arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Allerød. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Lej dig ind i et businesscenter i Allerød

Kunne du tænke dig at indgå i et større erhvervsfællesskab, og ønsker du et erhvervslokale med en placering nær København? Så bør du tage et kig på mulighederne for at leje dig ind i et businesscenter i Allerød.

Allerød Kommune

Allerød er en middelstor by i Nordsjælland med godt 17.000 indbyggere (2017). Navnet Allerød bruges i flæng som betegnelse for byen Lillerød, men i virkeligheden dækker navnet Allerød blot over navnet på jernbanestationen og kommunen, som byen hører til. I Allerød Kommune bor der godt 25.000 indbyggere (2017), og kommunen dækker over et areal på 67,44 kvadratkilometer.

I Allerød Kommune er der 201.889 ledige kvadratmeter af erhvervslokaler, hvoraf blandt andet 61.311 kvadratmeter er ledige til kontorlejemål, 9.610 kvadratmeter er ledige til butikslejemål, og 48.508 kvadratmeter er ledige til lagerlejemål.

Allerød Kommune dækker over mange flotte naturområder, der blandt andet byder på skov, søer og grønne arealer. Med et businesscenter i Allerød Kommune er der altså garanti for rolige og naturskønne omgivelser, samtidig med at du befinder dig tæt på storbyen.

Transportmuligheder fra et businesscenter i Allerød

Byen er del af Region Hovedstaden, og fra byen findes der et væld af transportmuligheder til og fra København, de øvrige dele af Sjælland og ikke mindst hele Danmark. Byen ligger tæt på Hillerødmotorvejen, og derfor kan du nå Københavns centrum fra dit businesscenter i Allerød på omkring 35-40 minutter (30 kilometer). Fra Allerød Station er der endvidere gode kollektive transportmuligheder med flere bus- og toglinjer, som gør transporten til og fra byen nemmere og mere bekvem.

Har du ikke noget imod en cykeltur, så kan du også benytte dig af Allerødruten C93, som er en såkaldt supercykelsti, der dækker over en strækning på 28,6 kilometer, som forbinder København og Allerød gennem Gentofte Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune og Rudersdal Kommune. Cykelstien blev indviet i maj 2017, og der er derfor en masse nye tiltag, der gør ruten supernem at færdes på. Det gælder blandt andet vejvisning i asfalten, skiltning på hele strækningen, servicestationer samt cykelpumper og god belysning. Ruten passerer flere beboelsesområder samt arbejdspladser og studiesteder, og derfor er en arbejdsplads uden for København ret ideel. Cykelstien passerer endvidere flere togstationer på strækningen, og derfor kan en cykeltur sagtens kombineres med togtransport fra blandt andet Lyngby Station, Virum Station, Birkerød Station og Ryparken Station.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage