arrow_upward

Pandrup

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Pandrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find stort udbud af erhvervslokaler med ideel lokation – Pandrup giver din virksomhed spændende muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man finder lokaler med den helt rette location – Pandrup må blot siges at score højt inde for dette. Byen ligger lige midt i Vendsyssel, og der er blot 8 kilometer til Blokhus, 10 kilometer til Aabybro, 19 kilometer til Løkken og 23 kilometer til Brovst. Der bor ca. 2.929 indbyggere i Pandrup (2017), som desuden hører til Jammerbugt Kommune, der igen hører til Region Nordjylland.

Lokaler med en særlig location – Pandrup byder på det hele

Der er ingen tvivl om, at Pandrup har et rigt og spændende industriliv, og byen har bl.a. siden 1980’erne spillet en kæmpestor rolle, når det kommer til produktionen af mobiltelefoner. Dog er de gamle haller, der tidligere var ejet af Bosch Telecom, nu blevet til et messecenter, der lejer lokaler ud til lokale foreninger i området. I juni 2012 overtog et engelsk firma ved navn Cobham Satcom et dansk satellitkommunikationsfirma, og i 2014 samlede de deres produktion i de gamle industrihaller i Pandrup, og der fulgte hundredevis af arbejdspladser med. Der er således ingen tvivl om, at byen formår at byde på en helt særlig location – Pandrup giver din virksomhed yderst spændende muligheder.
Stærkt sammenhold samt et rigt kultur- og foreningsliv

Pandrup er desuden præget af mange forskellige faciliteter, som giver byen et rigt forenings- og kulturliv. Du finder bl.a. tæt på byen et idrætscenter med to sportshaller, et stadion samt en svømmehal. Herudover er der en idrætsforening tæt på med en eliteoverbygning kaldet Jammerbugt FC, som spiller i 2. division.

På trods af den forholdsvis beskedne størrelse, er der dermed ingen tvivl om, at byen formår at byde på mange faciliteter og muligheder, hvilket er med til at give byen et utroligt stærkt sammenhold. Borgerforeningen i byen holder bl.a. hvert eneste år hestevæddeløb samt Sankt Hans-fest.

Moderne handelsby med naturskønne omgivelser

Byen er desuden særligt kendt for at være en gammel handelsby, og det er den sådan set stadig i dag, eftersom du her har mulighed for at finde mange forskellige specialbutikker samt et supermarked og bageri. Ud over at være en handelsby finder du i Pandrup desuden naturskønne omgivelser tæt på vandet, og det vil altså sige, at du her har mulighed for at få erhvervslokaler med en helt unik location – Pandrup giver dig nemlig et rigt kultur- og erhvervsliv, samtidig med at byen byder på flot natur tæt på havet, og den har dermed en helt ideel beliggenhed.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal