arrow_upward

10 kontorhoteller: Valby

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Valby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Med kontorer i Valby er din virksomhed centralt placeret og du kommer nemt og hurtigt med offentlig transport til og fra dine kontorlokaler og videre rundt i hovedstadsområdet, inklusive til og fra Københavns Lufthavn. Bus, Metro og S-tog kører i dagtimerne med fem til 10 minutters intervaller. Infrastrukturen effektiviseres og udbygges i disse år med Cityringen, som åbner med 17 nye stationer i juli 2019 og suppleres med Nordhavnslinjen ultimo 2019, og Sydhavnslinjen i 2023, se de nye metrostationer og find information om Københavns offentlige transportmuligheder (bus, metro, S-tog), fx rejsetider, billetpriser m.v. på DOT. Tager du bilen til kontoret, er du blandt de 40 procent (2014), der gør det samme, hvilket betyder, at bilen stadigvæk er det mest anvendte transportmiddel i kommunen. Andelen af københavnerne, der dagligt tager cyklen er stigende og udgjorde i 2014 cirka 45 procent, en stigning på fire procentpoint fra 2013. Københavns målsætning om, at mindst 50 procent skal cykle til kontoret eller uddannelsen er tæt på at være indfriet. Andelen af ture foretaget med kollektiv trafik er faldet i takt med, at flere og flere tager cyklen. Valbyboerne gik i 2014 i gennemsnit 13,31 minutter om dagen og tilbagelægger derved 1,31 kilometer. Siden 2011 har Københavnere gået mere end målsætningen om, at hovedstadens befolkning skal gå mindst 12 minutter om dagen. Passagertallet i den kollektive trafik steg fra 2011 til 2013 med 2,4 procent. Antallet af passagerer i den kollektive trafik er fortsat stigende og Metroen har givet et positivt løft. Bus udgør fortsat hovedandelen af den kollektive trafik, selvom der var et mindre fald fra 2012¬-2013. Der ses en mindre vækst i tog og metro. Det samlede passagertal lå i 2013 på det højeste niveau siden 1995. Med kontorer i Valby kommer du desuden hurtigt til Københavns Lufthavn, som i øvrigt kan prale at kunne tilbyde det største antal destinationer i Skandinavien, og som siden 2009 har oplevet en stigning i antallet af passagerer på 30 procent.

Parkeringsmuligheder betyder ofte en hel del i forbindelse med valg af kontorlokalers beliggenhed. Bemærk, at når du søger efter kontorlokaler i Valby (postnummer 2500) på Lokalebasen får du oplyst, om der er tilknyttet parkeringsplads(er) eller om der er mulighed for at leje parkeringsplads(er) i nærheden af kontorlejemålet. For mere information om parkeringsmulighederne i Valby og Københavns øvrige otte bydele, se parkeringsinformation og tjek samtidig parkeringszoner og priser, betalingsfri dage og betalingsmuligheder. Du skal dog stadig være opmærksom på eventuel skiltning, som kan forekomme og eventuelle private parkeringsområder som kan kræve betaling ved parkering. Der findes flere parkeringshuse i Valby, herunder EuroPark (APCOA) i Annexstræde. Din Parkering administrerer P-huset ved Big Bowl i Valby, hvor du kan langtidsparkere med opsyn i 120 dage. Bemærk, at korttidsparkering også er muligt, se Parkeringshuse i København for mere information.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage