arrow_upward

17 kontorlokaler: Allerød

Allerød Kommune ligger midt i Nordsjælland og er karakteriseret af et rigt og varieret landskab. Der er gode trafikforbindelser til det øvrige Hovedstadsområde, og kommunene gennemskæres af Kongevejen og Hillerødmotorvejen. Allerød Kommune har tre større...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorlokaler i Allerød anvendes til alt fra industri til service til øvrige erhverv. De kontorer, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for din virksomheds profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer, da din virksomheds omgivelser er en del af din gesjæfts ansigt udadtil, som kan være med til at styrke dit brand. Derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorer og deres beliggenhed sender de signaler, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse og interiør. Kontorlokalerne har også betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine kontorer skal derudover være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. De valgte kontorer skal naturligvis også være velfungerende, og de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Kontorlokalernes placering er også vigtig i forhold til rekruttering af medarbejdere.

Har du ambitioner om at etablere din kommende virksomhed i Allerød, har kommunen flere tilbud til iværksættere og vækstvirksomheder. Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed i Allerød eller er nyetableret og har ambitioner om vækst. Iværksætterhuset tilbyder målrettet sparring og vejledning samt arrangementer med både bred og mere specifik information til iværksættere i Allerød Kommune. Udover at tilbyde sparring og vejledning kan Iværksætterhuset også henvise til eksterne eksperter. Iværksætterhusets startup-team har desuden mange års erfaring med erhvervsudvikling og står klar til at hjælpe dig med din forretningsudvikling, skulle det blive aktuelt. Startup-møderne er gratis og giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter virksomhed. På mødet vil en startup-konsulent blandt andet give en introduktion til prissætning og markedsføring. Startup-kurserne giver et overblik over det, man skal forholde dig til, når man starter egen virksomhed. Startup-kurserne holdes over fire aftener, hvor en startup-konsulent sikrer, at deltagerne bliver klædt på til at komme i gang. Startup-kurserne er for alle, både dem der drømmer om at starte virksomhed og dem, som allerede har gjort det. Samtidig får man mulighed for at udvide sit netværk og dele erfaringer med andre entreprenører og iværksættere. Væksthus Hovedstadsregionen tilbyder uvildig og professionel sparring til vækstvirksomheder og iværksættere. Virksomheder, som ønsker sparring til deres forretningsudvikling, kan også få hjælp af Væksthusets konsulenter, fx med internationalisering, ledelse og finansiering. Væksthuset samarbejder med et omfattende netværk af private og offentlige aktører, herunder den lokale erhvervsservice. Væksthuset er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden og tilbyder gratis og individuel rådgivning.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage