arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Them. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med attraktiv lokation – Them ligger tæt på det hele

I Midtjylland finder du en attraktiv by med en helt fantastisk location. Them ligger tæt på primærrute 52 mellem Horsens og Silkeborg, og herudover ligger den i Silkeborg Kommune, som igen hører ind under Region Midtjylland. I kommunen er andre større byer naturligvis Silkeborg med sine 42.724 indbyggere (2011), Kjellerup med sine 4.795 indbyggere (2011), Svejbæk med sine 3.843 indbyggere (2011) og endelig Virklund med sine 3.291 indbyggere (2011). I Them bor der ca. 2.215 indbyggere (2017), og gennem byen går en tidligere jernbane, der den dag i dag er en populær natursti, nemlig Naturstien Horsens-Silkeborg.

Byen er placeret lige midt i hjertet af Jylland, hvorfor der er tale om en helt særlig location. Them har nemlig forbindelser rundt til alle de større omkringliggende byer, og en placering af erhvervslokaler her vil derfor give din virksomhed en masse spændende muligheder.

By med en ganske særlig lokation – Them ligger i hjertet af Danmark

Erhvervslivet i Them har altid været præget af især landbrug, industri, håndværk, handel og transport, og det lokale erhvervsliv har bl.a. bestået af mejeri, kro, hotel og bageri. Byen var desuden tidligere hovedby i Them Kommune, før den blev sammenlagt med Kjellerup Kommune, Gjern Kommune og Silkeborg Kommune til det, der i dag hedder Silkeborg Kommune.

Når du skal lede efter erhvervslokaler til din virksomhed, er det særligt vigtigt, at du finder et sted med en god infrastruktur. Det må siges at være tilfældet med Them, da byen er placeret lige op ad primærrute 52, der er en hovedvej i Øst- og Midtjylland. Ruten går fra Juelsminde og slutter ved Rindsholm nær Viborg, og den har således en samlet distance på hele 96 km. Fra Them er det således utroligt nemt at komme hurtigt rundt til de omkringliggende byer, hvilket er et utroligt vigtigt aspekt i jagten på de perfekte lokaler til erhvervsmæssigt brug.

Charmerende midtjysk by - Them byder på spændende muligheder

Them må siges at være en midtjysk by med et yderst beskedent antal indbyggere, men på trods af dette formår byen at byde på spændende muligheder, når det kommer til erhvervslokaler. I og med at byen er placeret lige midt i hjertet af Jylland, har du herfra rigtig gode forbindelser, og du vil således hurtigt kunne komme både til og fra byen. Ydermere byder byen på naturskønne omgivelser med bl.a. Naturstien Horsens-Silkeborg, og Them formår således at kombinere erhvervsmuligheder og god infrastruktur med landlig idyl i stille og rolige omgivelser.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage