arrow_upward

1 kontorlokale: Assens

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Assens. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Assens

Ud til Lillebælt på den vestlige del af Fyn ligger Assens, og er du på udkig efter en god og fordelagtig kontorbeliggenhed, har du ikke råd til at overse denne by. Assens er en by i enorm vækst, og der bliver gjort rigtig mange ting for at gøre byen til et godt sted at bo og arbejde; og derfor bør du altså være opmærksom på, hvad byen har at tilbyde, hvis du er på udkig efter et nyt kontor. Læs med her og bliv meget klogere – vi har samlet en række af de bedste grunde til, hvorfor Assens meget vel kan være den perfekte beliggenhed til dit kontor.

Kontorerne – hvad søger du?

I Assens er der rigtig, rigtig mange muligheder, når det kommer til forskellige former for kontorer, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Som så mange andre fynske byer er Assens en by med historie, og det præger da også de fysiske rammer på mange af kontorerne og kontorbygningerne. Samtidig er der også bygget en hel del nyt for at være i stand til at imødekomme den støt stigende efterspørgsel, som de oplever i byen. Der er således både mindre, større og store kontorer, kontorer i kontorfællesskaber og -hoteller, ligesom der er kontorer møntet på dem, som har behov for opbevarings- og lagerplads. Kort sagt er der kontorer til ethvert behov og til enhver pengepung.

Hvorfor Assens?

I og med at Assens er beliggende på Fyn, er det selvsagt, at transportmulighederne er mange, og infrastrukturen er særdeles god. Fra Fyn er der let og fleksibel adgang til alle afkroge af landet og med alle transporttyper. Det er én ting, som udmærker Assens, og som gør byen værd at overveje. Især hvis du driver en virksomhed, som er afhængig af en god, tæt relation til jeres kunder. Med denne beliggenhed er der rig mulighed for at tage på kundebesøg og for at invitere kunder hen til dig.

En anden ting er priserne her, som er yderst rimelige. Det siger sig selv, at jo mindre du skal betale i husleje, des mere har du tilbage, som du kan bruge på andre poster i virksomheden – hvem sætter ikke pris på lidt økonomisk overskud?

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage