arrow_upward

København Ø

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København Ø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter et centralt kontorhotel: Østerbro tilbyder et væld af muligheder

Mange virksomheder, der ønsker et centralt og attraktivt kontorhotel, kigger mod Østerbro. Her er det nemlig nemt at finde et kontorhotel med central beliggenhed og københavnercharme til en pris, der er til at betale - sammenlignet med priserne i for eksempel indre by. Et kontorhotel på Østerbro er derfor, forståeligt nok, en eftertragtet løsning.

Flyt i kontorhotel på Østerbro – bydelen, der kombinerer elegance og hygge

Kvarteret har altid været kendt for sin blanding af herskabelige bygninger og arbejderejendomme, der giver såvel en klassisk elegance og en afslappet hygge til området. Får din virksomhed hjemme i et kontorhotel her, får både kunder og ansatte glæde af den unikke Østerbroske atmosfære. Et kontorhotel på Østerbro kan herudover være med til at brande din virksomhed udadtil. Kvarteret signalerer både stil og traditioner og har samtidigt et ungt og trendy miljø - en kombination, der appellerer til rigtig mange.

Nyopført, moderne kontorhotel: Østerbro har et rigt udvalg

Hvis du er på udkig efter et helt nybygget kontorhotel på Østerbro, så kan det være en god idé at kigge mod den nye bydel, Nordhavn. Det tidligere erhvervshavneområde er i dag blevet omdannet til stilfulde kontorbygninger med mere. Her finder du let et elegant og moderne kontorhotel, der oveni købet ligger nær både vand og indre by. Samtidigt er der ved Nordhavn station ved at blive opført en ny Metrostation, der om nogle år vil sikre endnu hurtigere forbindelse til resten af byen.

Metroen giver helt nye muligheder

Bydelen har altid haft en god infrastruktur og god forbindelse med kollektiv trafik til indre by og de øvrige bydele. Inden for den næste årrække vil flere Metrostationer åbne i kvarteret, hvilket åbner for endnu flere muligheder. Vælger din virksomhed at få hjemme i et kontorhotel på Østerbro, får din virksomhed glæde af den nye udvidelse af Metro-ringen, og dermed kan såvel ansatte som kunder komme endnu nemmere og hurtigere til virksomheden. Ligeledes vil adgangen til Københavns Lufthaven blive optimeret, hvilket også er en fordel.

Fordele ved et kontorhotel

Der er mange fordele ved at flytte din virksomhed til et kontorhotel på Østerbro. Et af dem er, at din virksomhed kan spare væsentlige omkostninger. I et kontorhotel deles flere virksomheder om de store faste, udgifter, hvilket gør denne løsning til en fordelagtig løsning. For eksempel skal du ikke sørge for at hyre rengøringsfirma og lignende til kontorlokalerne, hvilket giver fred og ro til at fokuserer på driften af virksomheden. Ligeledes er der i et kontorhotel på Østerbro rig mulighed for at netværke og sparre med de andre virksomheder i bygningen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal