arrow_upward

6 kontorhoteller: Frederiksberg C

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Frederiksberg C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Søger du et charmerende kontorfællesskab – Frederiksberg er stedet at lede

Denne bydel er en grøn oase midt i den pulserende storby København med flere grønne områder såsom Frederiksberg Have, Landbohøjskolens Have og Søndermarken. Samtidigt er det en bydel med masser af historie, charme og klassiske, herskabelige bygninger, for eksempel på Frederiksberg Allé. De unikke omgivelser med dens mange muligheder og rekreative, kreative atmosfære gør bydelen til et populært område at drive virksomhed i. Og der er da også flere og flere virksomheder, der slår sig ned i et kontorfællesskab i dette kvarter. Uanset, om du ønsker et stort, lille eller specialiseret kontorhotel – Frederiksberg har et væld af attraktive og helt unikke muligheder.

En bydel i fremdrift

Den danske hovedstad markerer sig som én af Nordens og Nordeuropas mest spændende, ekspansive og attraktive erhvervsbyer. Sammenlignet med andre storbyer af samme internationale format, fremhæves København for sin fremragende logistik og for den lempelige administration, der påkræves for at drive forretning. Også af disse årsager er det attraktivt med et kontorfællesskab på Frederiksberg. København blev generelt ramt hårdt af den finansielle krise, hvor antallet af private arbejdspladser faldt kraftigt, noget man også bemærkede i hovedstadens kontorfællesskaber, men antallet af private arbejdspladser er efterhånden tilbage på niveauet før finanskrisen.

På udkig efter et velbeliggende kontorfællesskab – Frederiksberg ligger optimalt

Placerer du din virksomhed i et kontorhotel på Frederiksberg, vil din virksomhed også nyde godt af de gode transportmuligheder: busser, tog og metro er let tilgængelige, har hyppige afgange og forbinder bydelen med hele resten af hovedstadsområdet samt hovedbanegården og byens lufthavn, der giver forbindelse til resten af Danmark og verden. De trafikale fordele ved at have hjemme i et kontorfællesskab på Frederiksberg bliver kun bedre i takt med udbygningen af metronettet, der vil stå færdig i 2019, og bydelen vil her have 3 metrostationer i alt. Dertil nyder de frederikbergske kontorhoteller godt af deres lette adgang til centrale hovedveje igennem og ud af byen, eksempelvis H.C. Ørstedsvej, der er en af hovedstadens essentielle, tværgående veje.

Fordele ved et kontorhotel på Frederiksberg

Flere og flere virksomheder vælger i dag en kontorløsning i et kontorfællesskab, typisk af tre grunde: For det første, er fleksibilitet blevet et strategisk nøgleord for mange virksomheder, i takt af den skærpede konkurrencesituationen. For det andet, vil virksomheder i dag gerne fokusere på deres kerneforretning og undgå administrativt besvær. For det tredje, ser man i disse år en megatrend, hvor adgang vægter højere end ejerskab blandt private og virksomheder. I et kontorfællesskab er alle tre grunde en del af dine fordele. Vælger du et kontorfællesskab i den unikke bydel Frederiksberg, får du oven i alt dette også æstetiske, grønne omgivelser med masser af sjæl, charme og historie.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage