arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Pandrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find stort udbud af erhvervslokaler med ideel lokation – Pandrup giver din virksomhed spændende muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man finder lokaler med den helt rette location – Pandrup må blot siges at score højt inde for dette. Byen ligger lige midt i Vendsyssel, og der er blot 8 kilometer til Blokhus, 10 kilometer til Aabybro, 19 kilometer til Løkken og 23 kilometer til Brovst. Der bor ca. 2.929 indbyggere i Pandrup (2017), som desuden hører til Jammerbugt Kommune, der igen hører til Region Nordjylland.

Lokaler med en særlig location – Pandrup byder på det hele

Der er ingen tvivl om, at Pandrup har et rigt og spændende industriliv, og byen har bl.a. siden 1980’erne spillet en kæmpestor rolle, når det kommer til produktionen af mobiltelefoner. Dog er de gamle haller, der tidligere var ejet af Bosch Telecom, nu blevet til et messecenter, der lejer lokaler ud til lokale foreninger i området. I juni 2012 overtog et engelsk firma ved navn Cobham Satcom et dansk satellitkommunikationsfirma, og i 2014 samlede de deres produktion i de gamle industrihaller i Pandrup, og der fulgte hundredevis af arbejdspladser med. Der er således ingen tvivl om, at byen formår at byde på en helt særlig location – Pandrup giver din virksomhed yderst spændende muligheder.
Stærkt sammenhold samt et rigt kultur- og foreningsliv

Pandrup er desuden præget af mange forskellige faciliteter, som giver byen et rigt forenings- og kulturliv. Du finder bl.a. tæt på byen et idrætscenter med to sportshaller, et stadion samt en svømmehal. Herudover er der en idrætsforening tæt på med en eliteoverbygning kaldet Jammerbugt FC, som spiller i 2. division.

På trods af den forholdsvis beskedne størrelse, er der dermed ingen tvivl om, at byen formår at byde på mange faciliteter og muligheder, hvilket er med til at give byen et utroligt stærkt sammenhold. Borgerforeningen i byen holder bl.a. hvert eneste år hestevæddeløb samt Sankt Hans-fest.

Moderne handelsby med naturskønne omgivelser

Byen er desuden særligt kendt for at være en gammel handelsby, og det er den sådan set stadig i dag, eftersom du her har mulighed for at finde mange forskellige specialbutikker samt et supermarked og bageri. Ud over at være en handelsby finder du i Pandrup desuden naturskønne omgivelser tæt på vandet, og det vil altså sige, at du her har mulighed for at få erhvervslokaler med en helt unik location – Pandrup giver dig nemlig et rigt kultur- og erhvervsliv, samtidig med at byen byder på flot natur tæt på havet, og den har dermed en helt ideel beliggenhed.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage