arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kjellerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Smuk, velstruktureret og idyllisk lokation – Kjellerup er svaret!

Er du på udkig efter erhvervslokaler i Midtjylland, vil Kjellerup være et formidabelt bud. Kjellerup ligger i den nordlige del af Silkeborg Kommune, hvor byen placerer sig centralt mellem fire store jyske byer - nemlig Silkeborg, Viborg, Randers og Herning. Der er offentlige transportforbindelser til de nærliggende byer, hvilket gør det nemt at komme frem og tilbage. Så hvis du lægger vægt på en central location – Kjellerup vil klart være at foretrække.

En lille storby i naturen

Med sit areal på 255,49 km2 huser byen 5.095 indbyggere (2017), hvilket gør det til kommunens næststørste by efter Silkeborg. Den er omringet af naturskønne områder, og Gudenåen er blot en lille brøkdel af, hvad du kan finde af natur. Adskillige søer, skove, gamle kirker og stier (eksempelvis den populære “hærvej”) venter på at blive udforsket, og byen oser af dansk kulturhistorie. Desuden finder du et hav af forskellige sportsforeninger, kultur- og fritidsaktiviteter i byen. Historie, smukke omgivelser og grøn location – Kjellerup har det hele, og mere til!

Hvad har fremtiden at byde på?

Kjellerup blev bygget ved landevejskrydset mellem Nørregade/Søndergade og Vestergade/Østergade, som i dag udgør den centrale del af byen. Den er knudepunktet for den øvre del af kommunen, og byen er i konstant udvikling – både hvad boliger og erhverv angår. I Silkeborgs kommuneplan for 2017-2028 beskrives der, at boligudviklingen i Kjellerup primært skal lægge vægt på en fortætning af de nuværende boligområder, så der bidrages til en bynær beliggenhed, hvor der er nem adgang til byens tilbud og erhvervsområder. Kommunen har desuden en målsætning om, at der i byen skal sikres gode vækstbetingelser for erhverv og skabes de bedste kår for nye virksomheder. Det skal gøres med udgangspunkt i en miljømæssig bæredygtighed, da der stræbes efter at gøre Kjellerup til en grøn by. Så hvis du overvejer at finde erhvervslokaler med en god forudsætning for fremtiden, vil byen ikke skuffe dig. Med kommunens visioner og med den centrale location Kjellerup ligger i vil det kun gå fremad for byens udvikling og infrastruktur.

Om du ønsker et erhvervslokale til butik, kontor, lager eller noget helt fjerde, kan du med fordel søge efter det i Kjellerup. Idet byen prioriterer at skabe plads og gode vilkår for nyt virke, vil du med garanti finde et erhvervslokale til netop dine behov. Desuden giver byens centrale placering og de gode transportmuligheder et væsentligt forspring til at færdes nemt i hele Midtjylland.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage