arrow_upward

5 kontorlokaler: Måløv

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Måløv. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Måløv – tæt på hovedstaden, fremragende erhvervsmuligheder

Måløv er en forstad til København, som byder på en billig beliggenhed for virksomheder. Forstaden har cirka 9.000 indbyggere, hvoraf de 6.000 findes i Ballerup kommune og 1.500 i tilstødende bebyggelser i Furesø Kommune. Furesø Kommune udgør desuden den nordlige del af bebyggelsen Jonstrup. I dag er Måløv sammenvokset med dens naboby mod syd, Smørumnedre, til et byområde. Byen byder på fredelige omgivelser og gode kontorlokaler til virksomheder, der ønsker en fordelagtig placering, men ikke vil betale dyre domme for Storkøbenhavns kontorleje.

Afstand til København og World Trade Center Ballerup

Måløv ligger omkring en halv times kørsel fra København, hvilket betyder, at der er gode chancer for at modtage hovedstadens nyuddannede, kompetente medarbejdere. Ballerup ligger desuden 15 kilometer fra København centrum og 20 kilometer fra Kastrup Lufthavn. Kommunen arbejder ligeledes løbende på at optimere infrastrukturen, så der bliver så lidt spildtid i transporten som muligt. Hermed er der rig mulighed for at pendle fra og til Måløv. Ballerup har endvidere hele 5 S-togsstationer, hvor linje C kører med 10-minutters drift og linje H med 20-minutters drift. Der findes også 20 buslinjer, inklusiv de hurtige S-busser. Herudover er der ved at blive anlagt tre såkaldte supercykelstier. Virksomheder har desuden let ved at finde nemme og billige arbejdspladser i Måløv. Forskellige kontorlokaler i forstaden er tætte på motorvejsforbindelser, ved Kildedal S station samt den kommende Frederikssundsmotorvej. Derudover er der flere steder rigtig gode muligheder for gratis parkering.

Erhvervsdrivende, der ønsker at leje kontorlokaler, hvor der er mulighed for at komme i selskab med et internationalt netværk, kan ligeledes kigge nærmere på World Trade Center Ballerup, som er et moderne Business Center på hele 17.000 kvadratmeter. I dette center trives og vokser både mindre og større virksomheder, og det internationale netværk består af flere end 300 World Trade Centre i over 90 lande. Hermed er der rig mulighed for at møde nye samarbejdspartnere og nye kunder både inden og udenfor de danske grænser.

BusinessBallerup

Konceptet BusinessBallerup er Ballerup Kommunes måde at skabe sammenhæng og dialog med virksomheder, således de rette vilkår omkring udviklingen af erhvervslivet bliver skabt. Virksomheder er derfor garanteret den nødvendige hjælp og opmærksomhed i Måløv, så der er fine muligheder for at få en god opstart og herefter skabe vækst. Ballerup er ligeledes en stor uddannelsesby, som både har tre gymnasier og universitet. Hermed behøves arbejdskraften ikke at indhentes fra det indre København, idet muligheden for dygtige medarbejdere fra nærområdet er stor.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage