arrow_upward

Kolding

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Kolding. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Kontorhotel i vækstende erhvervskommune

Den jyske by, Kolding, er en gammel købstad, men har i dag udviklet sig til en moderne erhvervskommune, med et meget alsidigt erhvervsliv. Den dag i dag har byen fortsat et succesfuldt handelsliv, men også en stor mængde kontor- og servicevirksomheder har slået sig ned i de lokale kontorhoteller, kontorfælleskaber o.lign. Således blev der eksempelvis i 2013 registreret hele 1.181 kontorvirksomheder i Kolding. Vælger du et kontorhotel i Kolding vil din virksomhed dermed få adgang til et stort og dynamisk netværk inden for kontor- og servicevirksomheder samt blive en del af en spændende erhvervsudvikling. Vælger du at starte eller flytte din virksomhed til Kolding Kommune, så er du centralt placeret midt i landet med adgang til en meget effektiv infrastruktur. Kolding har rigtig gode bus- og togforbindelser både inden for og ud af kommunen med tog og bus. Og med motorveje mod alle verdenshjørner kan du i bil køre til Aarhus, Odense, Esbjerg eller Flensborg på under en time. Infrastrukturen er med andre ord noget nær optimal i Kolding Kommune. Busdriften i Kolding Kommune administreres af trafikselskabet Sydtrafik. Alle køreplaner kan findes på Sydtrafiks hjemmeside. Busdriften består af regionalruter, lokalruter, bybusruter i Kolding by, natbusruter (kun natten efter fredag og lørdag) samt mulighed for flextur, som du kan læse mere om her på Kolding Kommunes hjemmeside. På hverdage afgår der flere end 100 tog fra stationerne i Kolding Kommune. På den måde er toget et godt alternativ til bilen for de mange pendlere og andre rejsende. Fra Kolding er der togforbindelser nordpå til Aarhus, Aalborg og Frederikshavn, sydpå til Sønderborg, Padborg og Hannover, østpå til Odense, Roskilde og København og vestpå til Bramming og Esbjerg. Der er også fine stisystemer i Kolding, hvor der er gode muligheder for at få rørt kroppen, mærke livet og opleve naturen på cykel og til bens.

En af landets vækstlokomotiver

Med et kontorhotel i Kolding bliver din virksomhed beliggende i det såkaldte Trekantsområde. Der er her tale om et intenst samarbejde på tværs af 8 kommuner i Lillebæltsområdet – et samarbejde, der har formået at skabe store resultater. Kommunerne er kendte for at have kreeret nogle særdeles fordelagtige rammer for vækst i det lokale erhvervsliv, hvilket har gjort Trekantsområdet til et af Danmarks absolutte vækstlokomotiver. Så til dig, der vægter gode vækstbetingelser, når du søger kontorhotel – Kolding byder på nogle af landets bedste.

Koldings industri- og erhvervsliv er præget af tanken om, at virksomhederne skal hjælpe hinanden til vækst, og Kolding Kommune arbejder tæt sammen med erhvervslivet i jagten på de gode resultater. Indbyggetallet vokser støt i Kolding, og det har sat skarpt fokus på at skabe optimale forhold, så virksomhederne er i stand til løbende at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Der arbejdes i disse år også på kommunens infrastruktur, så morgentrafikken kommer til at glide og alle nemmere kan komme til kontorhotellet, eller hvor man nu tjener sit daglige brød. Det går rigtig godt for Koldings erhvervsliv, som har brug for flere medarbejdere, ligesom flere iværksættere får succes og skaber nye arbejdspladser. For at give virksomhederne yderligere incitament til at drive forretning i Kolding, har kommunen nedsat dækningsafgiften, og gør i det hele taget en indsats for, at alle entreprenører og investorer får den bedste hjælp også i forbindelse med Koldings byggeboom. Kolding er en del af trekantsområdet, som er produktionens centrum, med 500 produktionsvirksomheder, hvoraf de 130 af dem ligger i Kolding. Dansk Gummi Industri A/S er en af dem. Virksomheden har et stort netværk af underleverandører, og mange af dem har bopæl i Kolding. Placeringen tæt ved motorvejen, midt i Trekantområdet er en fordel, som gør det nemmere for lokale virksomheder at samarbejde på tværs. Koldings gode geografiske placering er også en af hovedårsagerne til, at Vattenfall har flyttet 90 jobs til byen, og ansat i omegnen af 60 nye medarbejdere i 2016. Da virksomheden rekrutterer fra hele landet, er placeringen tæt ved motorvejen midt i Danmark, et helt bevidst valg. Vattenfalls medarbejdere er typisk ingeniører med speciale i vind. Også for iværksættere er der gode vilkår i Kolding, og flere og flere iværksættere starter op i Kolding, og det er kommunens håb, at den igangværende erhvervsstrategi fra 2016 vil trække endnu flere til. Erfaringerne har nemlig vist, at iværksættere, der gør brug af Kolding Kommunes rådgivning eller udviklingsmiljøer, oplever stor vækst, og det kan den lokale erhvervsforening, Business Kolding, tale med om.

Ideelt placeret kontorhotel – Kolding har optimal beliggenhed

Kolding kan tilbyde en af Danmarks bedste beliggenheder for erhverv! Det er derfor intet under, at så mange virksomheder vælger at få kontorhotel i Kolding. Med en placering lige ved Lillebælt og samtidig hurtig adgang til motorvej E45, byder byen på ekstraordinære gode trafikale vilkår. Herfra kommer du hurtigt rundt i hele landet. Så hvis du ønsker en høj grad af mobilitet i dit kontorhotel - Kolding giver hurtig tilgang til alle de danske byer. Herudover er der også kun tre kvarters kørsel til Billund Lufthavn, der tilbyder både indenrigs- og udenrigsruter. Og så er byen en stationsby, hvorfra du med IC3-tog også kan komme lynhurtigt rundt i landet. Dermed giver et kontorhotel i Kolding også fordelagtige muligheder, når det gælder kollektiv trafik. Konceptet kontorhotel bliver mere og mere populært i en tid, hvor deleøkonomi især for mindre virksomheder har vist sig et attraktivt alternativ til mere omfattende etableringsomkostningstunge løsninger. Det gælder også i Kolding Kommune. Et kontorhotel er en bygning, hvor flere virksomheder kan leje sig ind i dertil indrettede erhvervslokaler og deles om de fælles faciliteter. Der er flere kontorhoteller i Kolding (blandt andet i Olaf Ryesgade, i Jernbanegade og på Centervej) med- og uden mangagement facility-services og i flere prisklasser. Der kan være god økonomi i at vælge kontorhotelløsningen, da der er flere fordele ved at benytte et kontorhotel, herunder kortere lejeaftaler, hurtig indflytning og tilpasning, såfremt dine lokalebehov ændrer sig over tid. Typisk tilbydes fælles reception med kopifaciliteter, kollektiv madordning eller kantine samt adgang til mødelokaler, ligesom der vil være etableret internet og telefonlinjer, som administreres af kontorhotellet. Kontorhoteller tilbyder desuden ofte fx telefonpasning, PA-service samt mulighed for at leje møblerede kontorer. Kontorhoteller tilbyder ud over fælles wifi, reception og business center ofte også te- og kaffeordninger. Der er altså rigtig gode muligheder for dig, der ønsker at ’tjekke ind’ på et af Koldings kontorhoteller. Søg efter kontorhoteller i Kolding (postnummer 6000) på Lokalebasen og se, hvor der er ledige kontorhotelplads(er). Kontorhotellerne i Kolding ligger rundt omkring i den gamle handelsby, og det kan man mærke, når man besøger butikkerne i byen. I de gamle gågader i Kolding centrum er der ekstra ’liv i kludene’ hver tirsdag og fredag, når der er markedsdage på Akseltorv. Ud over de faste markedsdage er der også mange andre aktiviteter hen over året, fx maj-marked, internationale markedsdage og By Night Events. Lidt uden for byen ligger Kolding Storcenter, som har samlet mere end 120 butikker – og flere gange er kåret til Danmarks bedste shoppingcenter.

Let at finde et attraktivt kontorhotel i Kolding

Ønsker du et kontorhotel i Kolding, er der mange muligheder, såvel i byens midte som i dens udkant. I udkantsområdet ligger efterhånden mange spændende erhvervskvarterer - blandt andet den innovative Nordic Synergy Park. Her finder du et unikt erhvervskvarter, der byder på moderne arkitektur og design i samklang med skønne, grønne arealer. Er du på udkig efter et kontorhotel i et spændende, nytænkende område med gode netværksmuligheder, kan der for eksempel være god grund til at vende blikket mod dette område af Kolding.

Din søgning gav ingen resultater