arrow_upward

220 kontorhoteller: Storkøbenhavn

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Storkøbenhavn. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Fordele ved et kontorfællesskab i København

Der er en lang række fordele ved at have sit daglige virke i et kontorfællesskab eller et kontorhotel i København. Du vil først og fremmest få adgang til en række fælles faciliteter, som ofte tæller reception, mødelokaler, IT infrastruktur, lounge m.m. Din arbejdsplads vil på den måde fremstå professionel over for besøgende forretningsforbindelser og samarbejdspartnere - i forhold til, hvis du arbejder hjemmefra. Denne løsning gør ligeledes, at du kan spare en del penge, da alle husets lejere deler udgifterne til faciliteterne. En anden fordel ved at have en kontorplads i et kontorfællesskab i København er den supergode beliggenhed. Her er du tæt på alting og kan drage fordel af en optimal kollektiv transport, særligt nu da byens Metro udvides og forbedres.

Hvordan adskiller et kontorhotel sig fra andre kontortyper?

Et kontorfællesskab adskiller sig fra de traditionelle kontorlejemål på den måde, at de praktiske formaliteter og driften styres af udlejeren og ikke dig. Det gør, at du både kan spare tid, besvær og penge. Og det gør ligeledes, at du kan fokusere på dit kerneområde – nemlig din forretning. Herudover er der også en lang række sociale fordele ved denne type løsninger.

Stærkt netværk i et kontorfællesskab – København byder på mange muligheder

Kontorhoteller og kontorfællesskaber minder i høj grad om hinanden. Den mest betydelige forskel er, at kontorfællesskaber i højere grad sætter rammerne for netværk og socialt samvær på kontoret. Det er især noget, der er værdifuldt for selvstændige, hvor den fremtidige forretnings succes i høj grad afhænger af et godt netværk. Det kan ligeledes være en måde at finde nye forretningspartnere. Står du for eksempel over for at skulle have løst en fotoopgave eller en grafisk opgave på din hjemmeside, vil du måske tilfældigvis sidde på kontor med en grafisk designer eller en fotograf. Du vil ligeledes få et socialt samvær, som du ikke kunne få på et hjemmekontor. Med et kontorfællesskab vil du og dine kontorfæller vil kunne sparre, vende idéer og dele erfaringer med hinanden som jeres forretning udvikler sig.

Åbent eller lukket kontorfællesskab - København tilbyder alle slags løsninger

På Lokalebasen.dk kan du gratis og nemt finde et kontorfællesskab eller et kontorhotel i København. Det største antal emner er placeret tæt på Centrum i Østerbro, København K, Vesterbro og på Amager. Der vil dog også være rig mulighed for at finde en kontorplads i København i forstæderne Glostrup, Taastrup og Hellerup, der huser et bredt udvalg. Der er mange typer kontorfællesskaber: nogle har et åbent kontorlandskab, andre har lukkede, individueller kontorer, og andre igen har en kombination. I et åbent kontorrum vil du sidde på kontor med en række andre mindre eller større virksomheder. Det gør det nemt at skabe gode forbindelser, få et socialt kontorliv og samtidig kunne spare med andre virksomheder. I de lukkede kontorlokaler kan du arbejde mere uforstyrret og kan så i pauserne nyde det gode fællesskab og netværke i den fælles frokoststue eller lignende. Priserne vil ofte afhænge af antal lejede kvadratmeter, men også i forhold til de fælles faciliteter og services, du vil modtage.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage