arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Bjerringbro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med god beliggenhed - Bjerringbro har masser at byde på!

I Midtjylland finder du stationsbyen Bjerringbro, der med sine 7.551 indbyggere (2017) er den andenstørste by i Viborg Kommune – næst efter Viborg med sine 40.371 indbyggere (2017). Bjerringbro er unikt placeret på begge sider af Gudenåen i Gudenådalen, og byen byder derfor på flot natur lige i nærheden. Bjerringbro voksede for alvor som den by, vi kender i dag, i 1900-tallet. I forhold til infrastruktur har byen en god beliggenhed – Bjerringbro ligger nemlig blot 24 kilometer fra Viborg, 29 kilometer fra Silkeborg, 30 kilometer fra Randers og 50 kilometer fra Aarhus. Med en placering af dit erhvervslokale i Bjerringbro har du altså relativt kort til de større byer i Jylland, og der er endvidere gode bus- og togforbindelser til og fra byen.

 

Stærk erhvervsmæssig beliggenhed - Bjerringbro er hjemsted for Grundfos

Bjerringbro er utvivlsomt mest kendt for at huse industrivirksomheden Grundfos, der er beliggende i den østlige del af byen. Grundfos har siden etableringen i 1944 udviklet sig til at blive en af verdens førende virksomheder inden for pumper. Det anslås således, at virksomheden producerer cirka 50% af verdens cirkulationspumper, hvilket gør det til verdens største pumpeproducent. Virksomheden er så veletableret i byen, at lige omkring halvdelen af byens indbyggere beskæftiges af Grundfos.

Virksomheden omsatte i 2011 for omkring 21 milliarder kroner, og på verdensplan beskæftiger den godt 17.500 medarbejdere

 

Erhvervsstrategi 2020

Bjerringbro er som del af Viborg Kommune omfattet af den såkaldte erhvervsstrategi 2020, som fokuserer på at fastholde og udvikle Viborg som en attraktiv erhvervskommune. Viborg Kommune er blandt en af de bedste kommuner i Danmark ud fra et erhvervsmæssigt synspunkt. Kommunen tilbyder nemlig den optimale kombination af betingelser, der danner rammen for succesful virksomhedsdrift, og det gavner såvel eksisterende som fremtidige virksomheder, der placerer sig i kommunen.

I Viborg Kommune er infrastruktur blandt andet også en af hovedprioriteterne, og derfor kan du med et erhvervslokale i Bjerringbro få gavn af både den nuværende infrastruktur og de mange projekter, som Viborg Kommune er involveret i. Det gælder blandt andet kampen for en ny motorvej i Midtjylland – den såkaldte ’Hærvejsmotorvej’ – som gør kommunen utrolig attraktiv. Om du er på udkig efter et erhvervslokale til kontor, butik eller noget helt tredje, så vil der med garanti være noget, der passer til dine ønsker om blandt andet størrelse, infrastrukturelle forbindelser og beliggenhed - Bjerringbro har nemlig det meste.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage