arrow_upward

Bjerringbro

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Bjerringbro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med god beliggenhed - Bjerringbro har masser at byde på!

I Midtjylland finder du stationsbyen Bjerringbro, der med sine 7.551 indbyggere (2017) er den andenstørste by i Viborg Kommune – næst efter Viborg med sine 40.371 indbyggere (2017). Bjerringbro er unikt placeret på begge sider af Gudenåen i Gudenådalen, og byen byder derfor på flot natur lige i nærheden. Bjerringbro voksede for alvor som den by, vi kender i dag, i 1900-tallet. I forhold til infrastruktur har byen en god beliggenhed – Bjerringbro ligger nemlig blot 24 kilometer fra Viborg, 29 kilometer fra Silkeborg, 30 kilometer fra Randers og 50 kilometer fra Aarhus. Med en placering af dit erhvervslokale i Bjerringbro har du altså relativt kort til de større byer i Jylland, og der er endvidere gode bus- og togforbindelser til og fra byen.

 

Stærk erhvervsmæssig beliggenhed - Bjerringbro er hjemsted for Grundfos

Bjerringbro er utvivlsomt mest kendt for at huse industrivirksomheden Grundfos, der er beliggende i den østlige del af byen. Grundfos har siden etableringen i 1944 udviklet sig til at blive en af verdens førende virksomheder inden for pumper. Det anslås således, at virksomheden producerer cirka 50% af verdens cirkulationspumper, hvilket gør det til verdens største pumpeproducent. Virksomheden er så veletableret i byen, at lige omkring halvdelen af byens indbyggere beskæftiges af Grundfos.

Virksomheden omsatte i 2011 for omkring 21 milliarder kroner, og på verdensplan beskæftiger den godt 17.500 medarbejdere

 

Erhvervsstrategi 2020

Bjerringbro er som del af Viborg Kommune omfattet af den såkaldte erhvervsstrategi 2020, som fokuserer på at fastholde og udvikle Viborg som en attraktiv erhvervskommune. Viborg Kommune er blandt en af de bedste kommuner i Danmark ud fra et erhvervsmæssigt synspunkt. Kommunen tilbyder nemlig den optimale kombination af betingelser, der danner rammen for succesful virksomhedsdrift, og det gavner såvel eksisterende som fremtidige virksomheder, der placerer sig i kommunen.

I Viborg Kommune er infrastruktur blandt andet også en af hovedprioriteterne, og derfor kan du med et erhvervslokale i Bjerringbro få gavn af både den nuværende infrastruktur og de mange projekter, som Viborg Kommune er involveret i. Det gælder blandt andet kampen for en ny motorvej i Midtjylland – den såkaldte ’Hærvejsmotorvej’ – som gør kommunen utrolig attraktiv. Om du er på udkig efter et erhvervslokale til kontor, butik eller noget helt tredje, så vil der med garanti være noget, der passer til dine ønsker om blandt andet størrelse, infrastrukturelle forbindelser og beliggenhed - Bjerringbro har nemlig det meste.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal