arrow_upward

Frederiksberg C

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Frederiksberg C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Søger du et charmerende kontorfællesskab – Frederiksberg er stedet at lede

Denne bydel er en grøn oase midt i den pulserende storby København med flere grønne områder såsom Frederiksberg Have, Landbohøjskolens Have og Søndermarken. Samtidigt er det en bydel med masser af historie, charme og klassiske, herskabelige bygninger, for eksempel på Frederiksberg Allé. De unikke omgivelser med dens mange muligheder og rekreative, kreative atmosfære gør bydelen til et populært område at drive virksomhed i. Og der er da også flere og flere virksomheder, der slår sig ned i et kontorfællesskab i dette kvarter. Uanset, om du ønsker et stort, lille eller specialiseret kontorhotel – Frederiksberg har et væld af attraktive og helt unikke muligheder.

En bydel i fremdrift

Den danske hovedstad markerer sig som én af Nordens og Nordeuropas mest spændende, ekspansive og attraktive erhvervsbyer. Sammenlignet med andre storbyer af samme internationale format, fremhæves København for sin fremragende logistik og for den lempelige administration, der påkræves for at drive forretning. Også af disse årsager er det attraktivt med et kontorfællesskab på Frederiksberg. København blev generelt ramt hårdt af den finansielle krise, hvor antallet af private arbejdspladser faldt kraftigt, noget man også bemærkede i hovedstadens kontorfællesskaber, men antallet af private arbejdspladser er efterhånden tilbage på niveauet før finanskrisen.

På udkig efter et velbeliggende kontorfællesskab – Frederiksberg ligger optimalt

Placerer du din virksomhed i et kontorhotel på Frederiksberg, vil din virksomhed også nyde godt af de gode transportmuligheder: busser, tog og metro er let tilgængelige, har hyppige afgange og forbinder bydelen med hele resten af hovedstadsområdet samt hovedbanegården og byens lufthavn, der giver forbindelse til resten af Danmark og verden. De trafikale fordele ved at have hjemme i et kontorfællesskab på Frederiksberg bliver kun bedre i takt med udbygningen af metronettet, der vil stå færdig i 2019, og bydelen vil her have 3 metrostationer i alt. Dertil nyder de frederikbergske kontorhoteller godt af deres lette adgang til centrale hovedveje igennem og ud af byen, eksempelvis H.C. Ørstedsvej, der er en af hovedstadens essentielle, tværgående veje.

Fordele ved et kontorhotel på Frederiksberg

Flere og flere virksomheder vælger i dag en kontorløsning i et kontorfællesskab, typisk af tre grunde: For det første, er fleksibilitet blevet et strategisk nøgleord for mange virksomheder, i takt af den skærpede konkurrencesituationen. For det andet, vil virksomheder i dag gerne fokusere på deres kerneforretning og undgå administrativt besvær. For det tredje, ser man i disse år en megatrend, hvor adgang vægter højere end ejerskab blandt private og virksomheder. I et kontorfællesskab er alle tre grunde en del af dine fordele. Vælger du et kontorfællesskab i den unikke bydel Frederiksberg, får du oven i alt dette også æstetiske, grønne omgivelser med masser af sjæl, charme og historie.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal