arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Ideelle erhvervslokaler: Aalborg SV er mulighedernes by

Aalborg SV er spækket med spændende erhvervslejemål til din virksomhed, hvor du er sikret erhvervslokaler i en by, der står over for fremtidig vækst. Byen er nemlig fuld af studerende, som potentielt kan blive dine fremtidige medarbejdere. Aalborg er en by i Region Nordjylland – i daglig tale bliver Aalborg også omtalt som Nordjyllands hovedstad. Byen er rig på erhvervslokaler, kultur, spændende byliv og meget andet. Med andre ord er byen ideel at drive virksomhed i, hvad end man er på udkig efter lagerlokaler, kontor eller butikslokaler.

Universitet skaber fremtidig vækst

Aalborg Universitet har i løbet af de sidste år vokset betydeligt, hvilket naturligvis har sikret flere studerende til byen. Byen regner derfor med, at denne udvikling fremtidigt får indflydelse på markedet for erhvervslejemål i Aalborg – herunder Aalborg SV. Som virksomhed betyder det, at man har et meget større rekrutteringsgrundlag end tidligere. Derfor kan du med god grund vælge at finde dine næste erhvervslokaler i Aalborg SV.

Infrastruktur skaber forbindelse mellem erhvervslokale og byområder

Hvis du vælger at leje erhvervslokaler i Aalborg SV, er du garanteret en beliggenhed, hvor infrastrukturen er ideel. Bydelen har nemlig gode busforbindelser til resten af Aalborg, hvor der i fremtiden også bliver etableret en letbane, der skal gøre det endnu nemmere for beboere at komme rundt i byen. Aalborg SV er også tæt beliggende på motorvej, der vil gøre det nemt for dine kunder at komme til og fra virksomheden, hvilket er en stor fordel, hvis de kommer langvejsfra.

I Aalborg finder man endda også andre store og veletablerede danske virksomheder såsom TDC Erhvervscenter, der har været med til at gøre området yderst attraktivt for erhvervsdrivende. Flere attraktive erhvervslejemål har altså skudt op i bydelen over de sidste år, der gør området særligt fordelagtigt at leje erhvervslokaler i.  

Lufthavn skaber forbindelse til hovedstaden

Aalborg har da også sin helt egen lufthavn med 1,5 millioner passagerer årligt. Indenrigsruten til København er Danmarks største med 20 daglige afgange. Derudover er der blandt andet direkte forbindelse til London, Stockholm, Oslo og Amsterdam, hvilket betyder, at Aalborg uden tvivl er en by, hvorfra man sagtens kan drive internationale virksomheder. Derudover er byen også rig på attraktive hoteller, hvor dine kunder og gæster kan overnatte uden problemer. Byen har altså alle de fornødenheder, som man har brug for som virksomhed, der gerne vil nå kunder ude i resten af verden.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage