arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med spændende lokation – Randers SV har en unik placering tæt på det hele.

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I Østjylland finder du en by med en ganske særlig og attraktiv location – Randers SV er Østjyllands næststørste by, og din virksomhed får her således en masse spændende og unikke muligheder. Randers SV er den sydvestlige del af byen, hvor der bor hele 62.563 indbyggere (2017), hvilket gør, at der her er tale om Danmarks 6. største by. 

Det er særligt infrastrukturen, der gør Randers SV til en helt særlig placering for erhvervslokaler, i og med at den ligger tæt på den Nordjyske Motorvej samt Randersbroen, der skaber rigtigt mange forbindelser mellem den sydlige og nordlige del af byen. Herudover åbnede Ringvej Syd, der letter trafikken over Randers fra Djursland, for blot et par år tilbage, og herudover aflaster den desuden den øvrige trafik i hele Randers-området. Endelig finder du i Randers desuden Østjyllands nærstørste flyveplads.

Attraktiv lokation – Randers SV giver din virksomhed mange muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man leder efter en beliggenhed, der har et rigt erhvervsliv, og Randers SV må blot siges at score højt inde for dette område. Byen huser nemlig både hovedkontorer og afdelinger for adskillige danske samt udenlandske virksomheder. Den danske tøjkæde Marcus samt slagteriselskabet Danish Crown har begge hovedsæde i byen, og herudover finder du også bryggeriet Thor, Dan Dryer og AGCO A/S her.

Det er særligt inden for detailhandel, at byen udmærker sig, og du har således mulighed for at finde mange spændende butikker i byen. Det er især omkring gågaden, at du finder disse butikker, men herudover finder du også et stort udvalg i byens sydlige del, hvor Randers Storcenter ligger, og dette huser over 55 forskelligartede butikker.
Moderne by med rigt kultur- og erhvervsliv
Randers byder på rigtige mange kulturelle attraktioner og muligheder, såsom flere museer, et kulturhus, et bibliotek, en biograf og meget andet, som er med til at tiltrække flere og flere turister hvert eneste år.

Byen byder således på en ganske særlig location – Randers SV formår nemlig at byde på lidt af det hele, og den giver således din virksomhed mange spændende muligheder. Oplev bl.a. hvor hurtigt dine kunder vil kunne komme både til og fra byen grundet de gode trafikale forbindelser, men også hvor rigt byens erhvervs- og kulturliv er.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage