arrow_upward

2 kontorlokaler: Hedehusene

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hedehusene. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Hedehusene

Hedehusene er en by i Nordøstsjælland og ligger i Høje-Taastrup Kommune, som hører til Region Hovedstaden. I Hedehusene er der mange forskellige kontormuligheder, som erhvervsdrivende med fordel kan benytte sig af.

Velbeliggende kontormuligheder

Der er mulighed for at leje et kontor i Hedehusenes industriområder, hvilket er oplagt for en større virksomhed at benytte sig af. Kontormulighederne i industriområderne giver rigeligt med mulighed for virksomheder at udnytte den store plads, hvor der ofte både er mulighed for at have et lager, kantine og køkken. I flere af industriområderne i Hedehusene har en rigtig god beliggenhed, når det kommer til offentlig transport. Der er gerne ikke mere end et par minutter fra Hedehusene St. og lidt længere væk er Høje Taastrup St. Derudover er der også en kort afstand til E20, så kontormulighederne i industriområderne i Hedehusene er ganske fordelagtige, hvis virksomhederne ønsker at rekruttere medarbejder, der kommer ude fra Hedehusene. Det er også en god mulighed, hvis det er et ønske at rykke det nuværende kontor til Hedehusene, så er det ganske nemt for de nuværende medarbejdere at tage turen med virksomheden. Er det derimod et ønske at have et kontor i et erhvervsområde, så tilbyder Hedehusene også dette, da byen har særdeles veludviklede erhvervsområder. Disse kontormuligheder er ofte også benyttet af store og mellemstore virksomheder på grund af de ofte store pladsmuligheder. Her er der gerne mulighed for parkeringspladser, og mange i af Hedehusenes erhvervsområder er der indbygget elevator. Der er en let og hurtig adgang til Holbækmotorvejen, så det også er muligt at rykke virksomheden med de ansatte og samtidig kunne rekruttere arbejdskraft udefra.

Plads til alle virksomhedstyper

Mindre virksomheder har også kontormuligheder i Hedehusene, da der også er kontorplads i ejendomme, som lejes ud enkeltvis eller pr. etage. Dette er med til at fremme et kontorfællesskab i ejendommen, da der ofte vil være flere forskellige virksomheder, der bor under samme tag. Dette er en yderst god fordel, hvis erhvervsdrivende ønsker muligheden for at kunne sparre med andre virksomheder eller blot finder idéen om at arbejde i samme bygning som mange andre forskellige typer virksomheder tiltalende. Der er ofte mulighed for, at der kan lejes kontorer, som er møbleret, så det ikke behøver at være en bekymring, hvis virksomheden skal rykke sig langvejs fra. Det er også en stor fordel, hvis der er tale om en enkeltmandsvirksomhed, der ikke har ressourcerne til at investere i nye møbler

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage