arrow_upward

1 kontorlokale: Havdrup

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Havdrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Fuldt overblik

Bestil information

Free and noncommittal

Kontakt udlejer

Lej kontor i Havdrup

Havdrup er en stationsby på Østsjælland, der hører til Solrød Kommune i Region Sjælland. Der kan findes mange gode kontorfaciliteter i Havdrup, hvilket har været med til at flere erhvervsdrivende vælger byen, som ligger lige ved jernbanelinjen Lille Syd.

Find nye kontorlokaler i Havdrup

I Havdrup kan der findes en lang række forskellige kontormuligheder, som både kan imødekomme ønsker fra en enkeltmandsvirksomhed til en stor virksomhed med mange ansatte. Flere populære områder som på Kildebrogårdsvej er der store kontorlokaler, som typisk vil passe den mellemstore eller store virksomhed. Til de store kontorlokaler i Havdrup vil der ofte være tilknyttet en parkeringsplads eller andre parkeringsmuligheder, som sikrer, at virksomhedens medarbejdere ikke behøver at skulle jage rundt efter en plads, når de skal på arbejde. I flere af de store kontorlokaler i Havdrup vil der også være mulighed for at kunne få tilknyttet et lager til kontorerne. Dette kan være en fordel, hvis der drives en virksomhed, der har brug for stor lagerbeholdning i dagligdagen. Dette kan for eksempel være en IT-virksomhed, som har masser af elektroniske produkter liggende. Der er typisk også mulighed for at få tilknyttet en kantine eller et køkken i mange af kontorfaciliteterne i Havdrup.

Diversitet i kontorlokaler i Havdrup

Der er flere forskellige kontorløsninger i Havdrup, som typisk kan tilpasses efter den erhvervsdrivendes behov. Dette skyldes blandt andet, at der er mange forskellige virksomhedstyper, som har valgt at bosætte sig i Havdrup. Derfor har byen også fået en lang række forskellige kontortyper, der kan tilpasses alt efter det erhverv, der skal drives. Dette er en vigtig faktor for erhvervsdrivende, der kigger på Havdrup udefra, og overvejer om det er her, virksomheden skal slå sine rødder. Den store diversitet gør, at man ikke behøver at sætte spørgsmålstegn ved, om der er plads til et bestemt erhverv.  I Havdrup er der gode transportmuligheder, så erhvervsdrivende i byen kan udnytte dette til skabe gode forbindelser i de omkringliggende byer. Der er ikke mere end cirka fire kilometer til Solrød, 10 kilometer til Roskilde, 12 kilometer til Køge og 30 kilometer til København. Denne korte afstand til flere af de nærliggende byer gør også kontorfaciliteterne i Havdrup attraktive, da erhvervsdrivende kan udnytte de gode kontorforhold i byen, men samtidig kunne skabe en forbindelse med de andre byer. Der er både togforbindelse mod Køge, Roskilde og Næstved og mulighed for at tage bussen mod Solrød og Roskilde.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage