arrow_upward

Ringsted

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Ringsted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Den rette placering til kontoret – Ringsted ligger på Midtsjælland

På Midtsjælland er byen Ringsted placeret, som er en del af Ringsted Kommune og hører under Region Sjælland. Byens varetegn er Sankt Bendts kirke fra 1170, som også fortæller noget om, at byen er en Sjællands ældste. Selvom Ringsted, historisk set, er en gammel by, emmer den af modernitet og udvikling, hvilket blandt andet kommer til udtryk igennem musikhuset og kongrescenteret. Det er yderst fordelagtigt for virksomheder at placere deres kontor i Ringsted, hvilket blandt andet skyldes byens mange muligheder inden for både erhverv, handel, transport mv.

Ringsted danner rammerne om noget af den bedste infrastruktur

Med sine mange transportmuligheder er det effektivt, hurtigt og nemt at komme til og fra Ringsted. Byen er derfor fordelagtig for både medarbejdere, diverse besøgende og leverandører at have arbejdsplads eller ærinder i. For det første er byen delt op af Motorvej E20, som dermed medvirker til, at der dagligt kører mange mennesker forbi eller igennem Ringsted. Der eksisterer desuden to omfartsveje, Nordre Ringvej og Østre Ringvej, som er enormt behjælpelige, idet de mindsker trafikpropper i centrum ved at lede den tunge trafik udenom.

Hvis man er afhængig af offentlig transport, er byen ligeledes det optimale valg, idet den er indehaver af Ringsted Station, som ligger på den jernbanelinje, der eksempelvis kan følges fra København til Esbjerg. Fra stationen afgår og ankommer der flere gange dagligt busser, der både kører lokalt og forbinder byen med resten af landet.

En by med erhvervslivet i fokus

Ringsted er en by, hvor erhvervslivet tillægges meget værdi og fokus. Kommunen tilbyder en lang række muligheder, der gør det nemmere for virksomheder at etablere og drive forretning i byen. For iværksættere er det nemt og overskueligt at få en god opstart, da kommunen tilbyder én indgang, hvor det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med den helt rette medarbejder, der kan give den respektive virksomhed de rette råd og den rette vejledning.

Byen er desuden indehaver af en række virksomheder, der medvirker til at øge byens potentiale, og som skaber arbejdspladser og vækst. Disse virksomheder er blandt andet Allux Gulvbelægning, Huscompagniet Sjælland og ikke mindst det store Danish Crown-slagteri, som har bidraget positivt til byen ved blandt andet at skabe mange arbejdspladser.

Er du erhvervsdrivende og leder efter den helt rette placering til erhvervslokalet? Ringsted er med sin centrale placering og sine mange muligheder for både erhverv, transport, vækst og meget mere den helt rette by.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal