arrow_upward

Them

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Them. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med attraktiv lokation – Them ligger tæt på det hele

I Midtjylland finder du en attraktiv by med en helt fantastisk location. Them ligger tæt på primærrute 52 mellem Horsens og Silkeborg, og herudover ligger den i Silkeborg Kommune, som igen hører ind under Region Midtjylland. I kommunen er andre større byer naturligvis Silkeborg med sine 42.724 indbyggere (2011), Kjellerup med sine 4.795 indbyggere (2011), Svejbæk med sine 3.843 indbyggere (2011) og endelig Virklund med sine 3.291 indbyggere (2011). I Them bor der ca. 2.215 indbyggere (2017), og gennem byen går en tidligere jernbane, der den dag i dag er en populær natursti, nemlig Naturstien Horsens-Silkeborg.

Byen er placeret lige midt i hjertet af Jylland, hvorfor der er tale om en helt særlig location. Them har nemlig forbindelser rundt til alle de større omkringliggende byer, og en placering af erhvervslokaler her vil derfor give din virksomhed en masse spændende muligheder.

By med en ganske særlig lokation – Them ligger i hjertet af Danmark

Erhvervslivet i Them har altid været præget af især landbrug, industri, håndværk, handel og transport, og det lokale erhvervsliv har bl.a. bestået af mejeri, kro, hotel og bageri. Byen var desuden tidligere hovedby i Them Kommune, før den blev sammenlagt med Kjellerup Kommune, Gjern Kommune og Silkeborg Kommune til det, der i dag hedder Silkeborg Kommune.

Når du skal lede efter erhvervslokaler til din virksomhed, er det særligt vigtigt, at du finder et sted med en god infrastruktur. Det må siges at være tilfældet med Them, da byen er placeret lige op ad primærrute 52, der er en hovedvej i Øst- og Midtjylland. Ruten går fra Juelsminde og slutter ved Rindsholm nær Viborg, og den har således en samlet distance på hele 96 km. Fra Them er det således utroligt nemt at komme hurtigt rundt til de omkringliggende byer, hvilket er et utroligt vigtigt aspekt i jagten på de perfekte lokaler til erhvervsmæssigt brug.

Charmerende midtjysk by - Them byder på spændende muligheder

Them må siges at være en midtjysk by med et yderst beskedent antal indbyggere, men på trods af dette formår byen at byde på spændende muligheder, når det kommer til erhvervslokaler. I og med at byen er placeret lige midt i hjertet af Jylland, har du herfra rigtig gode forbindelser, og du vil således hurtigt kunne komme både til og fra byen. Ydermere byder byen på naturskønne omgivelser med bl.a. Naturstien Horsens-Silkeborg, og Them formår således at kombinere erhvervsmuligheder og god infrastruktur med landlig idyl i stille og rolige omgivelser.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal