arrow_upward

Hirtshals

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hirtshals. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende lokation – Hirtshals kan være byen til dine erhvervslokaler!

Hirtshals er en by i det nordjyske og er med sine 5.880 indbyggere Hjørring Kommunes andenstørste by, ud over Hjørring. Byen er en havneby, som ligger i Vendsyssel ved Vesterhavet. Kigger man på transportmuligheder og de omgivende byer, må det siges at være en tiltalende location – Hirtshals ligger tæt på mange mindre sommerhusbyer, hvor byer som Lønstrup og Tværsted kun ligger knap 20 kilometer derfra. Samtidig er Hjørring kun 19 kilometer væk, og både Skagen, Brønderslev og Frederikshavn ligger cirka 45 kilometer derfra. Det er derfor en attraktiv by, hvis man er på udkig efter erhvervslokaler i det nordjyske med en god location – Hirtshals er placeret tæt på mange af Vendsyssels mindre byer, samtidig med at byen er inden for en overskuelig afstand til de større nordjyske byer.

En aktiv by med en attraktiv lokation – Hirtshals er havnenes og fiskeriets by

Hirtshals er særligt kendt for sin mange havne. Byens havn er næsten hundrede år gammel og er en af de vigtigste og ligeledes største fiskerihavne i dag.

Erhvervsmæssigt er havneområdet også utroligt attraktivt. Havnen har både en kulturel og samfundsmæssig rolle, samtidig med at den også må siges at være et logistikcenter. Fra Hirtshals Havn er der kun tyve minutters sejlads til nogle af de store sejlruter i Europa, og med en landudvidelse i 2015 blev havnen koblet sammen med E39 via en nybygget indfaldsvej. Med disse gode infrastrukturer i sammenspil med sin placering en naturlig storby for Nordjyllands havnetransport.

I 2005 blev ”Hirtshals Marina” ligeledes bygget, som er et havneområde med plads til det stigende antal lystsejlere og besøgende, som søger mod byen. Desuden finder man nær marinaen ”Trappe & Monument”, som er et bygningsværk, hvorfra man har en fin udsigt over byen.

Hirtshals haler massevis af turister ind

Samtidig rummer byen også andre muligheder med sin location – Hirtshals er nemlig med sin placering nær Vesterhavet en by, hvor fiskeri sammen med sommerhusudlejning spiller en stor rolle. Hvert år strømmer mange turister til. De mange besøgende er ofte sommerhusgæster fra byen eller dens omegn, som typisk tiltrækkes af de friske fisk og byens charme. Ligeledes er både Hirtshals Fyr og Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanium, også at finde i byen.

Hirtshals har utallige muligheder, og vælger du at leje dine erhvervslokaler her, finder du uden tvivl en attraktiv by med en praktisk placering og megen charme.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal