arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Smørum. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Smørum – fokus på erhvervslivet og stærke netværk

Smørum er en landsby i Egedal Kommune i Region Hovedstaden. Landsbyen ligger i Nordsjælland, og Egedal Kommune har cirka 43.000 indbyggere. Med en afstand fra København på blot 27 kilometer er Smørum en ideel placering for mange virksomheder. I Smørum Sogn ligger desuden blandt andet bebyggelserne Lille Smørum, Smørumovre og Smørumnedre. Landsbyen er ligeledes familievenlig, idet den byder på tre forskellige skoler. Smørums priser på kontorlokaler ligger endvidere i den billige ende i forhold til Storkøbenhavns høje beløb. Smørum er derfor ikke blot perfekt at bo i, men også at have virksomhedens hovedkontor i.

Erhvervsvenlige Egedal

Som nævnt ligger Smørum i Egedal Kommune. Denne kommune bliver mere og mere erhvervsvenlig ifølge Dansk Byggeri, hvilket er i tråd med kommunens nye erhvervsstrategi. Erhvervsstrategien sætter blandt andet fokus på at forbedre det lokale erhvervslivs vilkår i de kommende år, men også på den service, som virksomhederne får fra kommunen. Der har ligeledes været tre essentielle erhvervsrettede initiativer i 2018. Det første initiativ bestod i, at kommunens byråd bevilgede en ekstra million kroner til bedre erhvervsservice. Det andet initiativ lyder på, at 2.400 virksomheder skal deltage i en omfattende spørgeskemaundersøgelse, som skal hjælpe med at skabe bedre erhvervsvilkår i kommunen. Det tredje og sidste initiativ omfatter en ansættelse af endnu en erhvervskonsulent, som skal lægge vægt på at styrke dialogen med områdets forskellige virksomheder.

I Egedal Kommune findes der desuden en god udbudspolitik. Denne politik drejer sig om dialogmøder med diverse håndværksvirksomheder, mere lempelige krav til entreprenørers økonomiske garantier samt en ny digital leverandørportal. Kommunen har endvidere en ganske lav arbejdsløshed, idet nye ledige hurtigt kommer tilbage på arbejdsmarkedet.

Smørum Golfklubs Erhvervspartnernetværk

Virksomheder, der har lyst til at pleje deres kunder og profilere virksomheden på samme tid, kan gøre dette i Smørum Golfklub. Golfklubben er Danmarks største, og der er ligeledes mulighed for blandt andet at søge efter samarbejdspartnere til afholdelse af Company Days og forskellige events. Ønsker du et stærkt netværk, tilbyder golfklubben hermed de perfekte rammer til formålet. Det er endvidere muligt at starte et erhvervspartnerskab med Smørum Golfklub. Dette medlemskab giver virksomheder gode muligheder for at styrke relationer til samarbejdspartnere, synliggøre virksomhedernes brands samt deltage i et stærkt forretningsnetværk. Derudover vil medlemskabet medvirke til at gøre en positiv forskel for eksempelvis lokalsamfundet og virksomhedernes medarbejdere. Golfklubben tilbyder også diverse konferencelokaler, så virksomheder kan nyde godt af områdets smukke, grønne omgivelser. Der er i denne forbindelse mulighed for at kombinere fagligt indhold med god mad og underholdende konkurrencer.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage