arrow_upward

Bagsværd

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Bagsværd. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Interessant Kontorliv i Bagsværd

Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn beliggende ca. 12 km nordvest for Københavns Centrum. Byen huser mange interessante kontorlokaler til leje, og er en ideel lokation for virksomheder, som ønsker kort afstand til København K.

En Betydelig Del af København

Danmarks største medicinalvirksomhed Novo Nordisk har sit hovedkvarter i Bagsværd. Med 4000 arbejdspladser formår Novo Nordisk at udgøre en betydelig del af Bagsværds arbejdspladser. Har din virksomhed en vision om at vokse og opnå samme succes som Novo Nordisk, så kan et kontor i Bagsværd være det første skridt.

Kultur i Centrum

Udover et aktivt handelsliv formår Bagsværd at være en by med interessante kulturelle bebyggelser. Jørn Utzon som bl.a. er kendt for at designe Operahuset i Sydney, har derudover designet Bagsværd Kirke, ydermere huser Bagsværd Kulturhuset Bibliografen hvor byens borgere kan opleve film, medier og bøger på en helt ny måde. Leder du efter kontor til leje i København, hvor både handel og kultur er en betydelig faktor, så kan du med fordel lede videre efter kontorlokaler til leje i Bagsværd.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal