arrow_upward

Herlev

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Herlev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Herlev er præget af Hovedstadsområdets overordnede trafikstruktur. To ringveje og en motorvej løber gennem Herlev Kommune – med O3, O4 og E47 har man således optimale muligheder for at komme ubesværet frem i bil, ligegyldigt hvor man kommer fra. Motorvejsdelen fører mod Helsingør i nordgående retning og mod Rødbyhavn i sydgående retning. Ydermere er Herlev Hovedgade en forlængelse af Frederikssundsvej, der strækker sig hele vejen til København, hvor den skifter navn til Nørrebrogade.

Skal man på forretningsrejse eller have besøg på kontorhotellet fra fjerne destinationer, ligger Københavns Lufthavn ikke længere væk, end man kan nå dertil på under en halv time.

Det veludbyggede S-togsnet omfatter som nævnt også Herlev. Både linje C og linje H stopper ved Herlev Station, og alene med de to linjer kan man nå mere end 40 stationer i hovedstadsområdet. Med et skift undervejs har man forbindelse til alle Københavns forstæder. I nær fremtid rejser man endnu mindre problemfrit med offentlig transport, når det i 2023 bliver muligt at køre med Hovedstadens Letbane. Herlev får i alt fire stop på ruten, der kommer til at strække sig mellem Ishøj og Lyngby. I Herlev kommer banen til at løbe parallelt med O3, den ringvej hvor der for nylig er opført adskillige nye erhvervskvadratmeter – flere af bygningerne er indrettet som moderne, miljøvenlige kontorhoteller.

Der er adskillige fordele ved at leje sig ind på et kontorhotel i Herlev. Under normale omstændigheder, når man flytter ind på et kontor, er der omfattende udgifter til for eksempel istandsættelse, indretning, møblering og IT-løsninger. Alle de punkter kan man strege fra tjeklisten, når man har adresse på et kontorhotel. Ligeledes står udlejer for udgifter til den daglige drift - man køber simpelthen en samlet, professionel pakke. Det gør et kontorhotel til en perfekt løsning for freelancere og små virksomheder.

På et kontorhotel har man ligeledes typisk adgang til fællesfaciliteter som mødelokaler, kantine og reception. Og der er store fordele ved, at man bliver en del af et kontorfællesskab og et dynamisk arbejdsmiljø. For eksempel møder man ligesindede fra andre brancher, som man kan sparre med. En undersøgelse viser, at det er noget af det, brugerne på et kontorhotel i høj grad sætter pris på.

Når du er på udkig efter kontorhotel i Herlev skal du naturligvis stadig vurdere, om beliggenheden i byen og indretningen af kontorhotellets lokaler passer til din virksomhed. Lokalernes indretning har for eksempel betydning for arbejdsglæde, og beliggenheden kan være med til at skabe et image for en virksomhed. På Lokalebasen.dk kan du hurtigt få et overblik over ledige kontorhoteller i Herlev.

I Herlev er der under finanskrisen blevet bygget adskillige kontorbygninger langs Ringvej 3, og flere af dem er indrettet som kontorhoteller. Og der er stor efterspørgsel på lokalerne. I en artikel i Politiken, der fokuserer på dette opsigtsvækkende kontorboom, udtaler Finn Bo Frandsen, chefanalytiker i Dansk Byggeri, at han er overrasket over, at der er etableret så mange nye erhvervskvadratmeter midt under krisen, hvor nybyggeriet samlet set er historisk lavt. Han forklarer det med, at virksomheder hele tiden skærper kravene til de kontorlokaler, de vil bo i. Lene Skov, der er Leder af Kommunikation, Udvikling og Erhverv i Herlev, uddyber, at de optimale transportforbindelser og udsigten til den nye letbane gør grundene attraktive.

Hovedstadens Letbane kommer som før omtalt til at sno sig gennem landskabet mellem Ishøj og Lyngby og bliver taget i brug i 2023. Herlev Station kommer til at ligge omtrent midt på strækningen og bliver en af de seks stationer, hvor man kan skifte til S-togsnettet. Langs med Ringvej 3 bliver der føjet yderligere tre stationer til i Herlev Kommune: Ved hospitalet, ved Herlev Hovedgade og ved Lyskær. Den høje udlejningsprocent i de nye kontorbygninger i byen kan også skyldes, at flere små virksomheder har opdaget de mange fordele ved at leje sig ind i et kontorhotel. Der er meget, der tyder på, at der er en symbiose mellem antallet af nyoprettede virksomheder og de nybyggede kontorhoteller, der frister med tidssvarende faciliteter. En undersøgelse viser, at Herlev er den by i Danmark, hvor der bliver oprettet flest nye virksomheder inden for kontor, handel og administration. Dén kategori er vokset med mere end en tredjedel over en periode fra 2011 til 2014. De nye transportmuligheder og de moderne kontorfaciliteter øger tiltrækningskraften for iværksættere og små virksomheder. Med adresse på et kontorhotel i Herlev har du også gode muligheder for at møde potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om Herlev på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal