arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hirtshals. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende lokation – Hirtshals kan være byen til dine erhvervslokaler!

Hirtshals er en by i det nordjyske og er med sine 5.880 indbyggere Hjørring Kommunes andenstørste by, ud over Hjørring. Byen er en havneby, som ligger i Vendsyssel ved Vesterhavet. Kigger man på transportmuligheder og de omgivende byer, må det siges at være en tiltalende location – Hirtshals ligger tæt på mange mindre sommerhusbyer, hvor byer som Lønstrup og Tværsted kun ligger knap 20 kilometer derfra. Samtidig er Hjørring kun 19 kilometer væk, og både Skagen, Brønderslev og Frederikshavn ligger cirka 45 kilometer derfra. Det er derfor en attraktiv by, hvis man er på udkig efter erhvervslokaler i det nordjyske med en god location – Hirtshals er placeret tæt på mange af Vendsyssels mindre byer, samtidig med at byen er inden for en overskuelig afstand til de større nordjyske byer.

En aktiv by med en attraktiv lokation – Hirtshals er havnenes og fiskeriets by

Hirtshals er særligt kendt for sin mange havne. Byens havn er næsten hundrede år gammel og er en af de vigtigste og ligeledes største fiskerihavne i dag.

Erhvervsmæssigt er havneområdet også utroligt attraktivt. Havnen har både en kulturel og samfundsmæssig rolle, samtidig med at den også må siges at være et logistikcenter. Fra Hirtshals Havn er der kun tyve minutters sejlads til nogle af de store sejlruter i Europa, og med en landudvidelse i 2015 blev havnen koblet sammen med E39 via en nybygget indfaldsvej. Med disse gode infrastrukturer i sammenspil med sin placering en naturlig storby for Nordjyllands havnetransport.

I 2005 blev ”Hirtshals Marina” ligeledes bygget, som er et havneområde med plads til det stigende antal lystsejlere og besøgende, som søger mod byen. Desuden finder man nær marinaen ”Trappe & Monument”, som er et bygningsværk, hvorfra man har en fin udsigt over byen.

Hirtshals haler massevis af turister ind

Samtidig rummer byen også andre muligheder med sin location – Hirtshals er nemlig med sin placering nær Vesterhavet en by, hvor fiskeri sammen med sommerhusudlejning spiller en stor rolle. Hvert år strømmer mange turister til. De mange besøgende er ofte sommerhusgæster fra byen eller dens omegn, som typisk tiltrækkes af de friske fisk og byens charme. Ligeledes er både Hirtshals Fyr og Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanium, også at finde i byen.

Hirtshals har utallige muligheder, og vælger du at leje dine erhvervslokaler her, finder du uden tvivl en attraktiv by med en praktisk placering og megen charme.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage