arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Kalundborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Få skabt nye muligheder for din virksomhed – find attraktivt kontor i Kalundborg

Er du på udkig efter et nyt kontor, du kan leje til erhvervsmæssigt brug? I Kalundborg har du rig mulighed for at finde adskillige attraktive bygninger, hvor du kan leje et kontor, og det er uanset hvilket erhverv, du opererer inden for. Kalundborg ligger i den nordvestlige del af Sjælland, og den fungerer som et trafikalt knudepunkt i Danmark. Det betyder, at det er utroligt nemt for både kollegaer og kunder at komme hurtigt til byen, hvilket er en kæmpe fordel. Herudover er byen centrum for handelsmarkedet i dette område, og ydermere skal det nævnes, at der er tale om en by med masser af aktivitet og liv, i og med at der ligger mange uddannelsesinstitutioner i Kalundborg.

Find dit nye kontor i Kalundborg – her er der plads til alle typer erhverv

Leder du efter et nyt og attraktivt kontor til din virksomhed, er der ingen tvivl om, at Kalundborg er det helt rette sted at lede. Det skyldes bl.a., at der i byen er et omfattende erhvervsliv grundet de mange store virksomheder, der har kontorer her. Det helt særlige ved Kalundborg er desuden, at der er et tæt samarbejde mellem byens mange virksomheder, hvorfor det er den helt rette by at have kontor i. Det skal desuden nævnes, at byen byder alle slags erhverv velkommen, hvorfor der med garanti også vil blive taget godt imod din virksomhed. Der ligger desuden flere virksomheder ved byens hav, der særligt beskæftiger sig inden for krydstoger og søfart.


Det skal dog også nævnes, at Kalundborgs erhvervsliv i særdeleshed udmærker sig inden for detailhandel. Det er særligt omkring gågaden, at disse forretninger og butikker ligger, men herudover er der også flere handelsgader, hvor det er muligt at få ethvert behov dækket grundet de mange byggemarkeder, supermarkeder og specialforretninger.

Velfungerende infrastruktur – kom hurtigt til og fra byen

Når man skal lede efter et nyt kontor, er det bl.a. vigtigt, at man sørger for at undersøge den pågældende bys infrastruktur samt transportmuligheder. I og med at Kalundborg Station fungerer som endestation, hvorfra der er mange afgange til andre større sjællandske byer, har byen en helt ideel placering, og medarbejderne i din virksomhed vil således nemt kunne komme på arbejde. Herudover er der flere større veje i området, hvilket også gør det nemt for billister at komme til byen på ingen tid.

Med et kontor i Kalundborg får man som virksomhed en helt masse spændende muligheder. Det skyldes bl.a., at byen er et trafikalt knudepunkt, hvorfor det er utroligt nemt at komme både til og fra byen på kort tid, men herudover byder Kalundborg desuden på et rigt erhvervsliv, som rummer alle typer af erhverv, hvorfor der med garanti også vil være plads til netop din virksomhed.

Læs mere om Kalundborg på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage