arrow_upward

Hvidovre

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Hvidovre. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Infrastrukturen i det område, hvor du påtænker at leje erhvervslokaler i og drive virksomhed fra er relevant i forhold til fx varelevering, kundebesøg og rekruttering af medarbejdere. Hvidovre kommune grænser op til Valby, Rødovre Kommune og Brøndby Kommune. Med bus eller S-tog kommer man nemt og hurtigt til og fra Indre By. S-togsstationerne Hvidovre, Rødovre, Åmarken, Friheden og Avedøre betjener Hvidovre Kommune. Holbæk Motorvejen (rute 21) starter i Hvidovre Kommune og Hvidovre er velforsynet med kollektiv transport i form af busser og S-tog, som drives af henholdsvis busselskabet Movia og DSB. Busnettet i Hvidovre drives af busselskabet Movia, og du finder køreplaner, priser, rejseruter med videre på Movias hjemmeside. Togdriften på de fem S-togsstationer i Hvidovre Kommune varetages af DSB, og du kan se køreplaner, priser og planlægge din rejse med mere på DSBs hjemmeside. Har du et varigt psykisk eller fysisk handicap, kan du søge kommunen om støtte og hjælp til transportmidler. Flextrafik er fritidskørsel med handicapbusser for dig, der ikke kan benytte offentlige transportmidler og per 1. marts 2016 kan du benytte flextrafik til alle kørselsformer, herunder fornøjelser samt behandlingstilbud så som tandlæge, læge med videre.

Konceptet kontorhotel bliver mere og mere populært i en tid, hvor deleøkonomi især for små virksomheder har vist sig et attraktivt alternativ til mere omfattende etableringsomkostningstunge løsninger. Det gælder også i Hvidovre Kommune. Et kontorhotel er en bygning, hvor flere virksomheder kan leje sig ind i dertil indrettede erhvervslokaler og deles om de fælles faciliteter. Der er flere kontorhoteller i Hvidovre (blandt andet på Søvangsvej, Arnold Nielsens Boulevard og Avedøreholmen) med- og uden mangagement facility-services og i flere prisklasser. Der kan være god økonomi i at vælge kontorhotelløsningen, da der er flere fordele ved at benytte et kontorhotel, herunder kortere lejeaftaler, hurtig indflytning og tilpasning, såfremt dine lokalebehov ændrer sig over tid. Typisk tilbydes fælles reception med kopifaciliteter, kollektiv madordning eller kantine samt adgang til mødelokaler, ligesom der vil være etableret internet og telefonlinjer, som administreres af kontorhotellet. Kontorhoteller tilbyder desuden ofte fx telefonpasning, PA-service samt mulighed for at leje møblerede kontorer. Kontorhoteller tilbyder ud over fælles wifi, reception og business center ofte også te- og kaffeordninger. Der er altså rigtig gode muligheder for dig, der ønsker at ’tjekke ind’ på et af Hvidovres kontorhoteller. Søg efter kontorhoteller i Hvidovre (postnummer 2650) på Lokalebasen og se, hvor der er ledige kontorhotelplads(er).

Hvidovre Kommune undersøger i 2016-2017, om en gigantisk udvidelse af Avedøre Holme kan realiseres. I 2035 kan erhvervsområdet Avedøre Holme være næsten fordoblet. Denne udvikling kan blive til virkelighed, fordi Københavns Kommune har tilbudt at deponere op mod 25 millioner kvadratmeter jord fra blandt andet metrobyggeriet i København på Avedøre Holme i Hvidovre Kommune. Det vil kunne betyde en udvidelse af det i forvejen store erhvervsområde med omkring 3.200.000 kvadratmeter ud for den sydlige del af området. Hvidovre Kommune har efter henvendelsen fra Københavns Kommune fået udarbejdet en analyse af COWI, der beskriver det gigantiske projekt. På baggrund af COWI-analysen har kommunalbestyrelsen godkendt, at der gives en anlægsbevilling på 2,5 millioner kroner til at igangsætte et forarbejde, der skal kortlægge hele udvidelsen af Avedøre Holme, herunder hvilke fordele, ulemper, gevinster og risici, der er i projektet, og som også vil se på, hvordan udvidelsesarbejdet vil påvirke trafikken i området. Hvidovre har i forvejen stort fokus på at udvikle Avedøre Holme til et af Danmarks mest attraktive erhvervsområder, og hvis man med jorddeponering kan gøre området næsten dobbelt så stort, vil det give plads til mange nye virksomheder, som kan bruge den unikke placering tæt på hovedstaden til vækst og udvikling. Udover at hjælpe Hovedstadsregionen med at komme af med sin overskudsjord, så vil det mulige udvidelsesprojekt også kunne styrke den regionale kystsikring på ikke kun Avedøre Holme, men også i Kalveboderne og det indre København. Endelig vil et næsten fordoblet erhvervsareal indeholde store økonomiske muligheder for Hvidovre Kommune. Ifølge det foreløbige estimat fra COWI vil etableringen af det nye område af Avedøre Holme koste op mod 600 millioner kroner, men det kan dækkes af de indtægter, Hvidovre Kommune vil få for at tage imod jorden fra eksempelvis Københavns Kommune.

Læs mere om Hvidovre på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal