arrow_upward

Aalborg SV

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Ideelle erhvervslokaler: Aalborg SV er mulighedernes by

Aalborg SV er spækket med spændende erhvervslejemål til din virksomhed, hvor du er sikret erhvervslokaler i en by, der står over for fremtidig vækst. Byen er nemlig fuld af studerende, som potentielt kan blive dine fremtidige medarbejdere. Aalborg er en by i Region Nordjylland – i daglig tale bliver Aalborg også omtalt som Nordjyllands hovedstad. Byen er rig på erhvervslokaler, kultur, spændende byliv og meget andet. Med andre ord er byen ideel at drive virksomhed i, hvad end man er på udkig efter lagerlokaler, kontor eller butikslokaler.

Universitet skaber fremtidig vækst

Aalborg Universitet har i løbet af de sidste år vokset betydeligt, hvilket naturligvis har sikret flere studerende til byen. Byen regner derfor med, at denne udvikling fremtidigt får indflydelse på markedet for erhvervslejemål i Aalborg – herunder Aalborg SV. Som virksomhed betyder det, at man har et meget større rekrutteringsgrundlag end tidligere. Derfor kan du med god grund vælge at finde dine næste erhvervslokaler i Aalborg SV.

Infrastruktur skaber forbindelse mellem erhvervslokale og byområder

Hvis du vælger at leje erhvervslokaler i Aalborg SV, er du garanteret en beliggenhed, hvor infrastrukturen er ideel. Bydelen har nemlig gode busforbindelser til resten af Aalborg, hvor der i fremtiden også bliver etableret en letbane, der skal gøre det endnu nemmere for beboere at komme rundt i byen. Aalborg SV er også tæt beliggende på motorvej, der vil gøre det nemt for dine kunder at komme til og fra virksomheden, hvilket er en stor fordel, hvis de kommer langvejsfra.

I Aalborg finder man endda også andre store og veletablerede danske virksomheder såsom TDC Erhvervscenter, der har været med til at gøre området yderst attraktivt for erhvervsdrivende. Flere attraktive erhvervslejemål har altså skudt op i bydelen over de sidste år, der gør området særligt fordelagtigt at leje erhvervslokaler i.  

Lufthavn skaber forbindelse til hovedstaden

Aalborg har da også sin helt egen lufthavn med 1,5 millioner passagerer årligt. Indenrigsruten til København er Danmarks største med 20 daglige afgange. Derudover er der blandt andet direkte forbindelse til London, Stockholm, Oslo og Amsterdam, hvilket betyder, at Aalborg uden tvivl er en by, hvorfra man sagtens kan drive internationale virksomheder. Derudover er byen også rig på attraktive hoteller, hvor dine kunder og gæster kan overnatte uden problemer. Byen har altså alle de fornødenheder, som man har brug for som virksomhed, der gerne vil nå kunder ude i resten af verden.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal