arrow_upward

Ballerup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Ballerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Søger du et moderne og velbeliggende kontorhotel – Ballerup er stedet at søge

I Ballerup findes et enormt og alsidigt udvalg af moderne, lækre erhvervsejendomme. Her kan du dermed nemt finde et kontorhotel, uanset hvilken type lokaler din virksomhed har behov for – og oven i købet få en ideel placering helt tæt på København.

Mange virksomheder ser fordele i et kontorhotel i Ballerup

De moderne faciliteter og den gode beliggenhed er da også nogle af de faktorer, der gør et kontorhotel i Ballerup til en særdeles attraktiv løsning for mange virksomheder. Selve kommunen er generelt eftertragtet – særligt blandt kontorvirksomheder. Hele 450 af denne type virksomheder har således på nuværende tidspunkt til huse i byen.

Størst, når det gælder virksomhedskoncentration

Ballerup er en af de kommuner, der trækker flest virksomheder til sig, når det kommer til hovedstadsområdet. Faktisk har kommunen den højeste virksomhedskoncentration i hele Øresundregionen, med undtagelse af, naturligvis, selve København. Særligt tiltrækker byen vidensbaserede og internationalt orienterede virksomheder. Med et kontorhotel i Ballerup får din virksomhed derved glæde af at være en del af vibrerende erhvervsby med internationalt perspektiv og mulighed for spændende, potentielt netværk.

Spændende erhvervsområder og visionær kommune

Ballerup rummer en hel del erhvervsområder, hvor mange af de førnævnte virksomheder hører til. Et af disse eftertragtede kvarterer er Lautrupparken, hvor der også er mulighed for at leje sig ind i et kontorhotel. Andre attraktive og populære adresser er eksempelvis Lautruphøj og Borupvang, hvor det ligeledes er muligt at finde et moderne, velbeliggende kontorhotel i Ballerup. De mange vidensbaserede virksomheder med internationalt udsyn gør, at kommunen har et yderst levende og visionært erhvervsliv. Vælger du at placere din virksomhed i denne kommune, kan virksomheden dermed nyde godt af den positive synergi, som byens erhvervsliv rummer. Blandt de mange store virksomheder, der hører hjemme i kommunen, tæller blandt andre Atea, Siemes, Fujitsu og mange flere. Så til dig, der tænker i netværksmuligheder, når du søger kontorhotel: Ballerup byder på mange muligheder!

Dynamisk handelsliv

Foruden den store koncentration af virksomheder, der beskæftiger sig med for eksempel teknologi, rådgivning, forsikring med mere findes i byen også et rigt handelsliv. Her finder du både et alsidigt udvalg af detailbutikker og mindre specialbutikker. Herudover rummer byen også et stort butikscenter. Med et kontorhotel i Ballerup vil din virksomhed og dine medarbejdere dermed have disse bekvemme muligheder lige ved hånden.

Find hurtigt det rette kontorhotel med Lokalebasen.dk

Når du skal til at søge et kontorhotel i Ballerup, bruger du blot Lokalebasens søgefunktion. Her kan du filtrere din søgning, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilke helt specifikke muligheder, Ballerup byder på, der matcher netop dine ønsker. Vil du gerne i kontakt med udlejeren til et specifikt kontorhotel, udfylder du blot kontaktformularen i højre side. Grundtanken i et kontorhotel er at tilbyde en samlet professionel og møbleret kontorløsning til solo-prenører, freelancere og virksomheder på fleksible vilkår. Der er adgang til mange faciliteter og services, der udføres af et erfarent og serviceminded administrativt personale. Kontorhotellet er samtidig en løsning, hvor man sammen bidrager til fællesskabet. Her kan virksomheder i relaterede brancher have fordel af at sidde sammen og få adgang til netværk, sparring, viden, opgavedeling og indgå samarbejder. Som virksomhed lejer man sig ind hos en professionel aktør, der foruden kontorer og kontorpladser stiller en række faciliteter og fællesarealer til rådighed. Herved outsourcer du en del administrativt arbejde, ligesom udgifter til fx rengøring, mødelokaler, it-infrastruktur og reception fordeles mellem flere parterne. Kontorhoteller adskiller sig således fra traditionelle kontorlejemål ved at driften og andre praktiske formaliteter løftes af udlejer, og det betyder, at man fuldt ud kan fokusere på sin kerneforretning. Se oversigten over ledige kontorpladser på kontorhoteller i Ballerup på Lokalebasen.

Læs mere om Ballerup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal