arrow_upward

Storkøbenhavn

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Storkøbenhavn. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter velbeliggende kontorlokaler: København har et kæmpe udbud

Har I brug for ekstra kontorplads, og leder I efter et nyt kontorlokale i København? Så kan I på Lokalebasen.dk gratis og nemt søge blandt et utal af kontorlokaler i København. Hvis I ønsker en central beliggenhed i centrum af København eller en mere alsidig arbejdsplads lidt væk fra centrum, måske i grønne naturområder, så kan I finde det her. I kan også finde både mindre og større lejemål. Hvis I ser nogle kontorlokaler i København, I finder interessant på siden, kan I hurtigt og nemt komme i kontakt med udlejeren ved at udfylde kontaktformularen til højre for lejemålet. Lokalebasen.dk gør din søgning efter et kontor til leje i København langt mere effektiv end en erhvervsmægler: København byder på et alsidigt marked, og der er derfor brug for en søgeagent, der formidler lokaler for alle dele af ejendomsbranchen. Det gør Lokalebasen.dk.

Nemt at finde et kontor til leje i København?

Efter flere år med en stigende tomgangsprocent på markedet for kontorlokaler i København, er markedet nu i fremdrift. Tomgangen har endda været dalende de seneste par år, hvilket betyder at færre kontorer står ledige. Der er dog altid et stort udbud af kontorlejemål i hovedstaden, så det er relativt nemt at finde et attraktivt kontor til leje i København, sammenlignet med resten af landet. Hvis I overvejer at rykke jeres arbejdsplads til København, så bør I forinden have gjort op med jer selv, hvad jeres behov er. Er det en central beliggenhed, hvor lejeprisen ofte vil være højere pr. km2? Prioriterer I derimod meget plads eller ønsker I at få arbejdsplads i et af Københavns mange bydele? Når I først har gjort jeres behov op, kan I søge blandt de mange udbudte kontorlokaler i København.

Trafikforholdene omkring dine kontorlokaler: København byder på fremragende trafikvilkår

En velfungerende og effektiv transport er et stort plus i bogen, når man skal afgøre, hvor man skal have kontor. Når det gælder transport, er hovedstaden det sted i Danmark med den mest effektive transport. Det er et af de aspekter, der gør det særdeles eftertragtet at have kontorlokaler i København. Alle timer på døgnet kan jeres medarbejdere nemlig komme rundt i København, med flere forskellige transportmuligheder, herunder busser, toge, Metro og regiontoge. Er nogle af jeres medarbejdere bosat længere væk fra jeres nye kontor, er der derved mange muligheder for transport til og fra kontoret. Med hensyn til parkering kan det ofte være svært at finde parkeringspladser, især i Indre By, og det er ligeledes dyrt at parkere her. Som virksomhed kan I derfor med fordel lave en parkeringsaftale med et parkeringsselskab og opnå gode rabatter og parkeringsvilkår for virksomhedens ansatte. Mange virksomheder med kontor til leje i København får udarbejdet en sådan løsning.

Erhvervsfokus i København, gør det attraktivt at få kontorlokaler i København

Hovedstaden er en attraktiv by, hvor mange virksomheder vælger at slå sig ned. Byen er ligeledes en by med stort erhvervsfokus, og hvor der investeres i at gøre vilkårene bedre for virksomheder. Ligeledes peger Københavns Borgerrepræsentation på otte områder, der forventes at få erhvervsfokus i fremtiden. Det lyder blandt andet, at der skal bygges flere ejendomme med kontorlokaler, lagerlokaler og butikslokaler til leje. Områderne omfatter Nordhavn, Indre By, Nordvest, Nordøstamager, Sydhavnen, Ørestad, Valby Syd samt Copenhagen Science City. Det bliver derfor endnu nemmere at få attraktive kontorlokaler i København i fremtiden.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal