arrow_upward

2 kontorlokaler: Karlslunde

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Karlslunde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Karlslunde – gode kontorlokaler og fokus på miljøet

Karlslunde er en bydel, som ligger sydvest for Storkøbenhavn. Denne bydel ligger blot 4 kilometer sydvest for Greve Strand og 5 kilometer for nordvest for Solrød Strand, som ligger ud til Køge Bugt. Hermed er der rig mulighed for at opleve natur i fritiden. Karlslunde ligger desuden i Greve Kommune, som har omkring 50.000 indbyggere i alt. Bydelen er et ideelt sted for mange virksomheder, der ønsker en billigere placering, end hvad Storkøbenhavn kan tilbyde. Derudover betjenes Karlslunde Station af S-togslinje E og A., så der er god mulighed for hurtigt at komme til og fra Storkøbenhavn. Kompetent arbejdskraft findes ligeledes i området grundet Københavns store udbud af diverse, spændende uddannelser.

Kontorlokaler til fornuftige priser og god rådgivning

I Karlslunde findes et godt udbud af forskellige kontorlokaler til, som før nævnt, fornuftige og billige priser i forhold til Storkøbenhavns udbud. Hermed er der gode muligheder for virksomheder at flytte til bydelen, hvis ønsket om en billig husleje skal opfyldes. Der findes moderne kontorfællesskaber, hvis virksomheden er mindre, men også store lokaler til erhvervsdrivende, der har mange ansatte. Kontorlokalerne har oftest gratis parkering og gode parkeringsmuligheder, så det er let at komme til og fra arbejde. Når arbejdsdagen er ovre, er der desuden fine muligheder angående indkøb. Bydelen har ligeledes to folkeskoler, så det dermed ikke er noget problem for familier at bosætte sig i bydelen. Flere erhvervslokaler i Karlslunde kan desuden findes med en beliggenhed ganske tæt på Køge Bugt Motorvejen.

Erhvervscentret i Greve Kommune har endvidere siden 2012 fungeret som en hjælpende hånd for erhvervsdrivende i bydelen. Greve-Solrød Erhvervsservice tilbyder eksempelvis vejledning, information og sparring inden for etablering, drift og udvikling af virksomheder. Rådgivningen kan blandt andet dreje om udvidelse af virksomheders forretningsområde, vækst, bestyrelse eller rekruttering af nye medarbejdere.

Greve Kommunes fokus på klima og energi

Virksomheder, der lægger stor vægt på en fornuftig klimapolitik, kan glæde sig over at flytte ind i lokaler i Karlslunde. Dette skyldes, at Greve Kommune har et stort fokus på at reducere CO2-udledningen med over 20% inden udgangen af 2020. Derfor opfordrer kommunen både borgere og virksomheder til at være med til at skåne klimaet og, som et ekstra plus, spare penge. Derfor skal nye virksomheder ligeledes udfylde et miljøskema for herefter at sende det til Greve Kommune. På denne måde hjælper virksomhederne kommunens medarbejdere med at vurdere, om der er forhold i bestemte virksomheder, som de skal føre miljøtilsyn med.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage