arrow_upward

Randers SV

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Erhvervslokaler med spændende lokation – Randers SV har en unik placering tæt på det hele.

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I Østjylland finder du en by med en ganske særlig og attraktiv location – Randers SV er Østjyllands næststørste by, og din virksomhed får her således en masse spændende og unikke muligheder. Randers SV er den sydvestlige del af byen, hvor der bor hele 62.563 indbyggere (2017), hvilket gør, at der her er tale om Danmarks 6. største by. 

Det er særligt infrastrukturen, der gør Randers SV til en helt særlig placering for erhvervslokaler, i og med at den ligger tæt på den Nordjyske Motorvej samt Randersbroen, der skaber rigtigt mange forbindelser mellem den sydlige og nordlige del af byen. Herudover åbnede Ringvej Syd, der letter trafikken over Randers fra Djursland, for blot et par år tilbage, og herudover aflaster den desuden den øvrige trafik i hele Randers-området. Endelig finder du i Randers desuden Østjyllands nærstørste flyveplads.

Attraktiv lokation – Randers SV giver din virksomhed mange muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man leder efter en beliggenhed, der har et rigt erhvervsliv, og Randers SV må blot siges at score højt inde for dette område. Byen huser nemlig både hovedkontorer og afdelinger for adskillige danske samt udenlandske virksomheder. Den danske tøjkæde Marcus samt slagteriselskabet Danish Crown har begge hovedsæde i byen, og herudover finder du også bryggeriet Thor, Dan Dryer og AGCO A/S her.

Det er særligt inden for detailhandel, at byen udmærker sig, og du har således mulighed for at finde mange spændende butikker i byen. Det er især omkring gågaden, at du finder disse butikker, men herudover finder du også et stort udvalg i byens sydlige del, hvor Randers Storcenter ligger, og dette huser over 55 forskelligartede butikker.
Moderne by med rigt kultur- og erhvervsliv
Randers byder på rigtige mange kulturelle attraktioner og muligheder, såsom flere museer, et kulturhus, et bibliotek, en biograf og meget andet, som er med til at tiltrække flere og flere turister hvert eneste år.

Byen byder således på en ganske særlig location – Randers SV formår nemlig at byde på lidt af det hele, og den giver således din virksomhed mange spændende muligheder. Oplev bl.a. hvor hurtigt dine kunder vil kunne komme både til og fra byen grundet de gode trafikale forbindelser, men også hvor rigt byens erhvervs- og kulturliv er.

Din søgning gav ingen resultater