arrow_upward

Roskilde

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Roskilde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Søger du et velbeliggende kontorfællesskab – Roskilde har meget at byde på

Roskilde er én af Danmarks ældste byer og hjemby for én af Danmark bedst kendte kirker, Roskilde Domkirke. Byen har et pulserende og travlt handelsliv, og blev i 2012 anerkendt med prisen som årets handelsby. Kulturlivet og byens handel er med til at skabe rammerne for de kommende års erhvervsudvikling i Roskilde. En erhvervsudvikling, der har medført et solidt antal af kontorfællesskaber i og omkring Roskilde. Mange virksomheder vender i disse år blikket mod byen, da der her er mulighed for billige lokaleomkostninger kombineret med en super god placering i centrum af Sjælland. Vælger du et kontorfællesskab i Roskilde bliver byens – i forvejen billige huslejeomkostninger – endnu lavere.

Et kontorhotel i Roskilde har mange fordele

Den hastigt voksende bydel Trekroner i Roskilde er hjemsted for Roskilde Uddannelses Center (også kendt som RUC), der hvert år uddanner mange kompetente, tværfaglige kandidater til fremtidens samfund. Placerer du din virksomhed i et kontorfællesskab i Roskilde vil din virksomhed dermed kunne trække på en stor vidensbase og på et stort og yderst velkvalificeret rekrutteringsgrundlag, såfremt din virksomhed skal udvide. Roskilde er ydermere en stationsby, der har hyppige afgange mod København og Sydsjælland og endvidere har sin egen lufthavn. De gode uddannelses- og transportmuligheder i Roskilde gør byen særdeles attraktiv for virksomheder, der gerne ser sig selv placeret i f.eks. et kontorfællesskab, hvor nærmiljøet er gennemsyret af forskning, iværksætteri og dygtig arbejdskraft.

Roskilde som erhvervsby

Ønsker du et trafikalt velbeliggende kontorhotel – Roskilde er et af Sjællands absolut vigtigste trafikale knudepunkter. Her er motorvejsforbindelser til resten af Sjælland, og dermed hurtig forbindelse til både Storebæltsbroen og Øresundsbroen. Ligeledes er Roskilde Station et af de centrale stop på IC3-togene og regionaltogenes køreplaner. Dette giver optimal forbindelse med offentlig transport til hele landet – såvel som til Københavns Lufthavn, hvorfra der er flyafgange til hele verden. Et kontorfællesskab i denne by giver dermed ikke kun økonomiske fordele, men også trafikale.

Centrum for videns- og oplevelsesvirksomheder

Roskilde er ydermere udset som det Sjællandske knudepunkt for viden- og oplevelsesvirksomheder, og præges af mange små og mellemstore virksomheder. Med en stor vidensbase, mange mindre erhvervsdrivende, og gode kontorfaciliteter er et kontorfællesskab i Roskilde ideelt for virksomheden, der søger optimale erhvervsforhold.

Din virksomhed kan vokse i et kontorfællesskab

Virksomheder, der overvejer at få lokaler i et kontorfællesskab, kan til tider være forbeholdne over for denne løsning, grundet et ønske om at vokse og udvide virksomheden i fremtiden. Faktum er dog, at langt de fleste kontorhoteller er yderst fleksible og giver mulighed for, at den enkelte virksomhed kan udvide i meget høj grad ved at få ekstra arbejdsstationer, ekstra separate kontorer og lignende. Med et kontorfællesskab får din virksomhed på den måde stor agilitet og kan samtidigt nyde godt af de mange fordele, der er ved denne løsning – ikke mindst de økonomiske af slagsen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal