arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Vallensbæk Strand. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Vallensbæk Strand – gode muligheder for virksomheder

Vallensbæk Strand ligger ved Køge bugt og er et ideelt sted for virksomheder, der ønsker en god, men billig placering i forhold til Københavns dyre priser. Vallensbæk er en bydel i Storkøbenhavn, som har cirka 16.000 indbyggere. Bydelen har en fornuftig placering på Københavns Vestegn, og der findes gode muligheder for hurtigt at komme ind i Københavns centrum via S-tog og bus. Byen byder desuden på tre gode erhvervsområder: Jydekrogen, Vejlegårdsvej og Delta Park, som alle er i stor vækst.

God placering og billig leje

Vallensbæk grænser op til Albertslund og Glostrup i nord, Ishøj og Taastrup i vest og Brøndbyvester i øst. Hermed har bydelen en fordelagtig placering i forhold til kompetent arbejdskraft fra diverse steder i hovedstadsområdet. Bydelen ligger desuden blot 16 kilometer sydvest fra Rådhuspladsen, så kommende medarbejdere fra det indre København let kan komme ud til bydelen med den gode infrastruktur. Bilister kan desuden nemt komme til Vallensbæk via Køge Bugt Motorvejen og Holbækmotorvejen. Hermed er det ganske let at lade virksomheden få sin placering samt modtage kunder i denne bydel. Beskæftigelsen i Vallensbæk er ligeledes høj, og der findes en stor mobilitet samt villighed til at pendle til kommunen. Og selvom bydelen ikke har en betydelig størrelse, findes diverse gode indkøbsfaciliteter, dagsinstitutioner og skoler. Herudover er der rig mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter, efter arbejdsdagen er ovre. Disse indebærer eksempelvis fitness, tennis, vandski, golf og ridning.

I Vallensbæk er der desuden god mulighed for at finde spændende og, ikke mindst, billige kontorlokaler. Et eksempel lyder på Væxthusets kontorlokaler, som ligeledes tilbyder gratis parkering. Tog, bus og indkøb findes kun 1 minut fra ejendommen, som ligger på Vallensbæk Stationstorv. Vallensbæk Strand og Havn ligger endvidere blot 3 minutter fra dette kontorhotel. Vallensbæk tilbyder desuden plads til diverse typer af virksomheder, og der kan fås en straks-afklaring ved henvendelse til kommunen.

En kommune i vækst

Det bliver endnu lettere at komme til Vallensbæk i fremtiden. I 2023 vil Letbanen stå klar med mindst to stationer i bydelen. 10 kommuner langs letbanen, inklusiv Vallensbæk, er gået sammen i det såkaldte Loop City, som er et samarbejde, der vil bringe erhvervsklynger og virksomheder tættere sammen. I Vallensbæk finder man ligeledes et stort fokus på hele tiden at bygge nye tidssvarende boliger og på at skabe trygge familievenlige boligområder. Derudover har kommunen vedtaget en række politiske målsætninger for erhverv, hvilket betyder, at der vil blive arbejdet hårdt for at optimere forholdene for erhvervslivet i bydelen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage