arrow_upward

Kjellerup

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kjellerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Smuk, velstruktureret og idyllisk lokation – Kjellerup er svaret!

Er du på udkig efter erhvervslokaler i Midtjylland, vil Kjellerup være et formidabelt bud. Kjellerup ligger i den nordlige del af Silkeborg Kommune, hvor byen placerer sig centralt mellem fire store jyske byer - nemlig Silkeborg, Viborg, Randers og Herning. Der er offentlige transportforbindelser til de nærliggende byer, hvilket gør det nemt at komme frem og tilbage. Så hvis du lægger vægt på en central location – Kjellerup vil klart være at foretrække.

En lille storby i naturen

Med sit areal på 255,49 km2 huser byen 5.095 indbyggere (2017), hvilket gør det til kommunens næststørste by efter Silkeborg. Den er omringet af naturskønne områder, og Gudenåen er blot en lille brøkdel af, hvad du kan finde af natur. Adskillige søer, skove, gamle kirker og stier (eksempelvis den populære “hærvej”) venter på at blive udforsket, og byen oser af dansk kulturhistorie. Desuden finder du et hav af forskellige sportsforeninger, kultur- og fritidsaktiviteter i byen. Historie, smukke omgivelser og grøn location – Kjellerup har det hele, og mere til!

Hvad har fremtiden at byde på?

Kjellerup blev bygget ved landevejskrydset mellem Nørregade/Søndergade og Vestergade/Østergade, som i dag udgør den centrale del af byen. Den er knudepunktet for den øvre del af kommunen, og byen er i konstant udvikling – både hvad boliger og erhverv angår. I Silkeborgs kommuneplan for 2017-2028 beskrives der, at boligudviklingen i Kjellerup primært skal lægge vægt på en fortætning af de nuværende boligområder, så der bidrages til en bynær beliggenhed, hvor der er nem adgang til byens tilbud og erhvervsområder. Kommunen har desuden en målsætning om, at der i byen skal sikres gode vækstbetingelser for erhverv og skabes de bedste kår for nye virksomheder. Det skal gøres med udgangspunkt i en miljømæssig bæredygtighed, da der stræbes efter at gøre Kjellerup til en grøn by. Så hvis du overvejer at finde erhvervslokaler med en god forudsætning for fremtiden, vil byen ikke skuffe dig. Med kommunens visioner og med den centrale location Kjellerup ligger i vil det kun gå fremad for byens udvikling og infrastruktur.

Om du ønsker et erhvervslokale til butik, kontor, lager eller noget helt fjerde, kan du med fordel søge efter det i Kjellerup. Idet byen prioriterer at skabe plads og gode vilkår for nyt virke, vil du med garanti finde et erhvervslokale til netop dine behov. Desuden giver byens centrale placering og de gode transportmuligheder et væsentligt forspring til at færdes nemt i hele Midtjylland.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal