arrow_upward

Allerød

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Allerød. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Lej dig ind i et businesscenter i Allerød

Kunne du tænke dig at indgå i et større erhvervsfællesskab, og ønsker du et erhvervslokale med en placering nær København? Så bør du tage et kig på mulighederne for at leje dig ind i et businesscenter i Allerød.

Allerød Kommune

Allerød er en middelstor by i Nordsjælland med godt 17.000 indbyggere (2017). Navnet Allerød bruges i flæng som betegnelse for byen Lillerød, men i virkeligheden dækker navnet Allerød blot over navnet på jernbanestationen og kommunen, som byen hører til. I Allerød Kommune bor der godt 25.000 indbyggere (2017), og kommunen dækker over et areal på 67,44 kvadratkilometer.

I Allerød Kommune er der 201.889 ledige kvadratmeter af erhvervslokaler, hvoraf blandt andet 61.311 kvadratmeter er ledige til kontorlejemål, 9.610 kvadratmeter er ledige til butikslejemål, og 48.508 kvadratmeter er ledige til lagerlejemål.

Allerød Kommune dækker over mange flotte naturområder, der blandt andet byder på skov, søer og grønne arealer. Med et businesscenter i Allerød Kommune er der altså garanti for rolige og naturskønne omgivelser, samtidig med at du befinder dig tæt på storbyen.

Transportmuligheder fra et businesscenter i Allerød

Byen er del af Region Hovedstaden, og fra byen findes der et væld af transportmuligheder til og fra København, de øvrige dele af Sjælland og ikke mindst hele Danmark. Byen ligger tæt på Hillerødmotorvejen, og derfor kan du nå Københavns centrum fra dit businesscenter i Allerød på omkring 35-40 minutter (30 kilometer). Fra Allerød Station er der endvidere gode kollektive transportmuligheder med flere bus- og toglinjer, som gør transporten til og fra byen nemmere og mere bekvem.

Har du ikke noget imod en cykeltur, så kan du også benytte dig af Allerødruten C93, som er en såkaldt supercykelsti, der dækker over en strækning på 28,6 kilometer, som forbinder København og Allerød gennem Gentofte Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune og Rudersdal Kommune. Cykelstien blev indviet i maj 2017, og der er derfor en masse nye tiltag, der gør ruten supernem at færdes på. Det gælder blandt andet vejvisning i asfalten, skiltning på hele strækningen, servicestationer samt cykelpumper og god belysning. Ruten passerer flere beboelsesområder samt arbejdspladser og studiesteder, og derfor er en arbejdsplads uden for København ret ideel. Cykelstien passerer endvidere flere togstationer på strækningen, og derfor kan en cykeltur sagtens kombineres med togtransport fra blandt andet Lyngby Station, Virum Station, Birkerød Station og Ryparken Station.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal