arrow_upward

11 kontorhoteller: Odense C

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Mange fordele ved kontorfællesskaber

Det er nemt at finde et attraktivt kontorfællesskab i Odense – og der er mange fordele ved at slå sig ned i et af dem. En af glæderne ved et kontorfællesskab er den store frihed og fleksibilitet, det giver. Og herudover slipper din virksomhed for at varetage mange administrative og praktiske opgaver. Dermed kan du fokusere din energi på at drive din forretning. Kontorfællesskaber er især et udbredt fænomen i de store byer, og du finder derfor nemt et kontorfællesskab i Odense og de andre større byer. Her har konceptet også udviklet sig, så kontorfællesskaberne i stigende grad er skræddersyede. Så ønsker du at blive en del af et specialiseret kontorhotel i Odense med en særlig profil, er dette også hurtigt at finde frem til.

Kontorfællesskab i Odense – indre by

Mange, der ønsker et kontorhotel i Odense, ønsker et kontorhotel, der er beliggende i centrum af byen. Det er da også i Odense C, der er det største udvalg. Det er især populært at vælge et kontorfællesskab i Odense i eller omkring gågadenettet, ved siden af eksempelvis Odense Rådhus, Odense Banegård eller lignende. I indre by findes der både mange gamle statelige samt nye, moderne bygninger - og samtidigt er du tæt på det hele. Blandt andet derfor appellerer det til mange iværksættere og mindre virksomheder at blive en del af et kontorfællesskab i Odense C.

Det skal du overveje, når du søger kontorfællesskab i Odense

Når du skal finde et kontorhotel i Odense, der matcher netop din virksomhed, er der mange ting at overveje. I dag findes der nemlig rigtig mange forskellige typer kontorfællesskaber, og det er en god idé at overveje, hvilken type vil matche netop dine ønsker og behov. Ønsker du for eksempel at få plads i et kontorfællesskab med virksomheder fra samme branche som din egen? Eller er du iværksætter og vil du gerne være en del af et kontorhotel med fokus på iværksætteri? Når du søger efter et kontorfællesskab i Odense er det også væsentligt at overveje, om du ønsker at være en del af et kontorfællesskab med stort fokus på det sociale. Ønsker du eksempelvis, at der er arrangementer og lignende for brugerne af kontorhotellet? Det er også godt at tage stilling til, om du ønsker et aflukket kontor i et kontorfællesskab eller blot en kontorplads i et åbent storrumskontor.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage