arrow_upward

5 kontorhoteller: Roskilde

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Roskilde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Søger du et velbeliggende kontorfællesskab – Roskilde har meget at byde på

Roskilde er én af Danmarks ældste byer og hjemby for én af Danmark bedst kendte kirker, Roskilde Domkirke. Byen har et pulserende og travlt handelsliv, og blev i 2012 anerkendt med prisen som årets handelsby. Kulturlivet og byens handel er med til at skabe rammerne for de kommende års erhvervsudvikling i Roskilde. En erhvervsudvikling, der har medført et solidt antal af kontorfællesskaber i og omkring Roskilde. Mange virksomheder vender i disse år blikket mod byen, da der her er mulighed for billige lokaleomkostninger kombineret med en super god placering i centrum af Sjælland. Vælger du et kontorfællesskab i Roskilde bliver byens – i forvejen billige huslejeomkostninger – endnu lavere.

Et kontorhotel i Roskilde har mange fordele

Den hastigt voksende bydel Trekroner i Roskilde er hjemsted for Roskilde Uddannelses Center (også kendt som RUC), der hvert år uddanner mange kompetente, tværfaglige kandidater til fremtidens samfund. Placerer du din virksomhed i et kontorfællesskab i Roskilde vil din virksomhed dermed kunne trække på en stor vidensbase og på et stort og yderst velkvalificeret rekrutteringsgrundlag, såfremt din virksomhed skal udvide. Roskilde er ydermere en stationsby, der har hyppige afgange mod København og Sydsjælland og endvidere har sin egen lufthavn. De gode uddannelses- og transportmuligheder i Roskilde gør byen særdeles attraktiv for virksomheder, der gerne ser sig selv placeret i f.eks. et kontorfællesskab, hvor nærmiljøet er gennemsyret af forskning, iværksætteri og dygtig arbejdskraft.

Roskilde som erhvervsby

Ønsker du et trafikalt velbeliggende kontorhotel – Roskilde er et af Sjællands absolut vigtigste trafikale knudepunkter. Her er motorvejsforbindelser til resten af Sjælland, og dermed hurtig forbindelse til både Storebæltsbroen og Øresundsbroen. Ligeledes er Roskilde Station et af de centrale stop på IC3-togene og regionaltogenes køreplaner. Dette giver optimal forbindelse med offentlig transport til hele landet – såvel som til Københavns Lufthavn, hvorfra der er flyafgange til hele verden. Et kontorfællesskab i denne by giver dermed ikke kun økonomiske fordele, men også trafikale.

Centrum for videns- og oplevelsesvirksomheder

Roskilde er ydermere udset som det Sjællandske knudepunkt for viden- og oplevelsesvirksomheder, og præges af mange små og mellemstore virksomheder. Med en stor vidensbase, mange mindre erhvervsdrivende, og gode kontorfaciliteter er et kontorfællesskab i Roskilde ideelt for virksomheden, der søger optimale erhvervsforhold.

Din virksomhed kan vokse i et kontorfællesskab

Virksomheder, der overvejer at få lokaler i et kontorfællesskab, kan til tider være forbeholdne over for denne løsning, grundet et ønske om at vokse og udvide virksomheden i fremtiden. Faktum er dog, at langt de fleste kontorhoteller er yderst fleksible og giver mulighed for, at den enkelte virksomhed kan udvide i meget høj grad ved at få ekstra arbejdsstationer, ekstra separate kontorer og lignende. Med et kontorfællesskab får din virksomhed på den måde stor agilitet og kan samtidigt nyde godt af de mange fordele, der er ved denne løsning – ikke mindst de økonomiske af slagsen.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage