arrow_upward

1 kontorlokale: Esbjerg N

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Esbjerg N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Esbjerg N

Midt på den danske vestkyst ligger Esbjerg smukt placeret lige ved hav og natur, og lige nord for Esbjerg ligger Esbjerg N. I det følgende skal vi se nærmere på, hvorfor lige præcis Esbjerg N meget vel kunne være den oplagte placering for dit nye kontor. Bydelen har enormt meget at byde på, der er mange typer kontorer at vælge mellem, og priserne er yderst rimelige, selvom du får alt det, du skal bruge uden at skulle gå på kompromis. Læs med her og bliv klogere på, hvad det er, Esbjerg N kan, og hvorfor beliggenheden er helt oplagt for dig og din virksomhed.

Esbjerg N

Med byens titel som Danmarks femtestørste by er forventningerne til byens tilbud og fordele allerede store. Den korte version af salgstalen er, at du godt kan glæde dig til, at alle dine forventninger bliver indfriet. Den lange version kommer her.

Esbjerg og dens forskellige bydele har alle dage haft en stor og vigtig betydning qua havnen. I dag fortsætter byen med at vokse støt, og der gøres rigtig meget for at gøre stedet fordelagtigt som base for både privatpersoner og erhverv. Infrastrukturen er selvsagt helt i top, og transportmulighederne er mange. Én af de mest betydelige fordele ved at have kontor i en så stor by er netop det; at det er så nemt at komme til, fra og rundt, og kundebesøg bliver altså en helt oplagt og samtidig nem del af hverdagen.

Kontormuligheder

En anden absolut fordel ved Esbjerg N er det store antal af muligheder for at få lige præcis det kontor, du har behov for – og til rigtig fornuftige priser. Området rummer det hele. Alt lige fra enkeltmandskontorer som en del af større kontorfællesskaber eller -hoteller til store kontordomiciler med plads til mange ansatte og lager- og opbevaringsmuligheder. Der er i det store hele ikke grænser for, hvad Esbjerg N kan tilbyde. Og det bedste af det hele er altså priserne, som er meget fornuftige, og som tillader dig at bruge dine penge på noget andet end blot husleje. Bare det at du rykker ud af Esbjerg C gør, at priserne er markant lavere og giver mulighed for mere.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage