arrow_upward

14 kontorhoteller: København V

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Det perfekte område til kontorfællesskabet – København V har det hele

Det giver næsten sig selv, at København V er det perfekte område at have et kontorfællesskab. Dette skyldes, at området er placeret i København, som er Danmarks største by samt landets hovedstad, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Det vil derfor være fordelagtigt for alle og enhver, uanset virksomhed, at indgå i et kontorfællesskab netop her. Der findes rigtig mange fordele ved at vælge at placere sit kontorfællesskab i København V, da der blandt andet er utallige transportmuligheder og mange andre erhvervsdrivende til stede i området. Samtidig er området så populært, at det ikke vil være svært at få medarbejdere forflyttet hertil - måske endda på egen opfordring.

De bedste transportmuligheder findes i København V

Om man er medarbejder, besøgende, leverandør eller lignende, er det en stor fordel at have en masse gode transportmuligheder, der gør det muligt at komme hurtigt og nemt til og fra kontorfællesskabet. Først og fremmest er det nemt at komme direkte ind til København V via Rute 21 på Holbækmotorvejen, hvis man kommer vestfra og ikke bor inde i København. Hvis man derimod ikke ejer et privat køretøj, er det ligeledes effektivt og let at benytte sig af den offentlige transport, der både kører til og i København V. Københavns Hovedbanegård er desuden placeret i København V, hvor der er rig mulighed for at tage både tog, S-tog, metro, taxa og busser. Det er med andre ord slet ikke noget problem for medarbejdere mv. at komme ind til kontorfællesskabet i København V, da der her foreligger en masse gode muligheder for at komme frem og tilbage, uanset om man er afhængig af offentlig transport eller ikke. Københavns lufthavn er ligeledes placeret meget tæt på København V med omkring 20 minutters kørsel med både offentlig transport eller bil.

Det ideelle område for erhvervsdrivende

København V er en del af Københavns Kommune, som er Danmarks mest folkerige. Dette bevidner om en popularitet i området, der kan medvirke til, at medarbejdere på egen opfordring forflyttes hertil. Københavns Kommune har desuden et stort fokus på erhvervsdrivende, uanset om der er tale om iværksættere, nystartede eller etablerede, store virksomheder. Dette giver desuden rigtig gode muligheder for nye samarbejdspartnere og input fra eksterne erhvervsdrivende, hvilket kan komme de forskellige virksomheder i kontorfællesskabet til gode.

København V er med sine gode transportmuligheder, sin store popularitet og sit store fokus på erhvervsdrivende det perfekte område til kontorfællesskabet for alle typer erhvervsdrivende.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage