arrow_upward

Valby

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Valby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Med kontorer i Valby er din virksomhed centralt placeret og du kommer nemt og hurtigt med offentlig transport til og fra dine kontorlokaler og videre rundt i hovedstadsområdet, inklusive til og fra Københavns Lufthavn. Bus, Metro og S-tog kører i dagtimerne med fem til 10 minutters intervaller. Infrastrukturen effektiviseres og udbygges i disse år med Cityringen, som åbner med 17 nye stationer i juli 2019 og suppleres med Nordhavnslinjen ultimo 2019, og Sydhavnslinjen i 2023, se de nye metrostationer og find information om Københavns offentlige transportmuligheder (bus, metro, S-tog), fx rejsetider, billetpriser m.v. på DOT. Tager du bilen til kontoret, er du blandt de 40 procent (2014), der gør det samme, hvilket betyder, at bilen stadigvæk er det mest anvendte transportmiddel i kommunen. Andelen af københavnerne, der dagligt tager cyklen er stigende og udgjorde i 2014 cirka 45 procent, en stigning på fire procentpoint fra 2013. Københavns målsætning om, at mindst 50 procent skal cykle til kontoret eller uddannelsen er tæt på at være indfriet. Andelen af ture foretaget med kollektiv trafik er faldet i takt med, at flere og flere tager cyklen. Valbyboerne gik i 2014 i gennemsnit 13,31 minutter om dagen og tilbagelægger derved 1,31 kilometer. Siden 2011 har Københavnere gået mere end målsætningen om, at hovedstadens befolkning skal gå mindst 12 minutter om dagen. Passagertallet i den kollektive trafik steg fra 2011 til 2013 med 2,4 procent. Antallet af passagerer i den kollektive trafik er fortsat stigende og Metroen har givet et positivt løft. Bus udgør fortsat hovedandelen af den kollektive trafik, selvom der var et mindre fald fra 2012¬-2013. Der ses en mindre vækst i tog og metro. Det samlede passagertal lå i 2013 på det højeste niveau siden 1995. Med kontorer i Valby kommer du desuden hurtigt til Københavns Lufthavn, som i øvrigt kan prale at kunne tilbyde det største antal destinationer i Skandinavien, og som siden 2009 har oplevet en stigning i antallet af passagerer på 30 procent.

Parkeringsmuligheder betyder ofte en hel del i forbindelse med valg af kontorlokalers beliggenhed. Bemærk, at når du søger efter kontorlokaler i Valby (postnummer 2500) på Lokalebasen får du oplyst, om der er tilknyttet parkeringsplads(er) eller om der er mulighed for at leje parkeringsplads(er) i nærheden af kontorlejemålet. For mere information om parkeringsmulighederne i Valby og Københavns øvrige otte bydele, se parkeringsinformation og tjek samtidig parkeringszoner og priser, betalingsfri dage og betalingsmuligheder. Du skal dog stadig være opmærksom på eventuel skiltning, som kan forekomme og eventuelle private parkeringsområder som kan kræve betaling ved parkering. Der findes flere parkeringshuse i Valby, herunder EuroPark (APCOA) i Annexstræde. Din Parkering administrerer P-huset ved Big Bowl i Valby, hvor du kan langtidsparkere med opsyn i 120 dage. Bemærk, at korttidsparkering også er muligt, se Parkeringshuse i København for mere information.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal