arrow_upward

4 kontorlokaler: Korsør

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Korsør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Korsør

Korsør er en by på Sydvestsjælland, som ligger i Slagelse Kommune og er en del af Region Sjælland. Korsør byder på flere forskellige kontormuligheder, hvilket er med til at gøre byen yderst attraktiv for erhvervsdrivende, der ønsker at drive erhverv i byen og omegn.

Lej kontor i Korsør

Der er flere forskellige områder i Korsør, som har en god diversitet af kontorlokaler, som erhvervsdrivende med fordel kan benytte sig af. I centrum af Korsør kan der findes kontorer, som har placering midt i de hyggelige omgivelser i hjertet af byen. Dette er typisk mindre virksomheder, der ønsker at befinde sig centralt i Korsør, så det altid er muligt at have en finger på pulsen inde i byen. På Caspar Brands Plads kan der findes mange forskellige kontorfaciliteter, som har en dejlig central placering tæt på havn, handelsstrøg og offentlig transport. Her er der flotte, rummelig og lyse kontorer med en god udsigt ud over byen og havnen. Selvom de centrale kontorlokaler ofte tiltaler de mindre virksomheder, som ikke har brug for så meget plads, så kan der også findes store kontorer i centrum af Korsør. Dette er med til at gøre Korsør til et populært sted at leje lokaler for erhvervsdrivende, da det er muligt at kunne gå fra mindre virksomhed til stor virksomhed i Korsør uden nødvendigvis at skulle til at tage væk fra byens centrum.

Store kontorlokaler i Korsør

Det er dog klart, at hvis det er et ønske at finde de helt store kontorfaciliteter, så kan erhvervsdrivende med fordel drage lidt væk fra de centrale områder i Korsør. Her kan der findes store kontorlokaler, hvor der er god plads til de helt store virksomheder med mange ansatte. Her kan der ofte findes bygninger, der er tilpasset de større virksomheders behov. I disse kontorlokaler kan det også være muligt at få tilknyttet et lager- eller produktionslokale til de mange kontorer, som typisk vil være delt op i flere etager. Der vil typisk også være egen parkeringsplads til virksomhedens medarbejdere, så de ikke skal bekymre sig om at finde en plads, når de kører på arbejde. Derudover vil det også være muligt i forskellige bygninger at få en kantine eller et køkken, som medarbejderne kan benytte i deres spisepause. Flere af kontorlokalerne er beliggende nær motorvej E20, hvilket giver erhvervsdrivende rigtigt gode muligheder for at rekruttere medarbejdere fra andre byer i området.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage