arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Ringsted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Den rette placering til kontoret – Ringsted ligger på Midtsjælland

På Midtsjælland er byen Ringsted placeret, som er en del af Ringsted Kommune og hører under Region Sjælland. Byens varetegn er Sankt Bendts kirke fra 1170, som også fortæller noget om, at byen er en Sjællands ældste. Selvom Ringsted, historisk set, er en gammel by, emmer den af modernitet og udvikling, hvilket blandt andet kommer til udtryk igennem musikhuset og kongrescenteret. Det er yderst fordelagtigt for virksomheder at placere deres kontor i Ringsted, hvilket blandt andet skyldes byens mange muligheder inden for både erhverv, handel, transport mv.

Ringsted danner rammerne om noget af den bedste infrastruktur

Med sine mange transportmuligheder er det effektivt, hurtigt og nemt at komme til og fra Ringsted. Byen er derfor fordelagtig for både medarbejdere, diverse besøgende og leverandører at have arbejdsplads eller ærinder i. For det første er byen delt op af Motorvej E20, som dermed medvirker til, at der dagligt kører mange mennesker forbi eller igennem Ringsted. Der eksisterer desuden to omfartsveje, Nordre Ringvej og Østre Ringvej, som er enormt behjælpelige, idet de mindsker trafikpropper i centrum ved at lede den tunge trafik udenom.

Hvis man er afhængig af offentlig transport, er byen ligeledes det optimale valg, idet den er indehaver af Ringsted Station, som ligger på den jernbanelinje, der eksempelvis kan følges fra København til Esbjerg. Fra stationen afgår og ankommer der flere gange dagligt busser, der både kører lokalt og forbinder byen med resten af landet.

En by med erhvervslivet i fokus

Ringsted er en by, hvor erhvervslivet tillægges meget værdi og fokus. Kommunen tilbyder en lang række muligheder, der gør det nemmere for virksomheder at etablere og drive forretning i byen. For iværksættere er det nemt og overskueligt at få en god opstart, da kommunen tilbyder én indgang, hvor det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med den helt rette medarbejder, der kan give den respektive virksomhed de rette råd og den rette vejledning.

Byen er desuden indehaver af en række virksomheder, der medvirker til at øge byens potentiale, og som skaber arbejdspladser og vækst. Disse virksomheder er blandt andet Allux Gulvbelægning, Huscompagniet Sjælland og ikke mindst det store Danish Crown-slagteri, som har bidraget positivt til byen ved blandt andet at skabe mange arbejdspladser.

Er du erhvervsdrivende og leder efter den helt rette placering til erhvervslokalet? Ringsted er med sin centrale placering og sine mange muligheder for både erhverv, transport, vækst og meget mere den helt rette by.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage