både en privatskole samt en folkeskole, hvortil der er tilknyttet både inden- og udendørs idrætsfaciliteter. Dette er med til at give byen et helt særligt foreningsliv, såsom den lokale idrætsforening. Ydermere har du i Ryomgård mulighed for at finde en helt masse spændende forretninger og supermarkeder, og herudover byder byen også på et spændende industrikvarter, der vil kunne give din virksomhed en helt masse spændende muligheder. Byen har derfor den helt rette location – Ryomgård har simpelthen det hele!

Naturskønne omgivelser og gode forbindelser

Når man skal lede efter erhvervslokaler, er det bl.a. vigtigt, at der er gode både tog-, bus- og trafikale forbindelser, og dette må blot siges at være tilfældet med Ryomgård. Det er nemlig muligt at hoppe med et tog mod både Grenaa og Aarhus, og herudover kører der også flere busforbindelser omkring stationen i byen. Er du i bil, tager det heller ikke mere end blot 35 minutter at køre til Aarhus C.

Noget andet ganske særligt ved Ryomgård er den gamle bydel, der ligger ved starten af Kolindsund, hvor det i de seneste par år er blevet utroligt attraktivt at bo, da der er sket en udbygning med hele to villakvarterer. I den sydlige del af Ryomgård ligger Gl. Ryomgård, der er en helt unik herregård, og herudover ligger Vallum Sø blot 1 kilometer fra byen.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage