Frederikshavn

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Frederikshavn. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Markant forvandling i erhvervsprofil

Søger du et kontorhotel, er der gode grunde til at undersøge mulighederne i Frederikshavn. Denne by har nemlig i de seneste årtier gennemgået en markant erhvervsmæssig forvandling fra fiskerby, erhvervsby med fokus på højteknologi og videnstunge produktionsvirksomheder. De største private arbejdspladser i byen er MAN Diesel &Turbo samt Turbo.

Få kontorhotel i Frederikshavn: en kommune med visioner

Til dig, der lægger vægt på en visionær lokal erhvervspolitik, når du søger kontorhotel – Frederikhavn Kommune har via en aktiv indsats skabt store forandringer for erhvervslivet. Således har kommunen i 2015 for eksempel vedtaget en udviklingsstrategi for byens erhvervsliv, der tager lægger fokus på 4 grundspor: Det maritime, Oplevelser & Turisme, Fødevarer og Energi. Med et kontorhotel i Frederikshavn får din virksomhed gavn af den store indsats, der gøres for det lokale erhvervsliv:

Det maritime

Kommunen rummer to erhvervshavne og har formået at skabe en dynamisk klynge af maritime virksomheder, der består af ca. 100 maritimt tilknyttede virksomheder, og som er i fortsat vækst. Er din virksomhed relateret til den martime branche, er der dermed mulighed for at blive en del af en klynge med alle de fordele, der dertil hører.

Oplevelser & Turisme

Frederikshavn har altid haft besøg af mange turister, blandt andet på grund af områdets smukke natur. Men kommunen arbejder for, at brande byen som turistby i endnu højere grad. Et kontorhotel i Frederikshavn kan dermed også være med til at profilere din virksomhed. Blandt byens mange forcer er de atttraktive strande, den unikke natur, de små havne og den lokale kulturhistorie.

Fødevarer

Mange indbyggere i byen er på nuværende tidspunkt beskæftiget inden for råvarer og fødevarer. Man stiler fra kommunal side efter, at denne branche skal udviddes yderligere, så endnu flere kan beskæftiges i denne her.

Energi

I Frederikshavn Kommune arbejder man målrettet for at kunne producere 100 procent vedvarende energi – senest i 2030. Dermed er byens vækstmuligheder, når gælder CO2-fri produktion af energi markante. Kommunen satser især på havvindmøller, solvarme og biogas samt en kvalitetsudstyr til energiindustrien og energirenovering/energioptimering. Har din virksomhed med energi at gøre, er der dermed yderligere god grund til at overveje et kontorhotel i Frederikshavn, da virksomheden her får mulighed for at tage del i denne positive udvikling.

Velbeliggende kontorhotel – Frederikshavn åbner en port af muligheder

Med et kontorhotel i Frederikshavn bliver din virksomhed placeret ved en af de vigtigste havne i Danmark som byder på færgeforbindelser til både Norge og Sverige. Herudover er der fra byen gode togforbindelser og kun 30 minutters kørsel til Aalborg Lufthavn. Derfor får din virksomhed, med et kontorhotel i Frederikshavn, glæde af attraktive transportmuligheder til både ind- og udland, der sikrer en høj grad af mobilitet og muligheder. Så til dig, der vægter infrastruktur, når du skal vælge kontorhotel – Frederikshavn byder på attraktive trafikale fordele.

Din søgning gav ingen resultater