arrow_upward

2 kontorhoteller: Haderslev

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Haderslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Med klar inspiration fra Fighter Wing Skrydstrup vil Haderslev Kommune søge alliancer med de stærkeste erhvervsprofiler, og opfordrer både Haderslev Erhvervsråd og de lokale virksomheder til at tænke på samme måde. I dag er Haderslev Kommune en aktiv medspiller i det sønderjyske fællesskab, fx når det gælder etablering af Destination Sønderjylland (DUSJ), gennem samarbejdet i Udviklingsråd Sønderjylland (URS) og i samarbejdet med Schleswig-Holstein. Det historiske afsæt er sønderjysk, hvilket kommunen vægter højt, også i forhold til samarbejdet om Sønderjyske Eliteidræt. Et samarbejde, der placerer Haderslev solidt på landkortet med fodbold i Haderslev og ishockey i Vojens, men som også giver mulighed for at skabe fælles udvikling med de sønderjyske nabokommuner. Haderslev Kommune er også med i samarbejdet om det østjyske bybånd, og bliver i nogle sammenhænge kædet sammen med Trekantområdet og nabokommunerne mod nord. Haderslev Kommunes deltagelse i det nordlige samarbejde er dog ikke så formaliseret som det sønderjyske samarbejde, hvorimod store dele af erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne orienterer sig kraftigt mod nord. Der er en klar anbefaling, fra især de større virksomheder og uddannelsesinstitutioner, til Haderslev Kommune om at søge optagelse i Trekantområdet Danmark, og indtage en position som den kommune, der skaber sammenhæng mellem det Sønderjylland og Trekantområdet. Der efterlyses således et formaliseret samarbejde, så Haderslev kan bidrage til og deltage i den udvikling, der foregår langs med den erhvervsmæssigt stærke og tætbefolkede jyske østkyst. Mod vest med EnergiMetropol Esbjerg og turismen langs Vestkysten er der også muligheder for stærke alliancer, som Haderslev Kommune og dens virksomheder vil have fokus på frem mod 2018.

Konceptet kontorhotel eller kontorfællesskab vinder for alvor hævd i en tid – oven på den globale finanskrise – hvor deleøkonomi er et populært fænomen. Et kontorhotel er en bygning, hvor flere virksomheder kan leje sig ind i dertil indrettede erhvervslokaler og deles om fælles faciliteter. Der er enkelte kontorhoteller i Haderslev (blandt andet på Ole Rømersvej og Norgesvej) med- og uden mangagement facility-services og i flere prisklasser. Der kan være god økonomi i at vælge kontorhotelløsningen, da der er flere fordele ved at benytte et kontorhotel, herunder kortere lejeaftaler, hurtig indflytning og tilpasning, såfremt dine lokalebehov ændrer sig over tid. Typisk tilbydes fælles reception med kopifaciliteter, kollektiv madordning eller kantine samt adgang til mødelokaler, ligesom der vil være etableret internet og telefonlinjer, som administreres af hotellet. Kontorhoteller tilbyder desuden ofte fx telefonpasning, PA-service samt mulighed for at leje møblerede kontorer. Kontorhoteller tilbyder ud over fælles wifi, reception og business center ofte også te- og kaffeordninger. Der er altså rigtig gode muligheder for dig, der ønsker at leje dig ind på et af Haderslevs kontorhoteller. Søg efter kontorhoteller i Haderslev på Lokalebasen og se hvor der er ledige kontorhotelplads(er).

Når du vælger et kontorhotel beliggende i Haderslev, har du gode indkøbsmuligheder, fx i Kvickly, MENY, Netto, Fakta, Aldi, ABC Lavpris og Kiwi. Herudover har Haderslev udmærkede shoppetilbud. Byens handelsliv markedsføres samlet under Haderslev Butikker, og tilbyder mange indkøbsmuligheder, oplevelser og et hyggeligt købstadsmiljø.
Haderslev Butikker står bag fire årlige specialtillæg, dagbladsannoncer, tv-reklamer, online- og radiospots, og har et tæt samarbejde med Haderslevs største dagblade og øvrige medier. I byens butikker finder du alt inden for bolig og indretning, herreekvipage, damemode, sko og tasker, brille- og smykkedesign, vin og fødevarer, radio, tv og elektronik med mere. Handelstandsforeningen har i øvrigt egen vagtordning, og det begrænser antallet af tyverier, og øger trygheden for kunder og personale. Haderslev er en ren og velholdt by, og det skaber trivsel og bedre forudsætninger for byhandlen. Det giver også et bedre indtryk for Haderslevs indbyggere, erhvervsdrivende, butiksindehavere og besøgende.

I Haderslev Kommunes erhvervsstrategi for de kommende år anvendes begrebet innovation som overskrift for forskellige aktiviteter, der bygger videre på et allerede etableret fundament. Der er således fokus på udvikling og iværksætteri også i kommunens landdistrikter. Ifølge den aktuelle erhvervsstrategi handler det om at forandre og forbedre, hvad Haderslev allerede har, gennem nye måder at tænke på, nye samarbejdsformer, nye netværk og nye metoder. Haderslev Kommune vil derfor koncentrere sig mest om at udvikle de områder, hvor kommunen allerede er stærk i stedet for at opfinde nye forretningsområder eller lede efter styrkepositioner, som ikke findes. Med innovationen skal Haderslev først og fremmest samles, hvor potentialet for udvikling er størst, og hvor man tror på, at Haderslev kan lykkes. Det skal være i de brancher og sektorer, der har de bedste muligheder med et stærkt fagligt fodstykke, lokale ildsjæle, de rigtige uddannelser og åbne og forandringsparate virksomhedsledere. Kun når det gælder kapitalberedskabet, altså evnen til at møde de gode ideer med finansiering, er kommunen lidt ude på innovationens dybe vand. Her har man kommunalt kun beskeden erfaring, og Haderslev Kommune er ikke – som de skriver – i besiddelse af rige onkler i Amerika med risikovillig venturekapital.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage