arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hellebæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Hellebæk

I Region Hovedstaden nord for København ligger Hellebæk. Med mindre du er indfødt, er det ikke sikkert, at du har hørt om byen før, men det vil vi hermed lave om på. Vi vil her slå et slag for byen og de mange faktorer, som gør den meget velegnet som base for dit næste kontor. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør overveje Hellebæk som placeringen til dit og din virksomheds nye kontor.

Hvad kan Hellebæk?

Med sin naturskønne beliggenhed ud til Øresund har Hellebæk lidt af det hele. Lokal kultur og god samhørighed kendetegner byen, og det er i høj grad et sted, hvor man værner om det gode fællesskab. I Hellebæk er hylderne helt specifikt fyldt med kontorlejemål. Der er både små og mindre kontorer i moderne kontorfællesskaber, der er store kontorer, og så er der de rigtig store kontorer, hvor du får rigeligt med opbevarings- og lagerplads oveni. Det afhænger både af dig og af virksomheden, hvilken kontortype der passer bedst til jer. Er virksomheden nystartet, kan der måske være god gavn af at leje sig ind i et kontorfællesskab, hvor man let kan komme i snak med andre, der er i samme situation som en selv. Måske kan det endda bane vejen for nye samarbejder.

Om pengene

Selvom Hellebæk ligger i Region Hovedstaden, er det jo ikke København, hvorfor kontorlejemål er markant billigere her end i København. Der er imidlertid stadig rigtig gode transportmuligheder – både offentlige og private – og Hellebæk er nem at komme til med både bil, bus og tog. Har du brug for at tage på kundebesøg i udlandet eller invitere kunder på besøg hos dig, er Kastrup Lufthavn heller ikke langt væk.

Det er naturligvis også muligt at købe sig til kontorer i byen, og er der økonomisk overskud til det i virksomheden, er det en rigtig fornuftig vej frem. Ejer man noget, har man i høj grad mulighed for at sætte sit eget præg på samt udvikle bygningen, hvis virksomheden pludselig vokser, og der derfor er brug for mere plads.

Et kontor i Hellebæk er kort sagt en god idé af flere årsager. Priserne er gode, beliggenheden er rigtig god og varieret, og transportmulighederne er i top, så det er nemt at komme til og fra dit nye kontor.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage