arrow_upward

Esbjerg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Esbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorbyen Esbjerg

Med sine 250 virksomheder i energisektoren og over 10.000 ansatte inden for olie-, gas- og vindindustrien huser Esbjerg et stort varieret udbud af kontorejendomme med kontorvirksomheder af alle slags og størrelser.

Kontorområder

Adskillige af Esbjergs kontorejendomme er beliggende på havnen, hvor iværksættere og nye virksomheder med fordel kan søge efter ledige kontorlokaler. Andre efterspurgte erhvervsområder er bycentrum samt forstaden Spangsbjerg nord for centrum.

Gode kontoradresser

I bymidten ligger nogle af Esbjergs mest attraktive og populære kontoradresser i kvarteret omkring Skolegade, Kongensgade, Borgergade og Kirkegade. Andre hyppigt søgte firmaadresser er bl.a. Stormgade og Strandbygade.

De kontorlokaler, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for din kommende virksomheds profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Esbjerg, da dine kontorer er gesjæftens ansigt udadtil og dermed kan være med til at styrke virksomhedens image, hvorfor det er værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Det betyder, at der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør. Kontorernes placering og beskaffenhed har også betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende, og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Esbjerg på Lokalebasen.

Læs mere om Esbjerg på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal