arrow_upward

12 kontorhoteller: København Ø

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København Ø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter et centralt kontorhotel: Østerbro tilbyder et væld af muligheder

Mange virksomheder, der ønsker et centralt og attraktivt kontorhotel, kigger mod Østerbro. Her er det nemlig nemt at finde et kontorhotel med central beliggenhed og københavnercharme til en pris, der er til at betale - sammenlignet med priserne i for eksempel indre by. Et kontorhotel på Østerbro er derfor, forståeligt nok, en eftertragtet løsning.

Flyt i kontorhotel på Østerbro – bydelen, der kombinerer elegance og hygge

Kvarteret har altid været kendt for sin blanding af herskabelige bygninger og arbejderejendomme, der giver såvel en klassisk elegance og en afslappet hygge til området. Får din virksomhed hjemme i et kontorhotel her, får både kunder og ansatte glæde af den unikke Østerbroske atmosfære. Et kontorhotel på Østerbro kan herudover være med til at brande din virksomhed udadtil. Kvarteret signalerer både stil og traditioner og har samtidigt et ungt og trendy miljø - en kombination, der appellerer til rigtig mange.

Nyopført, moderne kontorhotel: Østerbro har et rigt udvalg

Hvis du er på udkig efter et helt nybygget kontorhotel på Østerbro, så kan det være en god idé at kigge mod den nye bydel, Nordhavn. Det tidligere erhvervshavneområde er i dag blevet omdannet til stilfulde kontorbygninger med mere. Her finder du let et elegant og moderne kontorhotel, der oveni købet ligger nær både vand og indre by. Samtidigt er der ved Nordhavn station ved at blive opført en ny Metrostation, der om nogle år vil sikre endnu hurtigere forbindelse til resten af byen.

Metroen giver helt nye muligheder

Bydelen har altid haft en god infrastruktur og god forbindelse med kollektiv trafik til indre by og de øvrige bydele. Inden for den næste årrække vil flere Metrostationer åbne i kvarteret, hvilket åbner for endnu flere muligheder. Vælger din virksomhed at få hjemme i et kontorhotel på Østerbro, får din virksomhed glæde af den nye udvidelse af Metro-ringen, og dermed kan såvel ansatte som kunder komme endnu nemmere og hurtigere til virksomheden. Ligeledes vil adgangen til Københavns Lufthaven blive optimeret, hvilket også er en fordel.

Fordele ved et kontorhotel

Der er mange fordele ved at flytte din virksomhed til et kontorhotel på Østerbro. Et af dem er, at din virksomhed kan spare væsentlige omkostninger. I et kontorhotel deles flere virksomheder om de store faste, udgifter, hvilket gør denne løsning til en fordelagtig løsning. For eksempel skal du ikke sørge for at hyre rengøringsfirma og lignende til kontorlokalerne, hvilket giver fred og ro til at fokuserer på driften af virksomheden. Ligeledes er der i et kontorhotel på Østerbro rig mulighed for at netværke og sparre med de andre virksomheder i bygningen.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage