arrow_upward

Allerød

Allerød Kommune ligger midt i Nordsjælland og er karakteriseret af et rigt og varieret landskab. Der er gode trafikforbindelser til det øvrige Hovedstadsområde, og kommunene gennemskæres af Kongevejen og Hillerødmotorvejen. Allerød Kommune har tre større...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorlokaler i Allerød anvendes til alt fra industri til service til øvrige erhverv. De kontorer, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for din virksomheds profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer, da din virksomheds omgivelser er en del af din gesjæfts ansigt udadtil, som kan være med til at styrke dit brand. Derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorer og deres beliggenhed sender de signaler, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse og interiør. Kontorlokalerne har også betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine kontorer skal derudover være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. De valgte kontorer skal naturligvis også være velfungerende, og de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Kontorlokalernes placering er også vigtig i forhold til rekruttering af medarbejdere.

Har du ambitioner om at etablere din kommende virksomhed i Allerød, har kommunen flere tilbud til iværksættere og vækstvirksomheder. Iværksætterhuset er et gratis tilbud til dig, der overvejer at starte virksomhed i Allerød eller er nyetableret og har ambitioner om vækst. Iværksætterhuset tilbyder målrettet sparring og vejledning samt arrangementer med både bred og mere specifik information til iværksættere i Allerød Kommune. Udover at tilbyde sparring og vejledning kan Iværksætterhuset også henvise til eksterne eksperter. Iværksætterhusets startup-team har desuden mange års erfaring med erhvervsudvikling og står klar til at hjælpe dig med din forretningsudvikling, skulle det blive aktuelt. Startup-møderne er gratis og giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter virksomhed. På mødet vil en startup-konsulent blandt andet give en introduktion til prissætning og markedsføring. Startup-kurserne giver et overblik over det, man skal forholde dig til, når man starter egen virksomhed. Startup-kurserne holdes over fire aftener, hvor en startup-konsulent sikrer, at deltagerne bliver klædt på til at komme i gang. Startup-kurserne er for alle, både dem der drømmer om at starte virksomhed og dem, som allerede har gjort det. Samtidig får man mulighed for at udvide sit netværk og dele erfaringer med andre entreprenører og iværksættere. Væksthus Hovedstadsregionen tilbyder uvildig og professionel sparring til vækstvirksomheder og iværksættere. Virksomheder, som ønsker sparring til deres forretningsudvikling, kan også få hjælp af Væksthusets konsulenter, fx med internationalisering, ledelse og finansiering. Væksthuset samarbejder med et omfattende netværk af private og offentlige aktører, herunder den lokale erhvervsservice. Væksthuset er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden og tilbyder gratis og individuel rådgivning.

Læs mere om Allerød på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal