arrow_upward

1 kontorlokale: Esbjerg V

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Esbjerg V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Esbjerg V

Esbjerg V er den vestlige del af Esbjerg, som er en by beliggende på Sydvestjylland, og som hører til Esbjerg Kommune i Region Syddanmark. Esbjerg V har mange forskellige kontorfaciliteter, der gør denne vestlige del af byen til et attraktivt sted for erhvervsdrivende, som har et ønske om at starte virksomhed her.

Store kontormuligheder i Esbjerg V

Erhvervsdrivende med et ønske om at tage hele virksomheden med sig til Esbjerg V skal ikke bekymre sig om, om der er plads nok til alle virksomhedens medarbejdere. Her er der nemlig højt til loftet og masser af plads. Den vestlige del af Esbjerg har nemlig rigtig mange flotte og store kontormuligheder, der er oplagte muligheder for den større virksomhed, som har brug for ekstra plads. På Stenhuggervej kan der findes store kontorbygninger, hvor der kan lejes kontorlokaler alt efter virksomhedens behov. Det er muligt at leje alle de kontorlokaler i disse bygninger, der er behov for. Dette er derfor en unik mulighed for erhvervsdrivende med mange ansatte bag sig til at skabe en ny hovedafdeling i flotte og moderne kontorlokaler. Dette område er kendt som et erhvervsområde i Esbjerg V, og der er derfor allerede flere virksomheder, som har valgt at bosætte sig i de mange kontorlokaler. Området har derfor også mange parkeringsmuligheder til de forskellige kontorlokaler, hvor der typisk vil være private parkeringspladser til virksomhederne, men det er også muligt at finde parkeringspladser, der kan lejes på månedsbasis. Derudover er der ofte store lagerlokaler tilknyttet til de store kontorlokaler, hvilket kan være en afgørende faktor for mange erhvervsdrivende, når der skal findes nye kontorfaciliteter. Dette kan være internetbutikker, der er afhængige af, at deres lager er i nærheden af kontorlokalerne.

Moderne kontorlokaler i Esbjerg V

I Esbjerg V er det også muligt at finde mindre kontorlokaler til enkeltmandsvirksomheden eller den mellemstore virksomhed. For selvom Esbjerg V byder på en lang række forskellige store kontormuligheder, der er indbydende for virksomheder med mange ansatte, så er der også mindre virksomheder i byen. I Hostrup og Guldager er der mange moderne kontorlokaler, der er ideelle for mindre virksomheder, som blot ønsker at leje enkelte kontorlokaler. I Esbjerg V er det dog også muligt for erhvervsdrivende at leje sig ind i de større kontorbygninger, som rummer store virksomheder, selvom man er en del af en mindre virksomhed. Det er ofte således, at der kan lejes et bestemt antal kontorlokaler efter behov.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage