arrow_upward

Frederiksberg

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Frederiksberg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorfællesskaber – hvorfor nu det?

De seneste år har man set et markant skift i måden, hvorpå vi forbruger. At eje noget er ikke længere alfa og omega, hvis vi blot let og hurtigt kan få adgang til produktet. Dette adskiller sig ikke fra kontorbranchen, hvor man de seneste år har set flere og flere virksomheder gøre indtog i de danske kontorfællesskaber og kontorhoteller. At have adgang til en masse faciliteter og services vægtes derfor langt højere for mange virksomheder sammenlignet med værdiskabelsen en anskaffelse af en specifik facilitet vil have. At kunne operere med stor fleksibilitet og agere hurtigt i forhold til ændrede markedsvilkår er essentielt for mange virksomheder, og dette er en hel central del af kontorfællesskaber og kontorhotellers koncept.

På udkig efter kontorfælleskab? – På Frederiksberg er der masser af muligheder

Frederiksberg er kendetegnet som den grønne oase midt i den pulserende storby København. Her er der plads til pusterum i et af de mange grønne områder eller en slentretur ned ad de historiske gader. De unikke omgivelser gør Frederiksberg til et populært område for såvel private som erhverv. Flere og flere virksomheder vælger da også at placere deres virksomhed på Frederiksberg – og mange i et af de frederiksbergske kontorfællesskaber. Frederiksberg har med sin unikke placering midt i København også gode transportmuligheder. Busser, tog og metro er let tilgængeligt, og trafikale hovedveje ud af byen ligeså.

Læs mere om Frederiksberg på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal